Jump to content

Moto Zajednica

Potrebna pomoc u odabiru majstora

Recommended Posts

• Zainteresovan, 501 postova

Dakle situacija je malko specificna, u pitanju su skuteri koji su specificni i u srbiji ih samo ja posedujem, to su sklopivi motori(mopedi) italijanske proizvodnje koje mi sluze za firmu, kako bi prevozili ljude(klijente) koji malo vise popiju pa ne bih da voze tako svoj automobil, mnogi su culi za nas i ubrzano rastemo.

Posto sam motore popravljao i servisirao u sopstvenoj reziji, imam neko znanje o mehanici i elektrici ali jednostavno sam se pretrpao sa poslom i vise nemam vremena.

Pitanje je sledece: Kog majstora na teritoriji beograda mi mozete preporuciti za mopede, da je kvalitetan i brz i ceni tudje vreme, da stoji iza svog posla i svih dogovora koji se obave jer bih mu poverio servisiranje i popravku cele flote motora kako bih rasteretio sebe za neke nove pobede :)

Pozeljna su i licna iskustva ali i iskustva drugih, znam da je ovo forum za motore ali situacija je specificna jer ne pripada ni jednoj grupi.

Jos da spomenem, motor je vrlo slican tomosovom, pravio ga je morini a karbovi su delorto..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Ja sam šuraku sređivao neko đubre od skutera kod  Čombeta sa Karaburme 063/8325-448 i veoma sam zadovoljan...Čombetovim radom a skuter je i dalje đubre (keeway matrix 150)  :D

• In memoriam, 103 postova

Joca,PROFIMOTO imas na forumu samo reci hvale, a i ja kod njega odrzavam motor.Nikada nije kasnio sa radovima a ima i firmu ,raccuni troskovi ovo ono.Moja preporuka.

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Majstor na Novom Beogradu posle kruznog toka gde ona ulica ka keju ortak sredjivao skuter kod njega ja teram u ponedeljak svoj motor kaze da je covek ok i da mu je garaza puna hiljadarki i zveri tako da ti njega preporucujem a mozes i da popricas sa njim ako te nesto zanima oko motora.

Evo broja 064-9227619

Ne znam za cenu tek treba da vidim.

• Zainteresovan, 501 postova

posle svih majstora koje sam zvao, jedini se javio joca i objasnio da on ne radi skutere.

naravno, pitao sam ga da mi preporuci majstora i dobio telefon ljube bugarskog, culi se i dogovorili da se vidimo.. Cuo je za firmu i motore tako da

mi je olaksao posao u objasnjavanju kakav je to u stvari motor..

sutra sam kod njega pa javljam utiske

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Kart Moto - Ljuba Bugarski

covek je na Dorcolu, tel. 064/127-5610

On ce ti pomoci sigurno, da ih izvezes i uvezes u kamionce a da popravi ne bi znao ni poniku sa kontrom

Naravno ovo kazem iz licnog iskustva....

i jos mnogi ovde nabrojani takozvani majstori ali ne bih  sad o tome

Te nabedjene majstore na glasu zaobidji u velikom luku,nadji neku malu radionicu i GARANTUJEM da ces biti zadovoljan i da ces proci mnooooogoooo povoljnije

• Pamet u glavu!, 49 postova
  • Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty

Fica tocak , blok 62 , novi beograd . 5*  -ali samo ako su italijanski, kineze ne radi .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja