jovana 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Honda VTR 1000 F vs. Yamaha FJR 1300? sem ochigledne razlike u kubikazi i ceni... koji preporuchujete i zashto? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za koga je to? Mislim jel to pitas za sebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li stvarno mislis da bih ja to mogla da drzim... Pitam da bi se okoncala vecna borba mojih kumova! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da li stvarno mislis da bih ja to mogla da drzim... VTR100F-a bi i mogla' date=' a za ovaj drugi bi bilo malo problema :? ...Pitam da bi se okoncala vecna borba mojih kumova! :? A kad smo vec kod kumova, za sta njima treba motor, mislim za koju namjenu? Putovanja, divljanje, zezanje, poziranje, sta od toga? Honda VTR1000F je ono sto bih ja kupio. Sportski orjentisan sa lijepim linijama, dobrom ciklistikom i mirnom naravi. A FJR je samo i iskljucivo samo za putovanje, za ostalo je prilicno neupotrebljiv. Tezak, velik, kardan... Dakle, moras nam reci sta kumovi vole i za koju namjenu im treba motor, onda ce nam biti mnogo lakse da odaberemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle' date=' moras nam reci sta kumovi vole [/quote']ih, mislis da je mnogo bitno sta kumovi vole. bice ono sto kume vole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kuma je za Hondu,ali posebno za jednu hondu(ali to ce vec druga pricha)..he..he..he.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala Zola u svakom slucaju, napisao si bas ono sto je kuma htela da cuje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kally 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan a evo i kume! u svakom sluchaju,ta dva motora su u opciji...ludovanja smo vec malo prerasli..trazimo motor za putovanja. e sad,ja sam lichno emotivno vezana za Firestorm, i ubedjena sam da bi to bio pravi motor,ali muzicu se mnogo svidja dzamahirac...dajte mi josh koji razlog da shto bolje odgovorim... hvala Zo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan FJR naravno! jeste da je mnogo sukplji ali mislim da vredi svaki dinar/juro. Naravno sa fabrickim bocnim koferima. (koji kod Rodica ne mogu da idu na kredit). Nekako mi je 4 u liniji udobnije za putovanje. Ovo je samo moja preporuka nemam nista ni protiv VTR-a samo mislim da je ovde yama pobednik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu kume :wink: VTR1000F i nije bas za putovanja u dvoje, FJR naravno. Ja bih jos malo pogledao tu i Hondu ST 1300 Pan European ili jos bolje novi Kawasaki 1400 GTR Od ovih motora za putovanja jednostavno nema bolje. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kally 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu kume :wink: VTR1000F i nije bas za putovanja u dvoje' date=' FJR naravno. Ja bih jos malo pogledao tu i Hondu ST 1300 Pan European ili jos bolje novi Kawasaki 1400 GTR Od ovih motora za putovanja jednostavno nema bolje. :wink:[/quote'] i tu ce pocheti ponovo epska borba...Kawa vs. Honda...ljudi unishticete mi brak!!! shalim se! od Hondi gazda kaze da samo vtr ulazi u razmishljanje...za Kawu glasa i podmladak... svakako hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan za Kawu glasa i podmladak... Na mladjima svet ostaje... slušajte mlade!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kally 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan muke su to... upropastishe nas japanci! za sad je u familiji izjednacheno shto se glasanja tiche jer najmladje dete jos uvek ne razlikuje motore...ali kad josh malo odraste... puno hvala svi ste vrlo ljubazni :heart: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovana 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zbuni kuma narod, Ostoja ima tri cerkice... najstarija je za Kawu, srednja za Hondu, a najmladja se jos ne razume.... Na kraju cu JA da olucim sta ce oni da voze hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 20, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zbuni kuma narod' date=' Ostoja ima tri cerkice... najstarija je za Kawu, srednja za Hondu, a najmladja se jos ne razume.... Na kraju cu JA da olucim sta ce oni da voze hahahahaha [/quote'] To kumo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kally 1 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Zbuni kuma narod' date=' Ostoja ima tri cerkice... najstarija je za Kawu, srednja za Hondu, a najmladja se jos ne razume.... Na kraju cu JA da olucim sta ce oni da voze hahahahaha [/quote'] To kumo! i ja kazem!!!! vozicemo Hondu,vozicemo Hondu...jeeeeee!!!!!!!!!!! ja mnogo volim svoju kumu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 20, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisu bas ta dva motora iz iste kategorije... Ako cete na put, sto ne pogledate ostale Honde iz tog opsega - CBR 1100 XX ili jos bolje VFR 800 (bilo koja generacija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da dolijemo malo ulja na vatru ako je samo za put ma BMW LT1200,prava fotelja za put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Pablom... 1100xx ima malo vise sportsku liniju, ali ja mislim da je VFR800 neprikosnoven za putovanja,moje misljenje... Izmedju ova dva motora, koje ste naveli, glasam za YAMAHU, nije zato sto je vozim vec je ona mnogo bolja za namenu koju ste naveli... u svakom drugom slucaju VTR-ka... mada i ja mislim da to nisu bas dva motora iz iste kategorije... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Blah 2 potpuno razlicita motora, neuporediva u bilo kom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od svih dilema/trilema i slicno ovde je izbor stvarno najlaksi zbog velike razlike u motorima... Nego kumo Kally koji je to motor CBRF 600F? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pazite sad ovo! :idea: :!: A jeste razmišljali o V Stromu :mrgreen: hi hi hi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kupis VARADERA i nemozes promasiti em je honda em za putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pazite sad ovo! :idea: :!: A jeste razmišljali o V Stromu :mrgreen: hi hi hi Samo sam cekao ko ce da krene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pazite sad ovo! :idea: :!: A jeste razmišljali o V Stromu :mrgreen: hi hi hi Yeazz! :fcab: В-Штром Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...