BRACO 3332 Napisano Februar 11, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine snimamo peti dio Ko nije skinuo neznam sta ceka jer ce biti uklonjen kao i trojka. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9NbicKYpdM8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Mart 20, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kolega kvadista nas je pojacao sa nekih 12 cilindara i 300+ KS tako ako budete zvonili a nema niko onda produzite do VIsegrada dolje smo nasim fanovima sa prvih strana garantujem besplatnu voznju p.s. samo da upali Evo ergele Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 20, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao da mu je jedan od instrumenata za visinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Mart 20, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hm, pomoc? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 20, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kokpit kao u avionu.... bar za mene koji sam navikao na T4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Mart 20, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ima nekih satova ali mi sa fullcross masina smo operisani od toga. Jedino sto smo svi primjetili da ima dvije dizne u karburatoru sa 'rupicama' od po 2mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i iskreno poštovanje. Da sam samo malo mlađi ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, ima nekih satova ali mi sa fullcross masina smo operisani od toga. Jedino sto smo svi primjetili da ima dvije dizne u karburatoru sa 'rupicama' od po 2mm Valja napojiti tolike konje.. ali svako zadovoljstvo se plaća.. reče zec i skoči na ježa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Mart 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za upotrebu: -ukoliko zelite divlju voznju sa nekim kroz vrleti Romanije tu smo -ukoliko zelite divlju voznju krivudavim asfaltnim putem po Romaniji tu smo -ukoliko zelite besplatan smjestaj, hranu i pice opet smo tu ali, za ovu tacku imate jednog savjetnika u Srbiji koji ce vam reci gdje imate trecu tacku ali bez ove prve dvije. Odoh sad da pravim anlaser za camcic pa da to palimo kume. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za upotrebu: -ukoliko zelite divlju voznju sa nekim kroz vrleti Romanije tu smo -ukoliko zelite divlju voznju krivudavim asfaltnim putem po Romaniji tu smo Ima li sta gore pitomije, il sve podivljalo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Mart 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nadje se poneki izrod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 19, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvog mog rada, CRF450 sa akcentom na pravoslavlje [/url] [/url] [/url] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 19, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uh, extra.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano April 20, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ovo je greota poterati u sumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 21, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ljepotica i zvjer utjerana u sumu..umor vise nego sto se ocekivalo..preduga je zima na Romaniji..i jos smo pretrpili verbalno maltretitranje..sami smo krivi, lose gume a snaga na izmaku..bice bolje.. Fotke su sa kraja voznje..bice neki video. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 22, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko vas je verbalno maltretirao? Schumar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako bi da je sumar, komsije iz Pala..poceli su da voze par godina iza nas i taman su toliko zaostajali..ove godine su krenuli u voznje prije mjesec dana i svi su se vec 'uvozali' i pronasli neke nove staze te su nas sacekali na gotovs.Mi iz kafica sa plucima ko u ribe, misicima koji hiberniraju od novembra. Ja na gumi sto je kolega prosle godine skinuo kao potrosenu a ja je vozio cjeli novembar i ova dvoica sa mnom sa novim motorima(prva voznja). Jedan od njih troice izadje uz tu padinu i ostalo mozes pretpostaviti . Jedino sto me sapsilo je sto je upravo taj Rosijev mrtvi fan(isao na par trka) je tvrdio da ce Rosi da otkida na trci(za dlaku da se opkladimo) te sam u pola devet krenuo sa SMS-ovima da povratim koliko toliko..Hvala Rosiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 22, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Znaci počelo je Roka, pa neka je sa sređom i čuvajte tog malog sa KTM. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 23, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mi iz kafica sa plucima ko u ribe, misicima koji hiberniraju od novembra. Ja na gumi sto je kolega prosle godine skinuo kao potrosenu a ja je vozio cjeli novembar i ova dvoica sa mnom sa novim motorima(prva voznja). Izgovori, nista drugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano April 23, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan keposlave nista slago a imaju oni snimke da sam bio tvrdoglav pa kad su moji posustali ja sam tvrdoglavio sa celonstonkom predjem brdo skakucuci lijevo i desno ali pravo nece tri metra Sutra pravac Kiseljak..cika Slavko molim vas dva komada marke Mitas.. @ ACO610 Hvala rodjak i ti da docekas cupave gume ma mali sa ktm i kad padne ne moze da se ubije kad je jogi oko njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Maj 6, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Gume su namontirane i komsije su vracene na svoje mjesto Uzivajte 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sreca sreca radost 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 6, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da zaratite sa komsijama zbog off roada, a ostalo cemo lako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Maj 6, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Komsije ce da nas biju ...pominju nam familiju..ako si mislio na komsije po naselju Ako mislis na motoriste nema sanse..parola je ko se ljuti....mu kruti..sve je to samo zabava 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...