Alekre 17467 Napisano juče u 08:57 Integrisan, 8666 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je ista mehanika kao R1200GS, uljano hlađeni. Po mom mišljenju, to je neka zlatna sredina između klasičnog mehaničkog boksera i kasnije nabrijanih i malo komplikovanijih. Ja bih kupio. Odličan je to motor za te pare. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2498 Napisano pre 18 sati Drug član, 1519 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan I meni deluje kao isplativ motor koji puno pruza osim lepote u oku posmatraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17268 Napisano pre 16 sati Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nađeš očuvan primerak, sa servisnom istorijom i bez nekih lomova - kupuj! Što se tiče dizajna, sa pozicije vozača nećeš videti prednji deo, slikaj ga samo sa boka i otpozadi i mirna Bačka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2498 Napisano pre 14 sati Drug član, 1519 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Ako nađeš očuvan primerak, sa servisnom istorijom i bez nekih lomova - kupuj! Što se tiče dizajna, sa pozicije vozača nećeš videti prednji deo, slikaj ga samo sa boka i otpozadi i mirna Bačka! Polako za Backu, miran Banat Ma dizajn mi je cak sta vise lep a imam osecaj da ga tek kod nas cekaju bolji dani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...