bludni_sin 2 Napisano Mart 19, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovim motorom, posto mi je jedan zapao za oko? Bitni su mi svi utisci kako iz prve ruke tako i i druge Znam da kod nekih postoji greska koja se javlja u mjenjacu, tj. ispada iz druge brzine prilikom jaceg dodavanja gasa, a ono sto mene interesuje je kako prokljuviti da li bas taj primjerak ima gresku, iako je mozda ne pokazuje na "prvu loptu"? Unaprijed hvala na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Thundercat je thundercat za dve godine sam pregazio 28.000 sa njim i jos jaucem sto sam ga prodao :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: , a to oko menjaca i ispadanja iz druge prvi put cujem ako te zanima nesto vise onda PM da ne smaramo ovde pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto smarate? Pa i treba diskutovati o motorima... za to smo i ovde valjda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Mart 20, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da da,molim vas podelite iskustva i sa nama. meni se konkretno taj motor mnogo svidja i bas bih zeleo da znam nesto vise o istom :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Thundercat je dobar motor. Ta "greska" nije greska vec se javlja kao posledica mnogo divljanja i zlostavljanja. Inace se lako provali na prvu probu. Pustis motor da dostigne radnu temperaturu (da se dobro zagreje) onda krenes lagano iz prve brzine (najbolje bi bilo na uzbrdici ili sa suvozacem) onda prebacis u drugu i razvuces pun gas do blokade. Ako pokusa da ispadne (kao da nesto trza ili preskace) ili bas ispadne iz brzine onda imas verovatno ostecenu viljusku u menjacu a verovatno i set zupcanika za drugu. Inace ovaj test ti je isti za sve brzine u menjacu koje hoces da testiras. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 20, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Thundercat je dobar motor. Ta "greska" nije greska vec se javlja kao posledica mnogo divljanja i zlostavljanja.Pozdrav TAÈNO!!! Samo da bi ga provalio mislim da mora malo jaèe da se ''gurne'' drugom u obrtaje sa jednim ili više popuštanja gasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Mart 20, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan NEMA GRESKE vozio ja kumovu imala 76000km radi ko r6 menjac ful Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Thundercat je dobar motor. Ta "greska" nije greska vec se javlja kao posledica mnogo divljanja i zlostavljanja.Pozdrav Pa i to je moguce, medjutim primjetno je da sam trazeci motor za sebe, od 10-ak primjeraka Thundercat-a pronasao tu falinku na tri komada. Osim toga, ne postoje druge zamjerke, a bas sam listao koje-kakve strane forume i diskusije kao i testove, Tako, da ne bi bilo zabune, ne kudim motor, ne tvrdim da je los, samo me interesuje kako to da se samo kod njega javlja taj peh, a ne i kod R6, Fazera, Thunderrace-a itd... a pretpostavljam da se i sa njima divlja i da se zlostavljaju! :twisted: U svakom slucaju hvala za "caku" na koju tteba da obratim paznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao 10 primeraka ja jedva video par komada po gradu :shock: Nemam iskustva sa tim motorom ali se nadam da ce mi biti sledeci :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 20, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Isto se desava i kod thunderace-a, cak i vise kad se zlostavlja. Za ove druge navedene modele nemam licno iskustvo pa nebih da govorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Mart 20, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao 10 primeraka ja jedva video par komada po gradu :shock: Nesto u gradu, nesto na netu! Eto to za Thunderrace nisam znao... Sad mi je lakse! :wink: Hvala na inforamcijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...