kolbas 0 Napisano Mart 18, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji upomoc, imam jako veliki problem. Pre godinu dana sam kupio NSR125 '90 god. na njemu je trebala da se uradi samo generalna, medjutim od generalne je poceo da se gusi strahovito, jedno vreme nije hteo ni da upali... Kasnije sam uspeo da zakucam i taj novi klip greskom "majstora". Posle toga sam zamenio klip, hilznovao cilindar ponovo, zamenio karburator jer je stari bio los, drugi je stavljen pre mesec dana, ali i dalje nije kako treba. Po misljenju nekih ljudi otkacio sam i sajle od RC ventila ali i dalje se ponasa isto. Problem je sledeci, motor se gusi pri dodavanju gasa u toku voznje, pre zamene karburatora nije mogao ni da krene iz mesta, sad barem toliko ide, ali se i dalje gusi i nikako ne uspeva da probije tzv knedlu. Da li neko zna o cemu je otprilike rec ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude svasta , glupo bi bilo nabrajati , po svemu sudeci tebi treba malo bolji majstor , pa da se to preceslja redom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolbas 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma muka mi je vise od majstora, neka da neko predlog pa cu probati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ja kao majstor bih ti predlozio da izmeris kompresiju,nema veze sto si hilznovao cilindar,sledece,odnos smese goriva i vazduha,mozda ti na komori vuce puno vazduha,i proveri izduv,mora ici dobro,u principu ona je 125 ccm i nemoj sad ocekivati da poleti kad das gas,moras joj dati da se malo zaleti,eto to je ovako na nevidjeno rekao bi ti odma kad bi je provozao ali proveri sve ovo pa vidi,pozz!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Mart 24, 2010 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i ja slican problem sa mojom 125icom, kontaktiraj coveka sa nickom "Mr.Racer" i ako si u mogucnosti odi do njega sredice ti motor sigurno, meni je sredio, pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ima tu svega i svacega mora sve da bude idealno da bi nsr bio ono sto treba da bude da si blize ja bi ti ti sigurno resio ovako mozemo samo da nagadamo pogotovo sto je vec to sve vise puta cackano treba tu mnogo strpijenja 125 ice traze precizan rad ali zato idaju mnogo ka se sve podesi ispravno poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas hoces sam da caprkas ako je uradjena generalna i posle si pravio dobru mesavinu(ili ako je sama podmazivala lepo)i ako lepo radi ne lupa,zveci i sl. proveri ventil snage da li otvara(najpre ti on ne otvara,a ako isto ide od 1000 do 8-9000 obrtaja a nema da prokine to je to). Ako nije to predji na karbutator,i auspuh zna cesto da pravi problem,meni na apriliji je bio skoro zapusen(ubacio ga u kotao i opalio,samo sam skinuo lonac,goreo je skoro pola sata i iz njega sam posle izvadio krsa za punu lopatu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da ti filter vazduha nije mnogo zaprljan, pa da ne moze da vuce vazduha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...