nikola87bgd 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan DA li iko moze da mi kaze posto nemogu da nadjem broj motora na mom motociklu...gde se nalazi ?? hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87bgd 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da poznavaoci kawasakija ne znaju gde je Engine Information Number ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sa desne strane na bloku.....nemoj da se iznenadis ako ga i nemas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan prorez na oklopu sa desne strane. trebalo bi da je ispupcenje tj odlivak na kojem su brojevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87bgd 0 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala ljudi,sad cu da vidim da javim,ako nemam broj u prevodu sam najebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87bgd 0 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam broj hvala bogu ziv sam se usrao da ga nema ) ali sve je ok poklapa se po ps-u hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan imam broj hvala bogu ziv sam se usrao da ga nema ) ali sve je ok poklapa se po ps-u hvala Bila malo secka, xexe... Dobro je :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...