doktor 4762 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Secate se Douga? Organizuje HU meeting u svom bike kampu u Bugarskoj! Jedinstvena prilika za odlazak... http://www.horizonsunlimited.com/meetings/Bulgaria2010.php#help http://www.horizonsunlimited.com/meetings/posters/Bulgaria2010poster.pdf http://motosapiens.org/moto/?q=en/node/17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jao ovo se ne propustaaaa! 600 kilometara do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan daj ovo na srbskom jeziku , da razumije celi svijet!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan daj ovo na srbskom jeziku , da razumije celi svijet!!!!!!!!! Ne postoji site na srpskom... Doug je onaj tip iz Alabame koji je dva puta bio na putu oko sveta, prvi put Indianom Chif-om, a drugi put Harley-om Panhead-om sa krutim ramom. Inace, cest je gost u Srbiji, a u Bugarskoj u mestu Ilievo ima moto kamp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ovaj dečko...... www.motosapiens.org Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 27, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mesto se zove Idilevo....iako se od nas ide, ustvari desno! Doktore, jel planiras da ides? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 27, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mesto se zove Idilevo....iako se od nas ide, ustvari desno! Doktore, jel planiras da ides? Planiram, i mislim da cu ici 99%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 27, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne zvuci lose.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Mart 27, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne zvuci lose.... Ne zvuci...ima jos vremena do tada, ali moze da se razmislja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 27, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan stavise zvuci dobro... a i snase skacu na endurase ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 2, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Idemo... Ja krecem u petak ujutru... Jel ima jos zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 2, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan 12 i 13 sam sluzbeno u Sofiji...a da se pojavim motorom...ne bi bilo dobro. A rado bih isao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan. Ako moze neki podatak vise ovde ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 11, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam sa HU meetinga, Bulgaria 2010. Bio sam jedini predstavnik Srbije, ali i citave Ex-YU. Bilo je adventure ridera iz citavog sveta: Canada, USA, Australia, Island, Engleska, Svedska, Belgija, Nemacka, Madjarska, Rumunija, Grcka, Bugarska Upoznao sam osnivace Horizons Unlimited site-a Suzan i Grant Johnson, domacina ovog dogadjaja i velikog putnika Doug Wothke alias Guzzi Doug, kao i mnoge druge stvarno velike moto putnike. U prijatnoj atmosferi odrzano je nekoliko prezentacija, jedan izlet, druzenja uz razmenu iskustava... Fotke malo kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam sa HU meetinga, Bulgaria 2010. Bio sam jedini predstavnik Srbije, ali i citave Ex-YU. Bilo je adventure ridera iz citavog sveta: Canada, USA, Australia, Island, Engleska, Svedska, Belgija, Nemacka, Madjarska, Rumunija, Grcka, Bugarska Upoznao sam osnivace Horizons Unlimited site-a Suzan i Grant Johnson, domacina ovog dogadjaja i velikog putnika Doug Wothke alias Guzzi Doug, kao i mnoge druge stvarno velike moto putnike. U prijatnoj atmosferi odrzano je nekoliko prezentacija, jedan izlet, druzenja uz razmenu iskustava... Fotke malo kasnije... jel bio roadkill cooking kurs? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 12, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nije, a zbog kasnjenja sa izleta u subotu, neki od kurseva su bili pomereni za nedelju prepodne, ali ja sam tada vec bio otisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Jul 12, 2010 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko fotki sa meetinga Rideri se polako skupljaju Dougov ovogodisnji Harley sa kojim ide na avanturisticka putovanja...da sa krutim ramom Suzan i Grant Johnson, posli su na put oko Sveta 1987. u vreme kada nije bilo interneta, Touratech-a i Horiyons Unlimited-a, stvari bey kojih je tesko yamisliti neko slicno putovanje u danasnje vreme Druzenje uz klopu i pice, kao i razmenu informacija Neko bi nesto mogao da nauci... Satnica, koja je kasnije promenjena zbog kasnjenja sa izleta. Neke prezentacije i kratki kursevi su odlozeni za nedelju Triumph Scrambler 900 i BMW HPN koji samo izgleda staro i jeftino... Na izletu, ispred etnografskog kompleksa, sela Etar Etar je ocuvano selo staro 150-200 godina u blizini grada Gabrovo. Zanimljivo je i po tome sto postoji nekoliko radionica ciji su alati pokretani vodenim zamajcem tj. velikim tockom koga pokrece voda iz kanala koji su razvedeni duz citavog sela. Na vrhu Sipka, spomenik koji je podignut oslobodiocima Bugarske u 19. veku. Na vrhu spomenika postoji vidikovac, u cijim drazima mi nismo mogli da uzivamo zbog ogromne magle Nekoliko kilometara od ovog mesta, na vrhu drugog brda, je najpoznatije delo Bugarskih komunista, Bazludza, ogromna zgrada u obliku NLO, u kojoj su odrzavane sednice tamosnje komunisticke partije. Skoro svi zidovi su bili pokriveni mozaikom. Nazalost, citav kompleks je sada u tesko ruiniranom stanju. Dvoriste moto kampa Moto kamp Moto bar Wrong way round...a kako drugacije ako ne tako choperom krutasem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan baš mi je žao što nisam mogao doči na taj meting,iako mi je to bio plan....."zaglavio" sam u Rumuniji, tako da nikako nisam mogao stiči na vreme.I sada se javljam iz Splita, gde polako završavam moje trosedmično proputovanje kroz 8. država.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti ja ne verujem ;D Moras dokazati bas sa nekoliko slika Hteo sam i ja da svratim do Bugarske, ali to ce morati da saceka jos nekih mesec dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti ja ne verujem ;D Moras dokazati bas sa nekoliko slika Hteo sam i ja da svratim do Bugarske, ali to ce morati da saceka jos nekih mesec dana... prijatelju, hoču samo da malo sredim glavu....prođem skoro 5000 kilometara kroz 8 zemalja za 17 dana i na kraju me u Sloveniji uhvate na radar i opale sa 500 evra kazne i 5 kaznenih bodova...erotika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...