gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bubanj potok, subotom, odlicne ovce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 6, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan plus jedan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5774 Napisano April 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12399 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači svi Hondaši - enduraši moraju od danas da sede na ovci? Dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 6, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan bubanj potok, subotom, odlicne ovce ;D Pretece me, ;D, mislim da je oko 1000din. Super je krzno, pravo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 6, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za afrikance i bmw ejase me necudi da menjaju pol,taslace i razvlace neke ovcice,,ccc,,, :P :P :P sve sektas do sektasa... :P nego da se vratimo na temu, jako korisna stvar za sedeti,nema ladnih QQ ;D ;D ;D nema da fali,nema suljeva od zime,nazeba itd,kog nisu bolela QQ od motora,taj nezna zasto je to potrebno ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan za afrikance i bmw ejase me necudi da menjaju pol,taslace i razvlace neke ovcice,,ccc,,, :P :P :P sve sektas do sektasa... :P nego da se vratimo na temu, jako korisna stvar za sedeti,nema ladnih QQ ;D ;D ;D nema da fali,nema suljeva od zime,nazeba itd,kog nisu bolela QQ od motora,taj nezna zasto je to potrebno ;) mozda mi razvlacimo ovcice, ali bolje to nego da nas razvlace i taslace po podrumima kao nekog, da ne imenujem, prepoznace se sam ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 6, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan i meni se svidja osecaj sedenja na ovci, ali sta ako pada kisa a motor ostane napolju onda ces sedeti na mokroj ovci ozbiljno pitam, jel pokvasi il bas upije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan i meni se svidja osecaj sedenja na ovci, ali sta ako pada kisa a motor ostane napolju onda ces sedeti na mokroj ovci ozbiljno pitam, jel pokvasi il bas upije? Reci cu ti kad sam probam , ali sam cuo , bar za ove sto sam ja kupio , jer se prave od merino ovce da se ne upija nista , samo bude po povrsini mokro ... koliko sam to razumeo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan OVCA na motoru!! Kako nadrealno zvuči No, čekam utiske, zaista me živo interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano April 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan OVCA na motoru!! Kako nadrealno zvuči No, čekam utiske, zaista me živo interesuje... izgleda šašavo al sad da ne bi peglao predavanje koje sam držao kada sam prodavao Bawaria Woltex posteljinu od vune... Vuna održava temperaturu tela sa kojim je u dodiru (znači još je bolje leti nego zimi) antubakterijska je zbog lanolina lanolin je održava čistom (da li ste primetili da koliko god da se ovca valja po blatu posle 1-2cm je čisto belo ) kada pokisne voda ne prodire nego ostaje na površini (a niko nema kesu da stavi preko sedista) ovo me podseća kad u letnjim danima zalutate po planini pa vi u majici i papučama a neki deda u gunju.. smejete se vi njemu a smeje se on vama, jedino što je on u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano April 7, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za vikend bubanj potok? ;D ;D Pa da se svi opremimo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za ovcu od ranije, ali nisam nigde nasao da kupim. Pratim temu ili krace: ocu i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 7, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja, bice ovde ovcija brigada bajkera... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Idite u Jagnjilo na Jagnjijadu pa se tamo dogovorite, bice ovcjeg krzna kol'ko 'oces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan kako pricvrstite ovcicu (jagnje moje) za sediste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 8, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moze na cicak ili kajisevima pa ispod sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan da li ste primetili da koliko god da se ovca valja po blatu posle 1-2cm je čisto belo ja ću onda ceo motor da presvučem time ovako posle nekog zezanja ne mogu dva dana da skinem tobla... "jagnje moje ovih daaaanaaa, samo tebe kupujeeem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Čuva teneraš ovce, kad eto ti jedne njemu u krilo! Beži bre tamo ovco! Beži tamo ovčice! Beži tamo jaaagnje moje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 9, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kolega zakarus nigde bez ovchice... ... razmishljam se i ja da uznem jednu mladu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano April 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha! ;D ;D ;D I dalje se smejem! Ali, da se razumemo- ja ovcu u mojoj azdaHi, Jugicu, furam od pocetka voznje! Leeepo je meni moja Zorka rekla: Drz` ovo i stavi na sediste- bices mi zahvalna! LM- Leti mi se *pedu* ne zalepi na sediste k`o prsti na vrucu ringlu, a zimi se ne smrznem kad sednem u auto koje je non stop napolju parkirano... Tako da, ovcija brigado- podrzavaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar iz kluba ima od Lame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan LM- Leti mi se *pedu* ne zalepi na sediste k`o prsti na vrucu ringlu, a zimi se ne smrznem kad sednem u auto koje je non stop napolju parkirano... Tako da, ovcija brigado- podrzavaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! zahvaljujem na pomoci pri odluci... ovcija brigado - u pobede! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 10, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...