Zeljkamp 3248 Napisano April 11, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Milice, kakvu je kacigu imao, kada ima toliko povreda na glavi? Kakvi su udarci to bili, neverovatno mi je prosto... Prosto navode na razmišljanje te povrede glave, prvenstveno mislim na povrede lica i ocne duplje, ako sam dobro razumeo. Ne znam sta bi drugo pomislio , a da ne pomislim da je baš direktno vizirom udario u nesto sto štrči, a ne mogu da shvatim šta bi to moglo da bude na pikap-u.... MIlice, za sada, dišemo mi za njega jer svi smo mi - Dušan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Evo me opet...čim uključim komp, kao po komandi krećem da otvaram ovu temu i sa beskrajnom zeljom očekujem da moje oči pređu preko teksta....."Dušan sam diše" "Dušan je izašao iz kome" "Dušanu je bolje" Danas sam napravio par krugova motorom...vozim, gledam na sve strane, pazim...non-stop mislim na Dušana i njegov oporavak, kao da mi je rođeni brat, a čoveka i ne poznajem Kad bi samo mogao da pročita ove naše poruke...sigurno bi još većom žestinom krenuo u borbu za život !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 11, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Možda zvuči stereotipno, ali ne znam koliko puta sam u ova dva dana pomislio na Dušana. A sreli smo se jednom u životu kod zajedničkog prijatelja na slavi. Nadam se i želim da i sledeće godine budemo zajedno, kod istog prijatelja na dan Sv. Stefana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano April 11, 2010 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Dzambo Ako nisu zatvorena vrata od tovarnog prostora. Dusan je bukvalno vaskrsao i verujem da ima dovoljno snage da svoje telo ponovo osposobi. Zelim brz oporovak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 12, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan MilicaP@ Kako je Dusan ? Javljaj nam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 12, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vladiko Svedržitelju, Sveti Care, Koji urazumljuješ i ne usmrćuješ, Koji klecajuće utvrđuješ i oborene uspravljaš i telesne muke čovekove otklanjaš, molimo se Tebi, Bože naš, slugu Svoga Dusana koji boluje, poseti milošću Svojom. Oprosti mu svako sagrešenje voljno i nevoljno. O, Gospode, izlečujući silu Svoju sa Nebesa pošalji, prikosni se tela njegova, ugasi groznicu, ukroti strast i svaku bolest koja se krije u njemu, budi Lekar sluge Svoga Dusana podigni ga sa postelje bolesničkei sa odra stradanja njegovog i daruj ga svesavršenog Crkvi Svojoj, da blagougađa Tebi i tvori volju Tvoju. Jer Tvoje je da nas miluješ i spašavaš, Bože naš, i Tebi slavu uznosimo Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i svagda i u vekove vekova.Amin. A+ , ako zatreba... Javljajte ljudi kad saznate nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan uh.... izdrzi!!! Milice, pricaj mu ! puno mu pricaj i daj mu snagu da izdrzi!!!! mi svi ovde mislimo na njega a energija misli je jaka! izdrzace on to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan ... njegov centralni nervni sistem slabo reaguje ali ipak reaguje, sto je veliki napredak ... Hvala Bogu ide na bolje!! Samo tako nastavi Dusane!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Dusane izdrzi...B+ ako treba tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Ajde care, samo guraj!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo me opet...čim uključim komp, kao po komandi krećem da otvaram ovu temu i sa beskrajnom zeljom očekujem da moje oči pređu preko teksta....."Dušan sam diše" "Dušan je izašao iz kome" "Dušanu je bolje" Danas sam napravio par krugova motorom...vozim, gledam na sve strane, pazim...non-stop mislim na Dušana i njegov oporavak, kao da mi je rođeni brat, a čoveka i ne poznajem Kad bi samo mogao da pročita ove naše poruke...sigurno bi još većom žestinom krenuo u borbu za život !!! I kod mene misli potpuno isto idu kao kod vas, cim sam na racunaru odmah otvaram ovu grupu da vidim ima li lijepih vijesti! Sve potpuno isto i kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilicaP 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!! Danas sam bila kod Dusana, njegovo stanje je neprpmenjeno i dalje kriticno. Prenela sam mu vasu podrsku kao i podrsku njegovih kolega, i nadam se da mu je to dalo jos snage za borbu. Sto se tice kacige, ja se u to ne razumem ali znam da je Dusan dobio kacigu na poklon od kolega u Rumuniji, koju je zamenio za jos bolji model (mislim da je imala tri sloja nekih ojacanja unutra), prekrivala je celu glavu imala je samo vizir napred (http://www.motorcycle-leather-gear.com/wp-content/uploads/2009/03/ap-989-black-red-1.jpg - kao sto je ova na slici. Dusane fight like a lion!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano April 12, 2010 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dusan poseduje Shoe XR 1000. Nemam 100% informaciju da je taj dan nosio nju pa necu da tvrdim. To je odlicna kaciga a opis povreda ukazuje na neki neuobicajeni udarac. Da li u neku izbocinu ili nesto trece sada ne znamo. Nadam se da cemo cuti o ovom dogadjaju iz prvog lica. Bori se Dusane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i najbolja kaciga u ovakvim slucajevima ne bi obezbjedila da se prodje bez povrede, ali sad je najbitnije da se dusanu stanje poboljsa. Molimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba 0-, tu sam. Drzi se Dulence, molim te.....drzi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se momcino, svi smo uz tebe i najiskrenije se nadamo da ces izdrzati i oporaviti se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ajde DUSANE ulepsaj nam dan OPORAVI SE, AJDE... SVIM SRCEM UZ TEBE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 12, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce sutra biti barem za milimiter bolje stanje, jedan po jedan i na kraju da bude kao da se ovo nije ni desilo... drzimo ti fige Dule... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh ovu temu....Sva podrska momku...i nadam se kao i Vi, da ce momak izdrzati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Milice jel ima nesto novo? Kuckaj bre! Javi nam kada predje na odeljenje gde se primaju posete.....Svi smo uz tvog brata, i reci mu da imamo jos mnogo voznji sa njim.....Pisi jel treba nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci...svi smo voljni pomoci ali ipak sve od Dusana zavisi pa se nadam samo pozitivnim odgovorima...inace evo sad sam cuo da se kod nas u Zrenjaninu neko slupao motorom ( ne skuter ) u ulici Dositej Obradovic kod Gomexa ( bar tako kaze moja supruga ) i kako je ona cula izgleda da ga je neki papak ukljucujuci se na glavni put zeznuo...da li je bilo udara ili ne ne bi znao reci ali lik je pobegao a motorista je prebacen u urgentni centar...milicija je uzela podatke itd. ali da li je bilo ocevidaca ne bi znao reci...svako dan se cuje po neka losa vest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam ispratio celu temu, ako je potrebna krv Dusanu neka neko javi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zanima me kolika je dodatna kazna ako se pobegne sa mesta udesa-ako ste ga vi izazvali? Zavisi od stepena povreda... Od novcane do neke, ne bas velike zatvorske... :'( Kliknem refresh, i pomolim se da je tema i dalje u motoristima na drumu... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Bori se Dusane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...