oldbiker 11 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Obitelji, prijateljima i svim poznanicima izražavam izraze saučešća ! R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan U subotu protestna voznja pa sa nje SVI zajedno da ispratimo dusana... Topcidersko groblje ima nezgodan prilaz, i nema puno mesta za ostavljanje motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steeler 157 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici. Dusane pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan topcidersko ima odlican prilaz, sa dve strane i ima puno mesta za motore samo sto ce se ici malo peske po groblju, nema kao na drugima da se ulazi vozilom prvi prilaz je kroz ulicicu iz kneza viseslava pa skroz pravo kroz sumu a drugi je pored ski staze do dole posle velike desne krivine.. tu celom duzinom mogu da se parkiraju motori.. velika steta za decka, izgubio je zivot tako lako da mi nismo ni svesni zato pamet u glavu jer vidite da nismo jaci, cak i sa full face kacigom !! iskreno saucesce svima koji su ga poznavali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od pocetka sam pratio temu i nadao se da ce se Dusan oporaviti, sad sam video da nazalost nije preziveo :'( Dusane, pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan najiskrenije saučešće :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1301 Napisano April 15, 2010 prisutan, 1146 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno sučešće!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBeard 13 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe Prijavi odgovor kao problematičan a toliko sam se nadao da ce se izvuci :'( iskreno saucesce :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 15, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano April 15, 2010 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio forum, nisam video da je tema prebačena, otvorio prvo ovu temu pun nade... i onda me je preseklo preko stomaka... bol...i nemoć... tuga...i bes... sve se izmešalo. Putuj Dušane u miru, široki ti putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, saucesce porodici i prijateljima. Ljudi cuvajte se koliko god mozete, nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima... :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavisavstrom 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan sahrana naseg dragog kolege bajkerau subotu 17. 4 .2010 12,30 na topciderskom groblju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 15, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru. Iskreno saucesce porodici i prijateljima. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 15, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pratio temu al mi sad reče komšija kome je Dušan bio kolega sa posla. Pokoj mu duši i nek mu je laka zemlja. Saučešće porodici, najiskrenije. Nisam lično poznavao Dušana ali me ovakve stvari uvek trgnu i preseku. Valja doći i dostojno ispratiti kolegu i druga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ako opelo pocinje u 12.30, naci cemo se na Jugopetrolovoj pumpi preko puta Ade u 11.30......u 11.45 krecemo, i u 12.00 cemo biti na Topciderskom groblju. Siguran sam da ce Dusan biti uz nas.......uh,magli mi se tastatura :'( :'( :'( +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano April 16, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji Dusan Predic je nazalost juce preminuo.Sahrana ce biti u subotu na Topciderskom groblju u 12.30h. Hvala svima pozdrav Zoran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 16, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Nadam se da si sada na boljem i sigurnijem mestu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 16, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno sam se nadao da necu morati ovo da pisem....tuga....saucesce porodici i prijateljima.....Milice mozemo li ikako pomoci porodici...... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17975 Napisano April 16, 2010 Integrisan, 8412 postova Prijavi odgovor kao problematičan U vezi sa organizovanim odlaskom na sahranu: Predlazem da, buduci da ce dosta ljudi ucestovati na Protestu na Uscu (voznja pocinje u 11h), da se nadjemo u 12h (subota, 17.4.), na JP pumpi preko puta Ade, kako je i Vlada predlozio lokaciju. Vlado, da li se slazes sa ovim pomeranjem vremena? Odvavde bi zajedno krenuli na Topcidersko groblje, gde i dalje stizemo pre 12.30h. Prilaz sa gornje strane groblja ima dovoljno parking mesta. Nadam se da ce nase prisustvo preneti porodici naseg nastradalog kolege bar malo solidarnosti i utehe (ako je ona uopste moguca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 16, 2010 Architect, 340 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ici na sahranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...