Sprint miner 2 Napisano Januar 7, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Sprint miner Prijavi odgovor kao problematičan Imam 90 kila vozicu tu po novom sadu veternik futog okolina klisa kac temerin nema brda nikud. A zanima me dal moze da izvuce uz fruskuru bez odmaranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Богами, има пар делова уз венац где тражи снаге и могуће је да ту дигне температуру (ако изгура). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint miner 2 Napisano Januar 9, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Sprint miner Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ja provozo svoga minera odlican u voznji mana je jedino sto nece da ide preko 45 al dobro. Uz nadvoznjak ide sporo pa neznam da li bi uz frusku goru mogo uopste da ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sprint miner 2 Napisano Januar 10, 2016 U prolazu, 26 postova Motocikl: Sprint miner Prijavi odgovor kao problematičan dal moze iz novog sada na frusku goru bez stajanja i dali on uopste moze uz brdo da izvuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Januar 10, 2016 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sutra su najavili preko 15C' sedi na motorce i gasss, probaj pa kako bude.....samo, spremi nekog sa prikolicom, cisto da se nadje ako dodje do nevolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Januar 11, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan dal moze iz novog sada na frusku goru bez stajanja i dali on uopste moze uz brdo da izvuce Barem fuska gora nije daleko od novog sada...mozes probati kad god imas sat vremena slobodno da vozis. Elem, ja i cura smo se popeli na frusku vise puta sa mopedom..ali 2t...e sad, nas je dvoje bilo plus je moped sam duplo veci od tog minera po kilazi...tako da verujem da ces sam moci da se popnes...a i ako ne moze nije nikakav problem, samo se okrenes nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4832 Napisano Januar 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Silne teme o Sprint Mineru su spojene sa već postojećom a novopridošli kolega Sprint miner je označen kao spamer i dobija prvu opomenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...