garabin 6 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strasno!!!! Neka mu je laka zemlja i pokoj dusi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 14, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Au breee! :'( :'( :'( Počinjem ko zna koji put da kucam i ne ide. Svašta bih rekao, al' se bojim... Bojim se da ne preteram, bojim se da ne budem previše blag... Najbolje samo- neka mu Dragi Bog otvori puteve nebeske, da mu spokoj duši i podari večnu pamjat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjA^ 5 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija-BG Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce nemam reci......Nadao sam se najboljem a sada ovo.tuga :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam nekoliko puta danas pored okretnice. Svaki put se setio Dusana i nadao se da kada dodjem kuci da ce biti boljih vesti..... MIlice, primite ti i tvoja porodica i prijatelji moje i Violetino najiskrenije saucesce...Dusane, neka ti je laka crna zemlja i neka su ti lepi putevi nebeski kojima ces voziti tvog Stroma...tuga....velika tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan svi smo mi dušan.. :'( velika tragedija.. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Carstvo ti nebesko Dušane , :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan citam i suze mi idu.........tuzan sam a i besan.......nepravda velika...pocivaj u miru Dusane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 14, 2010 Architect, 340 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan ne.... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nadao sam se da se tema nece vratiti ovde. Nek su mu siroki putevi Gospodnji, počivaj u miru Dušane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan nažalost... sledeća vožnja po oblacima :'( iskreno saučešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano April 14, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dule, pozdrav :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nakaznick 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: hornet Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce porodici i prijateljima. :'( Pocivaj u miru Dusane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grga 4 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu duša nadje mir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Auh, tuga. R.I.P. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 14, 2010 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja79 21 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilicaP 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan My lion lost his fight :'( Jos jednom - nikad vam ovo ne mogu zaboraviti i Dusanu sam sapnula da ste svi vi uz njega. Iskreno se nadam da cemo svi zajedno i biti poslednji put uz njega, ja da mogu dosla bih sa njegovim Stormom!!! Pozdrav bajkerima velikog srca!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14465 Napisano April 14, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan tuzan dan, na zalost jednog od nas vise nema, iskreno saucesce porodici i prijateljima. :'( molim da se objavi vreme sahrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bahus_Boj 11 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tuga iskreno saucesce :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici.... Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja da mogu dosla bih sa njegovim Stormom!!! Ako je strom u voznom stanju i ako zelis samo reci i neko od nas ce te i dovesti na njemu :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...