Zeljkamp 3247 Napisano Mart 16, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi stigle nove gume za moj motor. Rec je o novoj gumi (Battlax BT-023) koju je Bridgestone namenio za sport i touring motore. Ovaj model treba da zameni predhodni model BT-021. Guma je nedavno imala svetsku premijeru a od pre par dana se moze kupiti i kod nas. Kako ljudi iz Bridgestone-a kazu, ova guma je dosta bolja od predhodnog modela. To znaci da ima bolji grip, kako na suvom tako i na mokrom asfaltu, kao i duzi vek trajanja (do 30%) itd... Zanimljivo je da se ova guma radi u 2 sare za prednje gume, jedna je za lakse (normal), koju sam ja kupio, a druga je GT koja je namenjena za teze motore. Evo nekih linkova gde mozete videti nesto vise o ovoj gumi: http://mc.bridgestone.co.jp/en/products/battlax/bt023.html http://admin.motorcyclenews.com/MCN/Products/productsresults/Tyres/2010/January/jan1310-new-bridgestone-bt-023-tyre/?&R=EPI-121478 P.S. Ovih dana treba da ih montiram na motor, tako da uskoro mozete ocekivati moje prve utiske (nadam se da ce biti ok ) o ovoj gumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nov model gume bolji od starog, pa gde to ima, i traje 30% duze to sada kad su apsolvirali raketnu nauku od prosle godine, prave 30% izdrzljiviju gumu koj utom bolje i drzi... koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 16, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan nov model gume bolji od starog, pa gde to ima, i traje 30% duze to sada kad su apsolvirali raketnu nauku od prosle godine, prave 30% izdrzljiviju gumu koj utom bolje i drzi... koja je cena? Bash tako. Od cega li je kad i duze traje i bolje drzi? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukapirali su problem koji je imala prednja BT 021, gde se, koliko sam čitao po stranim forumima, na mnogim težim motorima, gde se svrstava i moj, prednja ogulila do kosti duplo brže od zadnje. Ne zakocka se, već obrnuto- stvori se neki bizarni profil trougla sa špicem na sredini. Sada bi trebalo da su stvari legle na svoje mesto... I mene bi zanimala cena čisto informativno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Mart 16, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam set platio 260e, doneo ih je momak iz Svajcarske, a u Radulovicu su oko 350-360e. Isti taj Radulovic je za vreme sajma davao 15% popusta, tako da je set tada kostao oko 310e. Inace, razlika u ceni izmedju BT-021 i BT-023 je neznatna, mislim da su ove novije skuplje za oko 200-300 dinara po setu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne zakocka se, već obrnuto- stvori se neki bizarni profil trougla sa špicem na sredini. Upravo tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih utisaka o vožnji sa ovim pneumaticima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano April 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ali nisam presao vise od 200km, tako da cekam da predjem jos malo pa da napisem iskustvo. Za sada sam prezadovoljan, guma se relativno brzo greje i drzi k'o blesava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da to čujem jer i ja planiram da ih uzmem za jedno 20-ak dana. Ajd molim te kad ih malo više izvozaš napiši nešto više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano April 14, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke, planiram da idem na put od cirka 500km u subotu posle protesta, tako da utiske ocekuj u sledecoj sedmici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kauboj24 1 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Danilovgrad Motocikl: honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan na koliko atmosfera pumpas zadnju gumu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan na koliko atmosfera pumpas zadnju gumu ? Ako pitas za svog horneta- prednja 2,50 a zadnja 3,00. Tema je davno postavljena ali nije steta da dam svoje misljenje o bt 023. Predhodne bt 021 sam potrosio i tacno je da se prednja guma oblikuje u klin na nekih 9000 km. Sa bt 023 gt sam skroz zadovoljen,presao sam oko 7000 i dalje odlicno drze u krivinama ,a i vizuelno odlicno izgledaju.Dobri pneumatici.Cena "malo" veca od continentala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ukapirali su problem koji je imala prednja BT 021, gde se, koliko sam čitao po stranim forumima, na mnogim težim motorima, gde se svrstava i moj, prednja ogulila do kosti duplo brže od zadnje. Ne zakocka se, već obrnuto- stvori se neki bizarni profil trougla sa špicem na sredini. Sada bi trebalo da su stvari legle na svoje mesto... I mene bi zanimala cena čisto informativno... Ovo se bas desilo kod mene sa Bridgeston gumom, prednja se ogulila, moram sto pre da je menjam, zadnja moze preci jos 4000km sigurno! Guma je Bridgestone Trail wing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Avgust 5, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan BT-023 extra guma, daleko bolja od guma koje je nasledila. Relativno brzo se zagreva, odlicno drzi na svim vrstama asfalta, motor je sa njima bukvalno kao pegla u krivinama jer ide gde vi hocete i kako hocete. Po sari bih rekao da ce da traje duze od starije brace (bt021,bt020...), bas kao sto je Bridgestone i rekao na promociji. PREPORUKA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobra guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BURBONSKI 25 Napisano Septembar 2, 2019 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijama o ovom tipu gume. Ja takodje gledam da uzmem ove za moj kawasaki vesys 650. Da li možda imate informacije gde osim Radulovića imaju da se nadju ove gume još. Hvala na odgovoru svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Septembar 2, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio pre 500km ovu gumu pozadi, svidja mi se kako se ponasa za sad, videcemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga sa svezijim iskustvom i misljenjem ? Planiram da uzmem ovu gumu, malo neckanja pa ako ima neko savet - predlog, hvala. Guma Bridgestone 160/60 ZR18 70W Rear | Battlax BT-023 | GumeLider.rs WWW.GUMELIDER.RS Gume Bridgestone Battlax BT-023 160/60 ZR18 70W Rear su jeftinije i dostupne su na GumeLider : brza dostava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlična guma. Kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @Jupiter Hvala. Nego procitah u drugoj temi za gumelider.rs tipa fantomska firma i sl.komentare pa mi proradio crv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da je ova guma odavno prestala da se proizvodi. Posle nje imas najmanje jos 3 novija modela T30, T30EVO, T31. Ja licno nisam smeo da narucim sa ovog sajta. Sve mi to izgleda cudno. Plus sto imaju bt023 a siguran sam da je ne mozes naci vise nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bopk je napisao: Ja mislio da je ova guma odavno prestala da se proizvodi. Posle nje imas najmanje jos 3 novija modela T30, T30EVO, T31. Ja licno nisam smeo da narucim sa ovog sajta. Sve mi to izgleda cudno. Plus sto imaju bt023 a siguran sam da je ne mozes naci vise nigde. Ovo uopšte nije tačno. Ja je kupio u Februaru, preko sajta autogume.rs DOT je naravno iz 2019, dakle svež DOT. Imaš je i na raznim drugim sajtovima u zapadnoj Evropi. Cena za zadnju gumu je bila 15900 dinara, u dimenziji za TDM. Made in Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Guma koju sam skinuo i bacio, nosila je oznaku Bridgestone Batlax BT-045. Stara guma, tako da te oznake nemaju baš veze sa tim da li je model nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10279 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1515 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam na prednjem točku BT-023 GT 120/70-17 i pozitivna su mi iskustva po suvom. Na zadnjem točku T30 EVO 140/70-18. Obe sam kupio preko sajta autogume.rs i preporučujem ih za saradnju, veoma su poslovni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, WoodyRider said: Ovo uopšte nije tačno. Ja je kupio u Februaru, preko sajta autogume.rs DOT je naravno iz 2019, dakle svež DOT. Imaš je i na raznim drugim sajtovima u zapadnoj Evropi. Cena za zadnju gumu je bila 15900 dinara, u dimenziji za TDM. Made in Japan. Eto moja greska onda. Kad sam ja gledao ne secam se da sam je vidjao u ponudi ali ako je imas iz 2019 onda super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...