Jump to content

Moto Zajednica

4 imbecila i Avala ili ti zato na nas dizu hajke II

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: CB 600 F

Pa kako je samo delimično u pravu, kada si ti bezbroj puta mogao da stradaš, a vozio si po propisima? Jesi možda trebao i da izgineš, pa da Miša bude 100% u pravu??

:)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 103 postova

Miso, nemislim ja da nisi ti u pravuto sto ti kazes je ok.Posto imas kontakt sa Avalom kazi ti meni kada je neki motorcikl napravio neki udes i da je on nekoga ostetio.Mogu da nabrojim dosta slucajeva gde su automobili izgurali motorcikliste,kao sto je bio poslednji slucaj sa smrtnim ishodom kod belod jagnjeta. Nisam ja klinac imam 37 godina i ceo zivot sam na mororu Avalski put znam mnogo dobro.Nisam ja nijedan od te cetvorice ali imam svoju ekipu sa kojom se vozim i tako mogu da pricaju i o meni.A inace mogao bi i ja da napisem da si me obisao juce, negde,i da napisem sve najgore,kao za malo da udari ovo ono i onda krece forum ...imbecili,majku,ludaci.To je mnogo ruzno.

Neko je uleteo u makaze ,pa sta!Ti nikada nisi?Ti si uvek ok.Vozis za autobusom oko Avale jer je svuda puna.Nemoj molim te.

Ima jos jedna bitna stvar,komentarisu ljudi koji i neznaju sta je rr motor.ON koci da oci ispadaju a ubrzava da mislis da ti je zeludac ostao kuci.Pa sve vreme dok vozis razmisljas kako ces da jedes jagnjetinu u mladenovcu ;D ;D ;D

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Pa, "najbolji i najsigurniji vozači na svetu" .... nastavite da vozite isto kao i do sada, ma može i ludje. Ne znam samo kako ćete moći da živite sa tim ukoliko se desi nezgoda, vi preživite, ali nekoga pošaljete rodbini u metalnom sanduku....

Brate, niko vam ne brani da budete "hrabri momci" sami za sebe, pa ako ginete, brate ginite. Sami birate. Ko vam daje za pravo da obogaljite ili usmrtite nekoga ko se vozi prema propisima samo zato što ne ume da vozi kao vi?? nekoga ko vozi "iza autobusa na avalskom putu"??!!

• Drug član, 3052 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Svesno uletanje u makaze i provlacenje kako sam opisao, nece uraditi niko ko je normalan. Ako ide na bezobrazluk da ce mu se neko skloniti sa puta, grdno ce se jednom iznenaditi.

Autobuse i ostale koji mi smetaju preticem tamo gde necu ugroziti prvo druge a onda sebe. Nesto mi se ne svidja da budem ukras na necijoj haubi. Oko Avale postoji nekoliko krivina koje su dovoljno pregledne da se obidje iako je puna linija, ko zna taj put zna i gde su, ima tri "pravca" gde moze da se obidje, iako je puna linija.

Ako mene vidis da tako vozim, slobodno me zovi kako ti je god volja, posto si u pravu, sta god da kazes. Ovde ne pricamo o vozackoj gresci, nego o svesnom, namernom, nerazumnom nacinu voznje koji ugrozava druge.

Koliko ja znam, to su tri udesa, za koje sam, istini za volju samo cuo, ljudi su prebrzo uletali u krivinu i ispravili je. U susret, srecom, nije bilo nikog.

Pre tri nedelje iznad moje kuce /Tresnja/ je bio olupan V-max, ne znam zasto, ali po tragovima bih rekao da je i on ispravio krivinu.

Dakle, nesrece se desavaju, djavo nikad ne spava, potpuno je nepotrebno jos ga i izazivati.

nerazumem niko da kaze nesto lose ko vozi rr.Sve ovi drugi.Nemoj da brinete volim ja sebe vise nego vi.Razmisljajte da vas neko drugi ne skine sa mopeda mala je verovatnoca da ce to uraditi drugi motor.A za ove u kolima sto se vi brinete mnogo ste jaci a i tu nema neke brzine nece vam biti nista sigurno.Opet ja kazem samo vi gledajte u RETROVIZOR i nema problema,vi sa afrikama drzite desno.

• Zainteresovan, 599 postova

Ima jos jedna bitna stvar,komentarisu ljudi koji i neznaju sta je rr motor.ON koci da oci ispadaju a ubrzava da mislis da ti je zeludac ostao kuci.Pa sve vreme dok vozis razmisljas kako ces da jedes jagnjetinu u mladenovcu ;D ;D ;D

Pa pozovi kada kreces na jagu,bar da se upoznamo. Ima jos mesta u okolini Mladenovca gde je pecenje odlicno ali za ta mesta ne znaju bas svi. Brza voznja preporucljiva pre jagnjetine jer na kocenju moze da se napuni kaciga ::) ::) !!!

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Pre tri nedelje iznad moje kuce /Tresnja/ je bio olupan V-max, ne znam zasto, ali po tragovima bih rekao da je i on ispravio krivinu.

Dakle, nesrece se desavaju, djavo nikad ne spava, potpuno je nepotrebno jos ga i izazivati.

Znam coveka koji je ispravio krivinu sa Maxom, jbg vozio je brzo, ali nije ugrozio nikog. Sam je sebi napravio stetu.

Dzambo, tip je imao SREĆE! Zamisli da je neko dolazio u tom trenutku iz suprotnog smera....

Jbg :( Nekome treba malo, nekome malo više, a neki se nikada ni ne dozovu pameti.... na žalost.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja