Jump to content

Moto Zajednica

MOTO KLUB - JAGODINA -

Recommended Posts

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Krajem sezone 2008 pocinje da se spontano okuplja mala ali odabrana ekipa i da se zajedno vozi i posecuje skupove. Vec pocetkom 2009 krece bas lepo druzenje i aktivna voznja svakog vikenda. Tokom leta 2009 smo zajedno obisli mnoge skupove  Smederevo , Kovin , Velika Plana , Smederevska Palanka , Svilajnac , Zlatibor , Bovansko jezero , Cacak , Kragujevac itd... Na kraju sezone 2009 resimo da to lepo druzenje krunisemo jednim moto klubom koji je otvoren za sve ljude dobre volje koji gaje istinsku ljubav prema motorima.Posto smo resili da klub bude ozbiljan a opet otvoren za svaki dogovor resimo da klub registrujemo i budemo prvi ozbiljan i registrovan klub u nasem gradu.

Posto smo zavrsili sve preipetije i usvojili statut registrovali smo klub. Klub smo sastavili nas 12 koji smo se najvise vozili i druzili a to su

Djura , Mikac , Tasa , Peca (ja) , Miki , Srba , Dule , Marko , Vlada , Gaga , Ljilja , Sofra. U proceduri primanja novih clanova su jos 5 ljudi pa se polako i sirimo.

Na red su dosle boje kluba, posto je Jagodina 80-tih imala registrovan moto klub "Svetozarevo" koji je kasnije ugasen malo smo pozeleli i tu tradiciju da nastavimo i resimo da boje tog kluba prepravimo i uredimo naravno uz dozvolu idejnog tvorca (Miki) tih starih boja.

I tako su nastale nase boje..

J0yuW_mikac.jpg

Dopunicu ovo predstavljanje kluba za sada je toliko .....Braco vidimo se na drumu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Boje su ispale lepse i bolje no sto sam zamislio! Iako sam iz opstine Svilajnac gde postoji MC Road Kings, resio sam da nosim boje Jagodine, bas iz razloga koji je Peca naveo, vozili smo se 2008 i cele 2009 godine zajedno, delili smo i leba i satori medjusobno, daj boze da tako bude i u buduce.  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja