RoaD GunneR 13 Napisano Mart 24, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pri kupovini motora sam dobio i gore pomemutu kacigu i imam mali problemcic: Postoji kocinaca za vizir kada se spusti pmeri se kocnica i vizir je zakocen i to ide veoma glatko ali kada zelim da podignem vizir, tada mi treba srafciger da bi otkocio vizir. tako da kad stanem na semafora lakse mi da podignem ceo 'prednji deo' kacige nego samo da dizem vizir , bio bih zahvalan ako neko zna u cemu je fora i kako da resim problem osim da nosim sa sobom pajserce i da vecito molim na semaforu neku gospodjicu da mi kroz prozor pomogne pri podizanju vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 24, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa shta ga kochish,koji djavo...! :evil: Shallu na stranu..te nolanke,bash nisu јузер френдли! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa shta ga kochish,koji djavo...! :evil: :roll: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pri kupovini motora sam dobio i gore pomemutu kacigu i imam mali problemcic: Postoji kocinaca za vizir kada se spusti pmeri se kocnica i vizir je zakocen i to ide veoma glatko ali kada zelim da podignem vizir' date=' tada mi treba srafciger da bi otkocio vizir. tako da kad stanem na semafora lakse mi da podignem ceo 'prednji deo' kacige nego samo da dizem vizir , bio bih zahvalan ako neko zna u cemu je fora i kako da resim problem osim da nosim sa sobom pajserce i da vecito molim na semaforu neku gospodjicu da mi kroz prozor pomogne pri podizanju vizira [/quote']Kupi Arai ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 24, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan ...ako ste mu pomogli..:D.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir se otkljucava tako sto se jednostavno podigne, ne trebaju ti nikakvi srafcigeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 25, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vizir se otkljucava tako sto se jednostavno podigne' date=' ne trebaju ti nikakvi srafcigeri[/quote']Jbt ovo mi nije palo na pamet, sve sam zivo pokusavao :oops: bas sam pametan :twisted: hvala diRRty :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir se otkljucava tako sto se jednostavno podigne' date=' ne trebaju ti nikakvi srafcigeri[/quote']Jbt ovo mi nije palo na pamet, sve sam zivo pokusavao :oops: bas sam pametan :twisted: hvala diRRty :o Nema na cemu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...