Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pih... znachi chekam odgovor od joske... ako nema ni on moram i to da pazarim preko... :-\ Moj tii je savet da čekaš Joškin regler... ja sam sebi stavio i problema nema (sad mogu da povežem i fen na motor kao grejanje a mogu i peglu ;D ;D ;D ;D ;D ) takođe ne bi bilo loše da "ubudžiš" i indikatornapona sa led diodama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 29, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam dve ponude za CDI iz austrije.. jedna je 185€ + poshtarina 15€... a druga je 200€ plus poshtarina... imam i opciju dva cdi-a koje sam kupio za TA za 60€ po komadu iz grchke... moji su otishli sa motorom, a ovaj rezervni koji je ostao je joska prelemio... ako mozhe polovni CDI iz afrike koji izgleda kao ovaj moj (samo da radi i dalje) za 160€, super... raspitacu se josh malo pa cu ti javim dal da potezhesh ili ne.. najradije bih fabrichko reshenje i shto manje budzhenja sa dva odvojena CDI-a... aj fala... i da, chekao bih joshku da napravi ako nema "na lageru"... dovoljno su svi nahvalili taj njegov u odnosu na fabrichke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 29, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ovo za 160evra dcdi verovato stoji ali necu da potezem dok se ne uveris sta hoces i dal hoces. gujo, sad dobih info od druga koji ide u bech u chetvrtak da mozhe on da mi donese.. tj da poruchim na adresu hotela itd... ushtedim na poshtarini i carini.... on se vraca sledece nedelje... ako to tvoje mozhe za 160€ onda super... mogu i da sachekam malo... ako ne, da poruchim danas ovaj za 185€.... ajd pa pishi ili se javi ako imash neki info 063/336-500 pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan misliš na ovaj od 185 iz Amstetten-a? vidi, to što gledaš je trenutno stanje, ne mora da bude cifra tolika. bolje ti je da staviš novi regler i 2 komada solo cdi-ja pa jednog dana kad snimiš povoljnu cifru pazariš. i ovo od 160 je kontraponuda pa ako se lik ubedi, dobro. ako ne, nije jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 29, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ima ovaj nov: http://cgi.ebay.at/Honda-AFRICA-TWIN-XRV-750-CDI-Doublebox-Doppelbox_W0QQitemZ260470765856QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item3ca5447920 ovaj polovan: http://cgi.ebay.at/Honda-XRV-750-Africa-Twin-Bj-96-CDI-Zuendbox_W0QQitemZ350322625912QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item5190db0d78 i ovaj, stim shto se ova zhena javila i rekla mi da mozhe da mi poshalje u srbiju za + 15€.... http://cgi.ebay.at/Honda-Africa-Twin-XRV-750-RD07-CDI_W0QQitemZ370354750893QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item563add05ad http://www.hamart.at/shopG/product_info.php?info=p593_cdi-second-hand.html single CDI kombinu cu probati chim mi joshka isporuchi/napravi regler... ako radi sa singl CDI-em onda kul... mogu iz grchke taj singl za 60-65€... ali pre svega ja bih da probam da popravim ovaj veliki CDI... ako ne mozhe onda cu gledam shta mogu da kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan inače još 1 mala napomena: ne vidim po čemu je ovaj duplak bolji od 2 solo komada osim što je neeeznatno noviji. pazi, u slučaju eventualnog krepavanja pola tog cdi-ja (rusić-karma) ceo vadiš i juriš majstoje. ovako sa 2xsolo, iščupaš felerični i mnogo brže zameniš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da na kontru na ovaj od 199 sam i mislio. može da se ubije cena, ali ko što predpostavljaš , nema teorije da se to uskladi sa hotel varijantom. slanje u srbiju izbegavaj, preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 29, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan joj, tako i ja razmishljam... sa lopovima na carini sam imao vec par puta neprijatnosti.. i svaki put sam dobio par sedih u kosi ja samo mislim da ta dva odvojena ne rade isti posao kao ovaj slepljeni (tripujem se)... probacemo kad joska obezbedi regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja samo mislim da ta dva odvojena ne rade isti posao kao ovaj slepljeni (tripujem se)... probacemo kad joska obezbedi regler Rade potpuno isto, ne beri brigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 29, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Ako guja kaze da rade isto, onda je sigurno tako! nema da brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Mart 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' i ja da kažem da rade potpuno isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako Arakis kaze da rade isto, onda je sigurno tako! nema da brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ako arakis i guja kazu onda mora da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ako Arakis i Guja kazu a Shoe potvrdjuje sta oni kazu odnosno da rade isto, onda je sigurno tako! nema da brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 29, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno!!!:takoje: Mislim nije sjajno što ti se to desilo nego što je bilo ovo lepo dopisivanje i na kraju nam nisi rekao kako si rešio problem i čime. A baš bih voleo da znam jer i mene muči izgleda nešto slično tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 29, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno!!!:takoje: Mislim nije sjajno što ti se to desilo nego što je bilo ovo lepo dopisivanje i na kraju nam nisi rekao kako si rešio problem i čime. A baš bih voleo da znam jer i mene muči izgleda nešto slično tome. uf, morao sam da prochitam temu i podsetim se stresa elem, kupio sam cdi polovan za oko 170€ i joshkin regler... i to je bilo to... nije neka velika filozofija popraviti, samo koshta jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si pogubio stare cdi-jeve jbg. a dalo se očerupati štošta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 29, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa kad si pogubio stare cdi-jeve jbg. a dalo se očerupati štošta. e mislim da nisam, aj cu ti donesem to neki dan pa vidi shta mozhe da se napravi, bolje nego da stoje u garazhi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na sajtu motodelovi.com da se prodaju CDI za hondu, i druge mašine. E sad pošto ja nisam stručnjak za to ne znam o čemu se radi. Takođe sam video na još nekoliko mesta CDI koji su na oko isti kao na AT ali da li su i suštinski isti? Kako to proveriti? Cena ja sasvim korektna. Nekih 35 Eur za komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan To nije regularna cena. To nije taj CDI, Pravi SHINDEGEN CDI za afriku nije ispod 100 evra. Nista Fuseraj, Samo traziti original CDI rade posao barem za mene. probaj kod leona na www.termoli.tv.it on ima sve za AT i TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam sa Joskom na ovu temu. Kaže da ne može taj CDI za 35 jeja da se stavi. Isti su na izgled, istih dimanzija, isti džekovi, ali elektronija unutra nije odgovarajuća. Stručnije će vam on objsaniti, ako vas interesuje nešto stručnije od ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Moze od Lifana od 200 Kubika al odo onog sto ima 2 cilindra. Imao sam na svojoj rd 04 , radi al opet vise volim original shindegen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav je kod mene bio na RD 04, znam, cijena, al ovo je skup sport http://www.ebay.de/itm/AFRICA-TWIN-RD04-CDI-ZUNDBOX-BLACKBOX-RD07-XRV-750-NEU-/150635788225?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item231297b7c1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 2, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav je kod mene bio na RD 04, znam, cijena, al ovo je skup sport http://www.ebay.de/itm/AFRICA-TWIN-RD04-CDI-ZUNDBOX-BLACKBOX-RD07-XRV-750-NEU-/150635788225?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item231297b7c1 ovaj se prodaje vec par godina nece za te pare nikada otici... http://www.hamart.at/ http://www.termoli.tv.it/directory/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan vjerovatno je greska, treba poslat mail covjeku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...