KRX 82 48 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me sve o navedenom motoru! Sta vi kazete onjemu!? Veliki pozdrav i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12714 Napisano April 2, 2010 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu ti reci da ides odmah na 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ista mašina kao u GNu. Da je loš ne bi ga Suzuki proizvodio celih 20 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Sve u semu kao i svaki motor u 125cc 4t klasi nista posebno. Udobnost je fenomenalna kao i kvalitet izrade. Pri voznji malo me je iritirali sto je jako slab pri kocenju. Uopste nije mali za dvoje je vise nego dovoljan ali taj mali agregat ga ubija. Neka normalna brzina koju moze da postigne je negde oko 90km/h posto je jako tezak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je receno u prethodnim postovima,velika mana je slab agregat.Izuzetno je udoban,pouzdan,kvalitetan,mali potorsac(ispod 3 l.),masivan.Ako ne zuris odlican motor,mada zna da iznervira nedostatak snage.Nisam primetio da su mu slabe kocnice,prednja je odlicna,zadnja zna da bude troma ali ako zatreba zakocice.Maraudera od 250 ccm ima malo u Srbiji,ili ih ja nisam zapazio.Video sam jednog u oglasu ali je cena bila neka ne realna.U svakom slucaju ako mozes kupi od 250 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, mali motor, slaba masina ali udoban i lepo se vozi, u svakom slucaju je 250 bolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam pomenuti motor 2 godine,kvalitetno napravljen, samo je za mene bio vrlo neudoban i kao sto svi kazu prespor. Sad da biram uvek bi pre kupio skuter od 125ccm nego Marauder. Izgleda kao motor ali stvari nije nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 13, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Suzuki GN125 (isti motor kao Marauder 125). Jeftin i jednostavan za održavanje, pouzdan. Što je veliki plus. Lepo ide. Mana mu je, naravno, mala snaga (i konačna brzina). U svakom slučaju idealan za prvi motor i učenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...