misa-pei 7228 Napisano April 23, 2010 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pa, tek ujutru cu imati punjac . Prosto se plasim da se nije nesto sjebalo, posto nisam palio motor od udarca /neka zica, negde/ a akumulator slabo vergla, ima varnicu, slabu... Necu da se zezam da upalim motor na gurku pa da me negde nesto zezne /mada, Suzi je cudo, cuva i ona mene/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano April 23, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako dođem ujutru, idem, ako ne...bog mi je svedok da nije zbog kiše već zbog nekih drugih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1044 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neke obaveze na faxu ujutru, potrudicu se da vas stignem u Topoli. Tamo ste do 12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano April 23, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan xaxa na kraju cemo Vlajko i ja ici na taj izlet! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A Lalajko? Nista svi sto ste otkazali dodjete klopu...A chovek je tamo rezervisao tanjire Ondak, moracemo sve mi da pojedemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 23, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema problema Vlajko, provozacemo se ti i ja ako treba, svratimo do Nesketa i u manastir i palimo kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 23, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan a ne ne bice vam muka od tolikog gulasa,ja cu da se zrtvujem zarad vaseg zdravlja i zdravlja vasih masina te cu da vam olaksam porcije...kroz vatru kroz vodu do gulasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 23, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan he he ako nesto ostane dok ja stignem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dođem ujutru, idem, ako ne...bog mi je svedok da nije zbog kiše već zbog nekih drugih problema... Aj probaj da ne dodjes ;D P.S. ponesi rucice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene ako ne bude provale oblaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 24, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro U Kraljevini Mirijevo kise nema bar ne trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano April 24, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da cu uspeti da vam se pridruzim, ali definitivno nisam pozavrsavao neke obaveze. kod mene (nbdg) je nebo sivo, ali cini mi se da ima sanse da nas ova kisa zaobidje. lep djir vam zelim. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano April 24, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan prema satelitu sad je najoblacnije sto ce biti,tako da se cini da mozda i stizemo suvi na gulas...aj sad vreme je i samo lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno ste dosadni sa tom kisom... Sta ja da kazem, kad su mi sad nalili asfalt po ulici :o :o Nista, idem da duvam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano April 24, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno ste dosadni sa tom kisom... Sta ja da kazem, kad su mi sad nalili asfalt po ulici :o :o Nista, idem da duvam Sacekaj kisu da ga ohladi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jes pa da dodjem sutra.. Otkljucavam ja motora, kad meni majstor:jeli jesili isao ti u Drinku? Jes a sho? I tad si bio dilea s motorima a i sad.. Nego turi me na viljuskara i prenese zednog preko afalta koji se dimi kao pogaca kad izadje iz furune.. Da isrcem kavu i odoh ,a vi foliranti dodjete po klopu svako ;D i po dva ne opravdana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I Mackov Mackov i Mokra Gora su prosle godine vozene po kisi ,mnogi su se pokajali sto nisu isli,meni je to cak i lepse bilo nego voziti se po suncu,super druzenje i prelepe voznje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano April 24, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan I Mackov Mackov i Mokra Gora su prosle godine vozene po kisi ,mnogi su se pokajali sto nisu isli,meni je to cak i lepse bilo nego voziti se po suncu,super druzenje i prelepe voznje! Slazem se za Mackov Kamen bilo je super.... ALi pokusavli smo chika Lalajka da odgovorimo od subote da bi nas vise islo....kisa bila izgovor.... Vicina nas radi u subotu.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista, idem da duvam Don't do drugs!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ALi pokusavli smo chika Lalajka da odgovorimo od subote da bi nas vise islo....kisa bila izgovor.... Vicina nas radi u subotu.... ;D Sto se tih stvari tice,tu je Lalajko neumoljiv......U Beogradu je bio potop pre pola sata.....valjda ste se izvukli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od kishe kap i pol.. Misho kad cemo na televiziju? Evo stize lasgu, prijatno nam bilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano April 24, 2010 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam stigao, za ovih 10ak km od Mehane pa do kuce sam prilicno okisao, doduse nisam imao kisno odelo pri sebi, nadam se da ce ostatak ekipe biti bolje srece... Pozdrav i vidimo se opet na nekoj od voznji! P.S. Gulas je bio vrHunski!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe je jos uvek u "MEHANI" a kada cemo kuci to samo bog zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7228 Napisano April 24, 2010 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Evo vas na televiZIJU... Ja sam upalio Suzi Q, malo imam neke vibracije, ali cu to da resim... Valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Deo ekipe je jos uvek u "MEHANI" a kada cemo kuci to samo bog zna! Bančenje, a? Pa dobro, majku mu staru, valja se da se malo izađe iz plana i programa! Čekamo ove što su se poplašili da se na istope na kiši da objave prve izveštaje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...