easy naked 1099 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tako se to radi pariz 14. mart 2010 http://ukfrancebikers.com/2010/03/14/french-motorcyclists-more-angry-than-ever/ ko ne zna engleski neka ide na google translate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta!!! kad bi mi ovako mogli civilizovan i organizovan protest da napravimo gde bi nam kraj bio.... Q bi placali ovolke namete.... Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! pogotovo im je bila dobra fora ova za metro odabrali su subotu da bas ne zajebu svima odlazak na posao a i da oni ne gube dan na poslu bikeri na ulicu a njihove zene devoje braca... po rezervnu kacigu u ruke i u metro da se voze u krug They inconvenience us, we will inconvenience them! Power to the people! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 25, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovako cemo i mi, valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Mart 25, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mi cemo da teramo narod sa Misheluka i da prizivamo helikoptere...pitam se samo sta je sledece...zemljo Srbijo!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Mart 25, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna razlog njihovog protesta? Koji su zahtevi billi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 25, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan au koliko ih je... svaka njima čast, ja sam uvek optimističan ali kod nas stvarno teško da se sakupi ovoliko ljudi... bilo bi lepo da nas se skupi i dve-tri hiljade. Dzambo - Koliko sam shvatio iz teksta njihov razlog je sličan našem, a to je što ih "tretiraju kao automobile" pa su odlučili da se ponašaju kao automobili, lepo u kolonu jedan iza drugog sa odstojanjem i sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Najavili su uvodjenje visokih kazni za "filtering" - provlacenje izmedju automobila. Rekli su da treba da stoje u koloni kao automobili, odnosno, ako im ne odgovara, da se voze metroom kao ostali ljudi. E onda su ih motorasi bukvalno shvatili ;D ;D ;D Vozali su se Parizom i drugim vecim gradovima kao automobili (zauzeli trake i napravili haos), a onda su napravili haos i u metrou. Akcija za primer. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan E tako se to radi !!! al su napravili gužvu svaka im čast ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D naši to nebi mogli jer 50% ima motor da ide u kafić 25% neide izvan grada 10% nije ih briga i neće da se petljaju e tek onih 15% bi nešto ali nemogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan molim da se uvede i % kategorija za nas koji bas taj dan peremo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pokazali su kako se to radi! Svaka im cast!!! Pametnim ljudima je dovoljno da vide ovo, a onim drugima bi uveo kazne za sve sto postoji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Mart 25, 2010 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticna akcija! Kod nas, na srecu, policija jos uvek ne kaznjava provlacenje izmedju traka. Takodje, na srecu, nisu nas nagazili kao njih za placanje parkinga za motore. Kazem 'na srecu', zato sto je kod nas sve usporeno, pa i takvo kaznjavanje. Nasim zahtevima cemo se direktno boriti da se provlacenje dozvoli, a ako se desi da nam se to ne dozvoli i ako policija bude pocela da pise kazne za takvu voznju, organizovacemo bez dileme takve proteste. Interesantno mi je sto se ne bore protiv cene registracije, iako su im cene daleko iznad nasih cena registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Mart 25, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno mi je sto se ne bore protiv cene registracije, iako su im cene daleko iznad nasih cena registracije. Verovatno jer imaju i daleko vece plate,pa nekako podnose i tolike registracije ...Samo pogledajte kakav im je vozni park.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 25, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, najezio sam se gledajuci kolonu kojoj nema kraja....... FRANCUZI, sedite......PET! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ako se izvede kod nas, ja cu da se skinem go na sred trga... Svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 25, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 200 godina je neko rekao " SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA " Ne verujem za još 200 da će nešto biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast francuzima, tako cemo i mi A ovaj je ili pao sa marsa ili je neki štrajk brejker.....mora da se jadno osecao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, najezio sam se gledajuci kolonu kojoj nema kraja....... FRANCUZI, sedite......PET! civilizovani ljudi,sta 5 za 10ku su! prihvatam da su zahtevi predati,i kompetnu regulativu oko protesta! ali gledajuci ovu paradu,nema krsenja propisa! ne vidim sta treba da se najavljuje,mozda nesto kao uvretira sta ce se desiti u slucaju ne ispunjenja zahteva?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast francuzima, tako cemo i mi A ovaj je ili pao sa marsa ili je neki štrajk brejker.....mora da se jadno osecao Ma kasnio covek s puta odnekud pa isao verovatno do prvog polukruznog. Ima ga posle na videu, medju poslednjima je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Nacija koja ima razvijenu svest o svojim pravima,ovo je sitnica za cega su oni u stanju da strajkuju,.zato ih i respektuju i postuju,..doduse i mi smo par puta u svojoj istoriji protestovali ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 25, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ovako cemo i mi, valjda... 'оћемо, како да не, али полако, па тек смо стигли да се потпишемо до 200 и кусур... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46218.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Alal im vera! Treba da se na ovako pedantno organizovani protest ugledamo i mi. Ukoliko ga budemo pravili, naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 25, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovako cemo i mi, valjda... 'оћемо, како да не, али полако, па тек смо стигли да се потпишемо до 200 и кусур... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46218.0 Ja sam na spisku u prvih 10 ili kako englezi kazu, in top ten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Postoji greska u prevodu nekog od kolega. U Parizu (a cini mi se da je ovo Pariski centralni autoput) je dozvoljeno motoristima da idu izmedju kola i postoji kazna za vozace automobila ako se ne pomere u trenutku nailazenja motora. Motorista mora da upali sva cetiri migavca u toku prolazenja izmedju kola. Njima su ovo pokusali da zabrane prosle ili predprosle sezone pa su napravili bas ovakav protest i to im je omoguceno. Tu su bili jos neki zahtevi ne secam se tacno. Inace za sklanjanje automobila kad nailazi motor-to je proverena prica i osecao sam se zasticen ko beli medved. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...