Rubber Duck 13 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov rol bar za princa,kupljen greskom,neodgovara mi.Cena 1200 din koliko sam ga i ja platio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan kako to izgleda? da li bi moglo da se ubudzi na intrudera 125? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na bilo kom princu jer nemam sliku/vidi u oglasima ili na sajtu/a da li moze da se stavi na tvoj motor stvarno neznam.Ja sam u Bgdu pa moes da svratis da ga vidis ako si negde blizu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada i gde može da se vidi taj rolbar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan ako je jos uvek aktuelno baci br.tel. na pp i racunaj da si ga prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...