PECA BMW 1121 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan kupujem kozne pantalone mogu i polovne i nosene samo da su cele i pozeljan je model kao na slici....naravno i neka prihvatljiva cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav steta sto si dosta daleko od novog sada ovde ima na najlonu takve pantalone skoro nove ja sam kupio donose ljudi iz austrije traze 30 e. al daju i za 20 stvarno isplati se a tek koznih jakni prave motoraske kozne ma prva liga traze 50 a daju i za 30 ako pazaris i pantalone za 45 imas sigurno subotom dolaze nasi su to ljudi a rade preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan e jbg imam ja i puno drustva po NS-u ali mi bedak da cimam ljude da mi traze to po pijaci....jedino kad dodjem na skup u NS ili na EXIT ako do tada nista ne nadjem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan cao evo da ti dam savet 22maja je skup mz motora u kisacu dolaze cini mi se i ljudi iz tvoje okoline raspitaj se ko ima mz motor pa cemo lako odraditi posao idi na mz forum pa ces naci nekoga iz tvoje blizine ,pozdrav cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Gradu, (imaš ga u temi servisi), čini mi se da sam danas kod njega video jedne iste takve ali neznam cenu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, nije "servisi" već "prodavnice". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svake subote u S. Palanci isto ako ne i bolje od ove ponude u NS-u na Najlonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama potrazicu u S.Palanci i V.Plani kad malo dodjem do registracije da mogu da skoknem do tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...