BRACO 3395 Napisano Jul 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Predhodne postove cu zamjeniti nekim slikama ali drugi put posto je sad kasno ;D Da tema ne bi zardjala evo jedanog poludnevnog putopisa... Ekipa Romanijaka standardno uz jutarnju kaficu brzinom svjetlosti se dogovorila da baci jednu turu do jednog od vecih vrhova gore Romanije i pokaze prijateljima sa Pala kako izgleda dan u drushtvu manijaka sa Romanije ;D Sa ekipom na dva tocka krenula su i dva quada (Veljko koji se vec pojavljivao u nekim akcijama i njegova kcerka Katarina) ..pripreme.. p.s. momak u trenerci je nas novi clan Stojan poznatiji kao Stole je trenerku oteo '90tih u Bgd od tada jednog od najmocnijih i ona ga podsjeca na dane kad je bio najjaci :D ...nakon nekog vremena smo na vrhu Shabeskog grada (oko 1500m) ..sledeci brezuljak sto se vidi je Jahorina.. ..mala pauza pa nastavljamo.. ..onda prva veca prepreka za quad-ove nezaobilazna a bogmai i mi smo morali da sjashimo sa zeljeznih konja... ...srecom ima to nesto sto se zove cekrk ;D... ..mada se muke cetverotockasa nastavljaju jos neko vrijeme .... ali zato su tu bajkeri ;D ... ...onda mi.. ..put se nastavlja... ...krajnje odrediste je posle 40km off roada izletiste na rjecici u sred shume...malo kamper sto je bilo je pobjeglo strashnom brzinom sa velikim ocima :o :D tako da je kamp osvojen bez ispaljenog metka ;D... ...neki su presli neki su ostavili motore i presli pjesice preko mostica....odmah je nalozena vatra i mokra garderoba je stavljena na susenje a meso na sjeckanje... ...neki su se zabavljali.. ..mandza je pecao ;D .. ..neki su popravljali gvozdene konjice.. ..neki su bili vrijedni... ..a ja sam susio najnovije MONSTER ENERGY carape white edition :D.. ..mashine su se odmarale dok smo mi unistavali meso... ...onda je vrjedni snimatelj mandza opazio divljac u daljini.... ..i onda taj cuveni zoom 30x ;D ... ..posle je nastala rasprava ima li sturka ili nema, sta ce joj struk, ima ruzne gacice, mozda je dobila..... ...nakon obilnog rucka pritisak je opao pa su neki prilegli dok su drugi merakali uz vino i cigare... ...vrjeme je za kretanje, vatru smo zagasili da ne bi usput naletili na kamion vatrogasaca a put je uzak ;D.. ...onda prelazak preko rijeke... i sakupljanje na obali sa druge strane.. ..malo doduvanje guma na Sheminom motoru koji je vec uspio da na samom pocetku unisti jednu gumu pa sad opet ...na kraju je morao da ostavi motor i sjedne na quada jer zeludac nije dozvoljavao egzibicije ;D ..junak dana Katarina ..u samu noc dolazimo u nase malo mjesto sa predjenih 80km teskog puta od toga 40 sa pretrpanim zeludcima sto moze da se opet pomnozi sa 2 elem 120km ;D poz od Romanijaka.. p.s. slike su ustvari screnshotovi jer smo samo snimali , nije bilo aparata.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ekipi! Bas ovo mi je trebalo uz jutarnju kafu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2540 Napisano Avgust 2, 2010 Andragog, 5111 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan E OVO JE POSAO, SVAKA ČAST!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Opet smo krenuli bez aparata ali je mobilni odradio posao oko fotkanja... 4 jahaca su danas imali DIVAN DAN a nije nikome rodjendan ;D ...preko polja i dolina , shume i oranja... ...do danasnjeg cilja.... ...pecanje ribe "na ruke" ... ...malo osvjezenje... ...jos dvije nazovi umjetnicke ;D ... ... i onda sto bi rekao Nele Karajlic 4 jarana 4 havera ljuta su krenuli nazad.... ..poz sa Romanije i do skorijeg vidjenja ili ti kuckanja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...malo osvjezenje... Ocena 9.90 za gracioznost i umjetnicki dojam! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo cure, bravo decki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6466 Napisano Avgust 3, 2010 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Skupili ste odlicnu ekipu i uzivate, samo tako nastavite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 3, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama. Ako se bude placao porez na uzivanciju najebacete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 653 Napisano Avgust 3, 2010 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kad vas vidim........dodje mi da se selim u Srpsku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh pa vama nikada nije dosadno i nema ono da se razmisljate gde da se provoza,kod vas se podrazumeva da idete u istrazivanje suma,livada,reka i potoka i samo uzivajte dokli god mozete,a ja jedva cekam da dodjem u vase krajeve da se provozam po betonu i da uzivam u svakoj krivini i mirisu jela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vas vidim........dodje mi da se selim u Srpsku Ja vec odavno merkam Han Pjesak Svaka cast, bas umete da uzivate ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 4, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ocena 9.90 za gracioznost i umjetnicki dojam! ;D ;D Rade gade zakinuo si nas za cijelih 0.10 ;D bravo cure, bravo decki. Hvala Mile poz za Pulu ! Skupili ste odlicnu ekipu i uzivate, samo tako nastavite Sad kvarimo motore namjerno , radi malera ;D Blago vama. Ako se bude placao porez na uzivanciju najebacete. To bi bio jedini porez kojeg bi uredno placao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 4, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kad vas vidim........dodje mi da se selim u Srpsku Uh pa vama nikada nije dosadno i nema ono da se razmisljate gde da se provoza,kod vas se podrazumeva da idete u istrazivanje suma,livada,reka i potoka i samo uzivajte dokli god mozete,a ja jedva cekam da dodjem u vase krajeve da se provozam po betonu i da uzivam u svakoj krivini i mirisu jela. Ja vec odavno merkam Han Pjesak Svaka cast, bas umete da uzivate ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ocena 9.90 za gracioznost i umjetnicki dojam! ;D ;D Rade gade zakinuo si nas za cijelih 0.10 ;D Za cistu desetku jezerce treba da ima jednog krokodila po kubnom metru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Krokodila ovde ima u slikovnicama i u rifuzi (torbica , cipelice , kais itd. ) ;D a i stra' ga medjeda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3303 Napisano Avgust 5, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Medjedi znaju da budu zajebani... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Medjedi znaju da budu zajebani... Ajd' nek' si ti nesto napis'o , makar i to sto si se nasalio na svoj racun ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3303 Napisano Avgust 7, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel su vas 'vaki snimali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 7, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo botu malo na nas racun... Jel znas kako u bosanaca ide porodicno stablo? ... otac , djed , prandjed , medjed... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka fora da se post pise na novoj strani jer je recimo jedna vec pretrpana slikama i ako bih jos dodao bilo bi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna "frishka tura" od prije dva dana Preko Romanije i Pala u osvajanje novog brezuljka poznatijeg pod imenom Jahorina.Prvo i pravo ime joj je bilo Javorina ( najsjevernije staniste grckog javora) , medjutim kako su braca vremenom pocistila sav javor ;D morali su da je prekrste pa otud Jahorina. Na Palama su nam se pridruzila jos dvoica drugara ,takodje enduro manijaka(Miljan i Bobo) i proveli nas nekim njihovim vrlo interesantnim stazama do planine... Nakon dva sata jakog tempa preko zemljanih kaskada sa okomitim usponima od skoro 90stepeni (srecom ne duzih od 15tak metara) stadosmo da odmorimo kad kroz gustu sumu se ukaza pomenuti brezuljak i staza Skocine poznatija kao Praca... ..jos nekih 10tak km i stizemo u podnozje staze na kojoj sam se smrzao bar 20x i visio na korpama po dva sata(dvosjed poznat po cestim kvarovima)...stariji skijasi ce poznati dio gdje se nekad vozio zenski spust... Kratak odmor i onda puuuun gas u kontra smjeru od kog smo navikli.PRVI PUT IDEM UZ PRACHU!!! ;D ..imali smo i jednog koji nas je cekao na vrhu sa kamerom pa ostatak slika sam prije par minuta uslikao sa videa koji sam gledao na Tv :D pa su slike loseg kvaliteta ali cisto da se docara dozivljaj penjanja uz ovu gromadu(kad prebacim video u komp popravicemo slike).. ..pogled odozgo(za poznavaoce planine ovo je pogled sa litice koja je 50tak metara od silaska sa zice i poprecni dio staze koji 95% skijasa obilaze oko Bregine vikendice) ;D ...evo kako je izgledalo pentranje.. . ...extra dan...nekima je bilo zao da odu kuci pa su se penjali uz stazu Olimpik iznad ski lifta Zeljo.. snimano je iz auta ali se vidi neko od nas uz uspon(samo ko je bio zna koliki ) ...i za kraj za one koji su zimus ovde slika novih "mnogosjeda" ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 31, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos poneka sa drugog mobilnog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan uh odlicno... kad mi dosade ova nasa brda javljam se... koja je ovo husqvarna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3395 Napisano Avgust 31, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5543 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan uh odlicno... kad mi dosade ova nasa brda javljam se... koja je ovo husqvarna? Dobro ti nama dosao!!!! Husqvarna je 410 iz 97-me. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 31, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Wow! Nestvarno dobra staza. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...