Jump to content

Moto Zajednica

BIKE ROCK MISIJA KOSOVO 2010

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Da li se moze ici neregistrivanim motorom?

Isto kao i svuda. Moze al da te ne uhvate. Meni nisu nista trazili na ulazu ali na izlazu jesu. I saobracajnu i vozacku. Mada ako ides u grupi i svi ste na KG table pogledaju prvoj dvojici i posle ostale sve puste. Mada ne znam, ja ne bih rizikovao...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Možda ću i ja ići,samo me iteresuje da li se tamo na tzv, "granici"  proveravaraju dokumenta tj. da li treba još neki dokument sem vozačke,saobraćajne i lične??

Ne ;)

• Svrati ponekad, 118 postova

Koje pitanje:Putovanje u gomili motora sa neregistrovanim motorom i ako gurnes jednog i padnu nekoliko kako ces platiti stete kad nisi registrovan i nemas osiguranje a sigurno ne mozes platiti stetu kad nemas para ni za registraciju motora.

Ja ovde nesto ne razumem

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Koje pitanje:Putovanje u gomili motora sa neregistrovanim motorom i ako gurnes jednog i padnu nekoliko kako ces platiti stete kad nisi registrovan i nemas osiguranje a sigurno ne mozes platiti stetu kad nemas para ni za registraciju motora.

Ja ovde nesto ne razumem

Ni ja...... ???

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Ni ja.... ;D,...,ma da nije to ono  ...nasilnici  voze neregistrovane motorcikle  ;D ;D ;D

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: suzuki gsxr 1000

Jao kako ste vi uctivi i humani,odakle ste vi?ili ste iz neke humane organizacije ili milicije ili...???...O  cemu vi pricate  bre,da li ste svesni u kom svetu i kojoj drzavi zivite?Gospoda ministri vam se penju pijani kolima po skupstini i trotoarima,gaze ljude ,a meni solite pamet!?

Pitas nekoga za savet i misljenje a onda naidjes na gomilu morona koji se prave pametni a u glavi nemaju nista!

Pitanje je jasno! "Da li se moze neregistovanim motorom preko granice?" Nisam pitao da li je to isparavno,da li je pametno,da li je to pojedinima cudno ili nije,pitao sam za savet,ako neko moze da odgovori jasno,a da se pritom ne pravi pametan hvala mu unapred ,a vi nevaspitani i iskompleksirani doviddjenja!

pozz

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Isto kao i svuda. Moze al da te ne uhvate. Meni nisu nista trazili na ulazu ali na izlazu jesu. I saobracajnu i vozacku. Mada ako ides u grupi i svi ste na KG table pogledaju prvoj dvojici i posle ostale sve puste. Mada ne znam, ja ne bih rizikovao...

Mislim da se sve može kada se hoće.  :D  ;)

Elem da prekinem ova prepucavanja,interesuje me da li ja mogu da se priključim nekoj grupi kod Zrenjanina?

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: shadow 750 aero

Jao kako ste vi uctivi i humani,odakle ste vi?ili ste iz neke humane organizacije ili milicije ili...???...O  cemu vi pricate  bre,da li ste svesni u kom svetu i kojoj drzavi zivite?Gospoda ministri vam se penju pijani kolima po skupstini i trotoarima,gaze ljude ,a meni solite pamet!?

Pitas nekoga za savet i misljenje a onda naidjes na gomilu morona koji se prave pametni a u glavi nemaju nista!

Pitanje je jasno! "Da li se moze neregistovanim motorom preko granice?" Nisam pitao da li je to isparavno,da li je pametno,da li je to pojedinima cudno ili nije,pitao sam za savet,ako neko moze da odgovori jasno,a da se pritom ne pravi pametan hvala mu unapred ,a vi nevaspitani i iskompleksirani doviddjenja!

pozz

ja živim na deset km od granice u srbiji, ja idem jednom nedeljno preko punkta po plin koji je tamo 38 din , i nikad bez dokumenata ali mi ne traže uvek, odavde za mitrovicu ti niko neće tražiti zbog gužve ali u povratku su prošle godine tražili na kosovskoj strani

e sad odluči sam

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa
Jao kako ste vi uctivi i humani,odakle ste vi?ili ste iz neke humane organizacije ili milicije ili...Molim?...O  cemu vi pricate  bre,da li ste svesni u kom svetu i kojoj drzavi zivite?Gospoda ministri vam se penju pijani kolima po skupstini i trotoarima,gaze ljude ,a meni solite pamet!?

pozz

:D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

POZ i tebi :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

@caja, druze ja cu sad za koji dan krenuti da cimam ljude, da vidim ko ide iz zr-a. tako da ti javim ;)

ok  :)

• Drug član, 1137 postova

nije lakse da platis 250 eura registraciju nego mozda 500 eura kaznu ?

aj da nekako i ne platis,

nije smor da te vrate kuci?

sigurno ne moze da se prodje neregistrovan preko grane??

ali ajd ti krenes, pa ako te ne puste, okrenes se pa kao kuci a ustvari iza zgrma sacekas, pa posle sat vremena probas opet sa nekim sesirom na glavi da te ne prepoznaju

• Drug član, 1137 postova

ja sam godinu dana satro bezao nisma stajao nikome

nisma bio registrovan, i to jos ako nekoga udaris bolje odmah bezi jer ces morati da mu platis sam ako si kriv

i u cemu je fora

dvaput su me iscimali kad sam bio parkiran u gradu

zapisali podatke

i onda neki smrgalj od murije mi je izmislio 10 prijava laznih

kao, zaustavili su me a nisu

i dan danas mi stizu pozivi za sudiju

pa ako ne odes dobijes fiktivnu adresu

a ako odes na kraju veruju njemu ako se odazove

• Braveheart, 705 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

dvaput su me iscimali kad sam bio parkiran u gradu

zapisali podatke

i onda neki smrgalj od murije mi je izmislio 10 prijava laznih

kao, zaustavili su me a nisu

i dan danas mi stizu pozivi za sudiju

pa ako ne odes dobijes fiktivnu adresu

a ako odes na kraju veruju njemu ako se odazove

xaxa to je dobra stara fora koju sam cuo od jednog kera,kako moze lako na finjaka da ti jebe kewu ako mu stanes na zulj...

a i ti naso da fatas ribe na neregistrovan motor...  :D :D :D

• Svrati ponekad, 187 postova
  • Motocikl: Suzuki Inzuma 250

pozz

U žalosnoj državi mi živimo, veoma žalosnoj, druže neregistrovani! Žalosna i tužna je zato što si ti druže neregistrovani glasniji od onih koji su izdvojili 30-tak hiljada da bi ih neregistrovani nazivali moronima i praznoglavcima. E vidiš, zbog tvog stava ja te ni malo ne razlikujem od tih što pijani voze po trotoarima i gaze ljude, u čemu je razlika? Verovatno tebe zabole što te ja ne razlikujem, a i ja sam išao neregistrovanim motorom na skup, istekla registracija pred kraj sezone, meni se upalilo dupe da malo putujem, pa šta bude, ali u najmanju ruku bilo me je sramota, ćutao sam i nisam one ispravne i poštene nazivao moronima i praznoglavcima.

Prekršaja je bilo i biće ih uvek, međutim sve dok alamunje, hohštapleri, prevaranti i ostalo dno društva budu mogli javno da kritikuju čestite i poštene ljude, bićemo mi i žalosna i tužan država.

A pošto nam je država žalosna, ja žalim što se ovde piše nevezano za naslov teme. Administratori?!

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

OK, hajde da se dalje ne kvari tema.  Dosta raspravljanja o registraciji/skrivanju od murje itd.  Tema je odlazak na KiM, dakle iskoristite je da se dogovorite oko grupnih odlazaka, itd.

Molim vas da se više ne offuje da ne budemo prinuđeni da brišemo postove.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja