Arakis 5989 Napisano Februar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekog ko pravi nalepnice, upravo sam video, kaze 'izbor je neogranicen' http://www.kupindo.c...super-tenere750 evo jos nekog ko pravi nalepnice, upravo sam video, kaze 'izbor je neogranicen' http://www.kupindo.c...super-tenere750 Ova prica sa Kupinda nije losa, mada mislim da bi ti Tina sa NBG to isto odradila za dosta manju lovu Nas clan foruma, miskomi pravi odlicne zalepnice, evo kako je uradio na Pedjinoj (S)Teneri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da na offu ne bih vise strepeo za rucice kocnice i kvacila resio da ubacim neke stitnike sa alu ojacanjem. E sad najocigledniji izbor bi bio http://www.louis.de/_2057088745bae67e9e955e00cc935a42a1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=18&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10019636 al nije i najbezbolniji zbog cene. ima neko ideju gde se kod nas moze kupiti ovako nesto al da nije papreno i da moze da se upasuje na XTZ bez budzenja i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Februar 21, 2012 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto bi trebalo da bude ispod 100e sa uslugom dostave do kuce(ako ti odgovara model): http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Reinforced-Handguards-Hand-Guards-Yamaha-18mm-/280706679528?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item415b6c02e8 Raspitaj se koliko bi kostalo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61131-ebay-kupovina/page__st__720 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da na offu ne bih vise strepeo za rucice kocnice i kvacila resio da ubacim neke stitnike sa alu ojacanjem. E sad najocigledniji izbor bi bio http://www.louis.de/_2057088745bae67e9e955e00cc935a42a1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=18&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10019636 al nije i najbezbolniji zbog cene. ima neko ideju gde se kod nas moze kupiti ovako nesto al da nije papreno i da moze da se upasuje na XTZ bez budzenja i sl? zovi pegaz, imali su odlicne za 45e resio si da dupliras vrednost motora? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kuš bre.. vaša tema ima 178 stranica žalopojki.. a naša 81.. i to sa vašim dobacivanjem iz ćoška 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da na offu ne bih vise strepeo za rucice kocnice i kvacila resio da ubacim neke stitnike sa alu ojacanjem. E sad najocigledniji izbor bi bio http://www.louis.de/...tnr_gr=10019636 al nije i najbezbolniji zbog cene. ima neko ideju gde se kod nas moze kupiti ovako nesto al da nije papreno i da moze da se upasuje na XTZ bez budzenja i sl? zovi pegaz, imali su odlicne za 45e resio si da dupliras vrednost motora? ako izostavimo duhovitu dosetku u potpunosti se slažem sa Gošom... Almighty je to stavio na TDMa i deluju mi vrlo korektno i robusno... možda malo mora da se rotira desna zbog kočinog cilindra ali to je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad naleteh na ovaj link... 15e za nalepnice http://oglasnik.bjbikers.com/ads/nalepnice-za-motore-yamaha/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 22, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan to je izgleda ista osoba koja na kupindu prodaje za 3000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala Vam, mada meni ne trebaju komplet nalepnice vec dve ali nije velika cena samo da vidimo jos kako se to moze dobaviti do mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Februar 27, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan xtz 750 sa rezervoarom i sedistem koji izgledaju slicno kao na 950/990 adventure, tek se na kraju klipa vidi malo bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem Gosi i Popsyju Definitivno mi odgovaraju. E sad imam jos jednu dilemu, moja Teretnjaca je model 95to, italijansko trziste i nema halogene sijalice vec balonke. Isto i farovi nisu isti kao na starijim modelima koje sam vidjao, tj imao. Blago su ispupceni i uvek rade oba fara bilo kratko ili dugacko. Pa me zanima dali ima neku ideju dali bih imao neki problem ako bih zamenio postojece sijalice halogenim? Isto je i regler drugaciji, nije ispod leve plastike vec je ispod sedista i prilicno je veci. Ovako nesto: http://www.google.rs/imgres?q=XTZ+750+Motorcycle+Regulator+Rectifier&hl=sr&sa=X&gbv=2&biw=1440&bih=732&tbs=isz:m&tbm=isch&tbnid=Xp9YCDBFm0msmM:&imgrefurl=http://www.xtz750.com/forum/viewtopic.php%3Ff%3D14%26t%3D3495%26start%3D10&docid=6xgePy6uHl7E1M&imgurl=http://www.xtz750.com/cpg/albums/userpics/12087/Under_the_seat_regulator_rectifier.JPG&w=973&h=649&ei=e9hLT7a4DpDN4QTXk_zpAw&zoom=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 27, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče farova i ja sam imao balonke pa sam ih zamenio za H4... čak sam kupio i onaj adapter što su koristili u starim stojadinima medjutim nije potreban, H4 čučne tamo ko dupe na nosu... jedini savet je da se svetla vezu preko releja (meni Arakis turio dva komada - zasebna za kratka i za duga)... što se tiče reglera mislim da taj nije original već zamenjeni (dal od R1 ili nečega slično) na istom mestu stoji kod mene Joškin ps. mogao bi lepo da nam slikaš onaj tvoj centralni da vidimo gde je vezan... ja sam pravio neke slike ali se ne vidi dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan A mozes i da kupis cele nove farove xixixixiixi mada nemam ideju posto su........ Video je Popsy, kod mene na faru imam kao dodatak za H4 sijalicu....... Popsy njegov stender je kod mene ali ja ne znam gde oni to kace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da na offu ne bih vise strepeo za rucice kocnice i kvacila resio da ubacim neke stitnike sa alu ojacanjem. E sad najocigledniji izbor bi bio http://www.louis.de/_2057088745bae67e9e955e00cc935a42a1/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=470&wgr=390&list_total=18&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10019636 al nije i najbezbolniji zbog cene. ima neko ideju gde se kod nas moze kupiti ovako nesto al da nije papreno i da moze da se upasuje na XTZ bez budzenja i sl? zovi pegaz, imali su odlicne za 45e resio si da dupliras vrednost motora? probao te za 45 eur, i nanele su mi vise stete nego koristi. klasican sminkraj koji se na prvom padu krivi kao konzerva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, probacemo pa cemo da vidimo. Regler bi trebao da je fabricki, ima tu i postolje napravljeno za montazu pod sediste, sa strane nema mesta za njega, a i vidjao jos Supernjacu sa istim reglerom. Popsy stender koji je Sumar kupio od mene nikad nije ni bio montiran na mom motoru tako da nemam sta da slikam, A ti Sumare ako jos to nisi namontirao da znas da si smotan Javi se Nici da ti slika to kod njega da vidis kako ide Uzgred, ja sam i dalje bez centralnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da na offu ne bih vise strepeo za rucice kocnice i kvacila resio da ubacim neke stitnike sa alu ojacanjem. E sad najocigledniji izbor bi bio http://www.louis.de/...tnr_gr=10019636 al nije i najbezbolniji zbog cene. ima neko ideju gde se kod nas moze kupiti ovako nesto al da nije papreno i da moze da se upasuje na XTZ bez budzenja i sl? zovi pegaz, imali su odlicne za 45e resio si da dupliras vrednost motora? probao te za 45 eur, i nanele su mi vise stete nego koristi. klasican sminkraj koji se na prvom padu krivi kao konzerva. Auf, to je vec nesto, steta, a deluju bas izdrzljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 1, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Hm, probacemo pa cemo da vidimo. Regler bi trebao da je fabricki, ima tu i postolje napravljeno za montazu pod sediste, sa strane nema mesta za njega, a i vidjao jos Supernjacu sa istim reglerom. Popsy stender koji je Sumar kupio od mene nikad nije ni bio montiran na mom motoru tako da nemam sta da slikam, A ti Sumare ako jos to nisi namontirao da znas da si smotan Javi se Nici da ti slika to kod njega da vidis kako ide Uzgred, ja sam i dalje bez centralnog Rekao sam ti jos onda da fali deo koji ide izmedju motora i stendera........ imam ja slike nicinog stendera........ tako da ne la kaka........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 2, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, probacemo pa cemo da vidimo. Regler bi trebao da je fabricki, ima tu i postolje napravljeno za montazu pod sediste, sa strane nema mesta za njega, a i vidjao jos Supernjacu sa istim reglerom. Popsy stender koji je Sumar kupio od mene nikad nije ni bio montiran na mom motoru tako da nemam sta da slikam, A ti Sumare ako jos to nisi namontirao da znas da si smotan Javi se Nici da ti slika to kod njega da vidis kako ide Uzgred, ja sam i dalje bez centralnog Rekao sam ti jos onda da fali deo koji ide izmedju motora i stendera........ imam ja slike nicinog stendera........ tako da ne la kaka........... A ja sam rekao da taj deo treba da nabudzis kod majstora, i u oglasu je pisalo da mu trebaju manje modifikacije oko kacenja. Nista nisam ja tu tebe uskratio, sta je bilo u oglasu i na slikama to si i dobio. Uostalom evo ga da se podsetis http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65683-centralni-stender/page__p__1079620#entry1079620 Sad si duzan 2 piva da znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Mart 2, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako moze mala pomoc, saug mi se sam vraca (treba mu nekoliko sekundi), mora da se drzi, jel ima neko podesavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 3, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da na offu ne bih vise strepeo za rucice kocnice i kvacila resio da ubacim neke stitnike sa alu ojacanjem. E sad najocigledniji izbor bi bio http://www.louis.de/...tnr_gr=10019636 al nije i najbezbolniji zbog cene. ima neko ideju gde se kod nas moze kupiti ovako nesto al da nije papreno i da moze da se upasuje na XTZ bez budzenja i sl? zovi pegaz, imali su odlicne za 45e resio si da dupliras vrednost motora? probao te za 45 eur, i nanele su mi vise stete nego koristi. klasican sminkraj koji se na prvom padu krivi kao konzerva. Auf, to je vec nesto, steta, a deluju bas izdrzljivo... I meni su delovale, al jbg. Pokrivila se kad sam pao pri propinjanju sa motorom od 100 kg. Zamisli sa 250 kg? Osetljive su. Sigurniji mi je plasticni Acerbis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 3, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Auu Shumi pa zar sad ja treba da umesham moje fine profibravarske ruke i namestim ti to, izvarim i prekalim sa ladnim LAv pivom?..A ti prodavac, sta uvali rebus bez kompezacije u 0,5 lavovima..cccc ovo bi te koshtalo u bratstvu bar gajba... to bre treba da radi na klik,na kugel ko gedora... Nije ni cudo sto ovi sa AT zezaju....Shumi ce nabavimo motorce od TDM-a nema kud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Mart 3, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, treba mi vaša pomoć. Kako se bliži sezona red je da se polako motor priprema za vožnju, tako da mi dolazi na red zamena ulja, filtera.. Sa starim uljem sa prešao oko 5k i sipao sam Motul 3000 mineralno. Potrošnja ulja na 5k je minimalna, što je super e sad pozavao sam Yamahu Pattner u Novom Sadu i pitao za cene, čisto zbog orijentacije. Kaže mi prodavac da je fabrika propisala da se u XTZ 750 '91 sipa Jama Lube 10/40 polusintetika!? Zanima me koje ulje iskusni teneraši sipaju u svoje mašine!? Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Mart 3, 2012 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ja sam neiskusni teneras ali sam po preporuci iskusnih sipao bardahl, kvacilo mi je znacajno omeksalo (ko zna kakvo je bilo ulje u motoru kad sam ga kupio, kvacilo je bilo tvrdo u pm) i menjac je extra precizan mada se ne secam kakav je bio pre menjanja ulja, nisam vozio. prodavac mi je preporucio 15W50, ovde sam kupio: http://www.kompp.co.rs/catalog/bardahl/bardahl-ulja/ulje-xtc-15w50.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 3, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elf mineral 20w 50 ili Elf polusintetika 10w 40 ima u Lav autu ali je povoljnije kupiti baš od direktnih uvoznika Profako (Yubc centar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Elf mineral 20w 50 ili Elf polusintetika 10w 40 ima u Lav autu ali je povoljnije kupiti baš od direktnih uvoznika Profako (Yubc centar) Hvala Popsy, pogledao sam njihov zvanični sajt, mogu da poručim i da mi dostave postexpreesom pošto sam iz Novog Sada Cena je odlična i sigurno je org. francuz bolji od izvikanog i falširanog Motula, e sad... samo šta je bolje uzeti, mineralno ili polusintetiku? Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...