malverde 2 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan ostalo mi par delova od srada. neke sitnice uvglavnom. podrep fabricki copava vozacevo sediste kontakt brava, cep rezervara, bravica za sediste prekidac nozni od zadnjeg svetla sirena i tako, jos neke sitnice... stoje mi u garazi delovi, tako da cena moze koliko hocete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan aj mi baci taj prekidac za stop zadnji na pp moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan meni treba sirena kooliko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan sirena 500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano April 14, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan koliko je sediste?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan koliko copava?? Daj neku sliku da vidim dal' ce da pase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas koji zmigavac mozda mom prijatelju odgovara za Bandita pa daj da vidimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QQruz 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel imas rucicu za gas , koja povlaci sajlu ??? treba mi za RF-a a mislim da je ista (ako ima mesta za dve sajle) ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan copava 15e kompletna ima i prekidac za copavu sediste 20e kao novo zmigavce nemam, rucicu nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan poklopac zadnjeg sedista? top, tj ausouh? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan poklopac nemam. auspuh imam fabricki sa spoljasnje strane odlican, sa unutrasnje strane izguljen. 15e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, stavi sliku auspuha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo slike topa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve prodato. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...