bmikicic 94 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja video 12. april nisam primetio 2010. Al su nam organi ostali isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gluposti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano April 22, 2014 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem, Jedino kad su mi zamerali zbog kacige/podkape jeste na benzinskoj stanici? Zasto? Jer im se desavalo da beze, a sipaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tekija 2 Napisano April 22, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan generalno organa ima raznih i manje i vise inteligentnih (vise onih manje) te im se desava da zaustavljaju narod iako neznaju na kakvom su putu i kolika je tu dozvoljena brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano April 23, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan jbg........citam pa se smejem ali me povukoste i za jezik......... moram da vam ispricam dofodovstinu sa pandurima sto mi se desila na granicnom prelazu......... sedim u kolima sa drugarom.......pred kucicom stenarom..... u kojoj pandur sedi i overava pecatom pasose.......pozadi na zadnjem sedistu stvari gomila.......torbe i t d.......na stvarima proteza i patika na njoj..........stoji do samog stakla vidljiva bas patika .......dajem pasos moj i mog drugara........gleda zagleda .......saze se i pogleda u auto pa vikne ...... daj mi pasos i tog pozadi.......budi ga......... ma rekoh mu ja,.......to je prooteza nemam nogu a lakse mi je voziti bez nje......... opet se vrti zagleda pasos idan i drugi i vec ljutit onako nervozan.........kaze.....os da ga probudis il cu ja da ga budim............ vidim nadrkan nesto pa mu opet lepo kazem da je to proteza .....samo da ima patika na njoj ,da je vestacka noga......... Cuti pandur SKORO MINUT.......i kaze........ma prolazite bre sva trojica aj brze ..........napraviste guzvu na prelazu 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Objasnjavao sam mu da mi potkapa sluzi za cuvanje sinusa i vrata od vetra i da upija znoj umesto kacige. Шта имаш да му се правдаш. Ја бих му рекао или ме казни због ношења поткапе или ме пусти да идем. цц.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...