nenad_dj 305 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji, Zovem se Nenad Djordjevic, imam 45 god, zivim u Beogradu i pre tri dana sam kupio BMW F650 GS .... mojoj sreci nema kraja:) Ziveo sam u neko srecnije i bogatije vreme od ovog sada, `80 - ih, kada su svi klinci u kraju (Konjarnik) imali motorcice, Tomos 3 i kada je nas 20 ak uvece odlazilo u kafice i na zurke motorima. Kasnije sam bio "glavna faca" sa MZ ETZ 250, zatim neki BMW coper (ne secam se modela) i na kraju Vespa, za odlazak na posao u odelu i kravati:) U medjuvremenu sam se ozenio pa sam napravio malu bajkersku pauzu od 17 godina...pogadjate, vise nisam ozenjen pa ponovo jasem:) Nadam se da cemo da se lepo druzimo... Odoh sada na neki topic da trazim odgovarajuci servis, Spale moze da me primi tek 9. aprila...ko ce bre da ceka toliko...ako neko nekoga zna...javljajteeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Nenade! Drago mi je da si ovde. Obrati paznju na ovu temu: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=41867.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lalajko...procitao sam pre kupovine motora...sjajno:) Za sada cu da potrazim majstora...nemam ni uslova, ni alat ni vremena...ubuduce ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imenjače. I ja sam sa Konjarnika i kao što vidiš vozim 650 GS Baš mi je drago što nas je sve više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 29, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ispisnice. Srecan ti povratak na dva tocka, da ne kazem u zivot Ne zaboravi da se javis na prozivku i ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ispisnice...izgleda da nam je ovo sudbina:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Mart 30, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na povratku..Dobro dosao na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaghi 0 Napisano Mart 30, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: TREBINJE Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neka Ti je sretan povratak, i ja sam mislio poslije pauze od 3 godine da uzmem gs-a ali se ipak odlucih za strom-a. SRETNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan POzz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Mart 31, 2010 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 31, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano April 9, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da te pozdravim kolega ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...