uff 13 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi cep za auspuhe? kod nas negde? luis? na nekom trecem mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Primoto ,novi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemaju na sajtu zvacu da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za koji Q? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 16, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije za Q neg' za auspuK ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan za koji Q? Pretece me Zokki. Lepo pise, BUTT plug. Stvarno, cemu ovo sluzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ja vam lepo stavih sliku na delu da bi shvatili ali izgleda nije dovoljno evo odgovoricu pitanjem jel ti usla nekad voda u auspuh dok si prao motor? a jel bi voleo da ti ubuduce ne ulazi? tj kad ga puskiras da ne razmisljas gde ces da uperis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da se u srbiji moze kupiti samo classic verzija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 17, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Uz ovaj classic dolazi i Vazeljin pa sreći nikad kraja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za taj traktor i 2 klipa kukuruza pasuju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 17, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Butt plug Jaoj niste normalni... Uff, parče celofana i gumica odrađuju posao.... pogotovo ako pereš motor jednom godišnje kao ja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan ima na sajtu pod OSTALO. . jer ni u jednu drugu kategoriu ne spada realo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha, kako ni u jednu!? Pa u licna pomagala Ahahaha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano April 17, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hahaha stvarno niste bre normalni! svaka cast na "temi"! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa i da udje dash gas i sve izleti napolje , nerazumem al nije ni bitno ja pomislih odma na ovaj Classic ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slikovito uputstvo izrade ktm butt pluga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 17, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo kokichar? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 17, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, al bih ja razbijao shoferke iza sebe sa ovim kad zaboravimda skinem "before run" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 17, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo kokichar? ;D Sto, 'oces da kokas? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vidi bota off-uje temu ;D a ja pitam da ne napravi covjeku shtetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 18, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto se stidis, reci, evo i ja cu, ja bih je kokao i koknuo, kako ti volja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auner, strana 206. Za dvotaktne je 5.90 eura za otvore od 15 do 30 mm, za cetvorotaktne je 6.90 za otvore topa od 30 do 50mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Za sve otvore , svih dimenzija, za 2t i 4t , svaka strana svakih novina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo daću ja uffu par rukavica gumenjača i baš u boji KTMa pa nek navlači kada pirka. na izduv , naravno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 18, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ja na mojim topovima (4 komada) imam rupicu sa donje strane lonca tako da iscuri sve sto udje prao sam motor dosta puta i nikad nisam zapusavao topove, ne znam o cemu pricate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...