korniSh1 364 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Britanski dizajner laktom je "slucajno" razbio glavu prijatelju, te mu je na ranu stavio led i doshao na sjajnu ideju - da zaradi milione funti... Da napravi kacigu koja ce spasti hiljade zivota tako shto ce pri udaru poceti da hladi glavu slupanog nesrecnika. ThermaHelm je napravljena od ugljenikovih vlakana i u sebi sadrzi pakovanje vode i pakovanje amonijum-nitrata. Pri sudaru ova dva pakovanja meshaju se i svojom hemijskom reakcijom hlade glavu i mozak, cime se mnogostruko smanjuje mogucnost oshtecenja mozga. Kaciga koshta 350 evra, dok ce se u julu ove godine pojaviti i poboljshana verzija koja ce moci da se nabavi po ceni od 600 evra.." gore navedeni tekst preuzet iz CKM-a, izdanje za Republiku Srbiju, mesec mart 2010 godine... vishe o kacigi na http://www.thermahelm.com/. uzivajte. pozdrav, korniSh1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 31, 2010 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ova ideja svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je odlicna... Drzim im palceve da zarade milijarde i spasu dosta "vrelih" glava p. s. voleo bih da imam jednu ovakvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a shta se desi kad mi padne na pod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano April 1, 2010 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan a shta se desi kad mi padne na pod Podno hlađenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan a shta se desi kad mi padne na pod Recharge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ideja... Ovo ce uzdrmati ozbiljne proizvodjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a shta se desi kad mi padne na pod Recharge hmmm... da... pitanje je da li udarac aktivira hemijsku reakciju ili zagrevanje mozga (povećanje temperature istog)?!!! ako danas stignem da odgonetnem pišem odgovor... p. s. može i neko drugi da googla ako je dokon! korniSh1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 2, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobar projekat, izrada i ideja ako je ovo stvarno ovako kao na site-u sto je opisano ...... bez teksta sa sajta...google translate....... ТхермаХелм™ технологија ради тако што активира ендотхермиц хемијске реакције унутар шлем облоге у тренутку удара. Шлем одмах хлади мотоциклиста главе, држећи га чак и хладно пре хитне службе могло зове. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 4, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ih .. davnooooo mi je palo na pamet da napravim ovako nesto al' jbg. kad nemam sredstava da ulozim u takve stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 4, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi moglo da se primeni ne samo na kacigama nego i na protektorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi moglo da se primeni ne samo na kacigama nego i na protektorima. Uhhhh. Odlična ideja, baš, baš... To bi stvarno bilo fantastično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...