papacito 1354 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan drug mi ima kawasaki zx 6r 2004 god. danas kada smo menjali plocice na prednjim diskovima sam slucajno pogledao diskove i video da imaju jako puno lufta izmedju nitnova valda se tako zove pitanje je sledece da li neko ponovo nituje diskove ili se moraju kupiti novi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ne diraj nista. to su plivajuci diskovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ne diraj nista. to su plivajuci diskovi. ma samo ga zanituj pa ce da stane u mestu kad zakocis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan znam da su plivajuci diskovi nego je pojedeno oko tih nitni jako puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan posto su plivajuci, nitne su razdvojene. ne znam kako onda mozes da provalis da su pojedene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan posto su plivajuci, nitne su razdvojene. ne znam kako onda mozes da provalis da su pojedene? vidi se brate da je obruc gde nalezu nitne pojeden 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti to slikaj al nekim dobrim fotoaparatom, Macro obavezno pa da vidimo sta ga boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Aj ti to slikaj al nekim dobrim fotoaparatom, Macro obavezno pa da vidimo sta ga boli hocu icicu kod njega sutra pa cu vam slikati i pokazati o cemu pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2839 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu i ja moje , mozda su se i moji rasklimali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike od tih diskova samo mi ovo nedeluje da su plivajuci jer sam ja imao na jamahi ovo je puno zajedeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako kovac vidi se da su zajedeni da cujem sad majstore sta raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako je motor tvoj,tj tvog druga i planira on da ga vozi,mada i bilo ko drugi da ga vozi....najsigurnije i najbezbolnije je da kupis nove ili dobre polovne diskove....te nitne mogu na presu ponovo da se urade ali....kratko traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan mozes slobodno voziti ... sigurno nemaju toliko lufta kao pravi" plivajuci ....a mozes kupiti i nitne (flotere) u raznim precnicima i bojama pa napravis skroz plivajuce. Moji plivajuci imaju oko 5-6mm lufta levo-desno i 2-3mm napred nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan mozes slobodno voziti ... sigurno nemaju toliko lufta kao pravi" plivajuci ....a mozes kupiti i nitne (flotere) u raznim precnicima i bojama pa napravis skroz plivajuce. Moji plivajuci imaju oko 5-6mm lufta levo-desno i 2-3mm napred nazad. gde da kupimo te nitne i ko radi sa njima mislim ko namesta :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam isti motor i kod mene se drmaju pogotovo dok se ne zagreju diskovi...nemam nikakvih problema niti planiram sta da cackam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na svojoj Kawi zr7 menjao plocice,nije mi bilo bas prijatno kada videh da se dobrano pomeraju prednji diskovi napred-nazad,ali ova tema me naucila da je to ok. Znaci hvala bjb-ovci.Prebledeo sam jer nisam pojma imao da postoje plivajuci diskovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...