gasa 3 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postovani ljubitelji moto sporta, izasao je kalendar moto trka za ovu sezonu. Naravno kao i ranijih godina, izuzetno je siromasan, ali sta da se radi, gledacemo to sto imamo Ni ove godine ni jedna trka se nece voziti u Vrscu, novitet u kalendaru je i jedna trka u Subotistu u organizaciji Dijamanta. Mozda ce se u ovom rezervisanom terminu voziti jedna trka u Kragujevcu, ali o tom, potom. Trka u Batajnici 18/19 semptembra je ujedno i trka za Balkanski sampionat. Trka u Banjaluci se racuna kao trka za sampionat Srbije. A evo i kalendara 01/02.maj Subotiste - Dijamant 29/30.maj Kraljevo - Divlji 12/13.jun Banjaluka - MS-Tin 17/18.jul Rezervacija 28/29.avg Batajnica - Box 18/19.sep Batajnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan a sto nece u Vrscu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Standard, problem sa upravom pilotske akademije. Ne znam koji je tacno sada razlog, ali u prethodnih par godina (izuzev prosle kad je vozeno) illi akademija nije dozvoljavala odrzavanje trke ili su bili preskup, zavisi kako kad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan znaju oni najbolje zasto se nevozi vrsac,kad moraju onoliko da plate u subotistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je iznajmljivanje subotista?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan preko 3000e,dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, cuo sam se pre par dana sa Kuletom i pomenu mi da se 1.5. odrzavaju prve moto trke za 2010. valjda prvenstvo srbije kako sam i koliko razumeo. Trke se navodno odrzavaju u jajincima. Zna li neko nesto o tome?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano April 6, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz tog kraja i prvi put cujem za to,a i nema gde,sto se tice nekog offa to i ajde nekako mada je i to pitanje jel uglavnom su to livade nema nekih zahtevnijih uspona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Jajinci? Tesko, da ne kazem nemoguce... ;D ;D ;D Ja sam sa Avale, i veruj mi da nema gde tu da se vozi... Da ima znao bih. Jedino da zatvore Avalski put, pa na vreme da se vozi Banjica-Avala. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1241 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Subotiste, ne jajinci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan subotiste? Ae napisite ko sta zna o tome, uopste kad pocinje prvenstvo kod nas. I meni bilo nelogichno a se bilo sta vozi u jajincima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 6, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ma on te zahebava,kao i mnoge druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan zajebant,a? Salim se naravno, ajde ozbiljno ako neko zna nesto o tome kad pocinje sezona kod nas neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo što nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1714 Napisano April 7, 2010 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan preko 3000e,dan sramota .taj alvirovic je ... necu da se nerviram :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan cekaj samo da ne ispadnem glup- subotiste, tamo kod budjanovaca, iza becmena? Levo od auto puta? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1241 Napisano April 8, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan odmah levo iza albukerkija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan ljudi bre ozbiljan sam, jel to subotiste ovamo iza becmena, kod onih budjanovaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.navak.rs/gde-je-navak.php Da li sam ista pomogao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 9, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad znamo gde je subotište ali da li će tamo da se vozi šampionat i kad? Ili na drugom mestu? I kad ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo covjek je ovdje napisao. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=52639.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan znaci mislili smo na isto- hvala buraz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1714 Napisano April 9, 2010 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi bre ozbiljan sam, jel to subotiste ovamo iza becmena, kod onih budjanovaca? www.pecinci.org http://pecinci.omnicom-dev.com/upload/images/gallery/mape/mapa%20vektor.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...