Novola 2121 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Arso @el classico @Bokes Hvala na lepim željama, nisam se pre javio, zadnja dva dana su mi nekako.. kroz maglu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3058 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1072 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Znaaam znaaam. Uživajteee u svakom momentuI sad se sećam trenutaka kad je naše prvenče došlo kući, svi spavaju a ja čučim pored krevetca i slušam je kako diše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan To osluškivanje smo svi prošli….Lipi su to bili trenutci.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1657 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1032 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Beovulf je napisao: Ja prodajem svoju, 2200e ide za clanove foruma. Jedini razlog prelazak na hiljadarku zbog duzih tura. Ja sam je platio 2200e prosle godine, tokom zime ulozio oko 400 500(lanac, lancanici, svecice, plocice, itd) Javi se pa cemo se izdogovarati 066303567 Posaljem ti na viber, da mi pustis slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, el classico said: To osluškivanje smo svi prošli…. Lipi su to bili trenutci. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Nije loša forica a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Super, neka ti to Gvozden uradi.Znaš koja kvaliteta……Ivan je kralj.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, el classico said: Super, neka ti to Gvozden uradi. Znaš koja kvaliteta…… Ivan je kralj. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro E pa ovo sam našao momka nekog ko mi je već uradio, iscrtao, treba da mi pošalje. Ima Gvozden pametnija posla od ovih zajebancija sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ali njemu nema ravnog…. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 23, 2023 (promenjeno) drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Au sta se sve izdesavalo, čestitam Novola! Javi ako trebaju te nalepnice, Nego jel neko menjao prekidač za svetlo!? Imam problem/zadatak, zveknuo mi je prekidac za svetlo. Slomio se neki deo iznutra ( providna plastika) i nabavio sam drugi. ALI.. taj drugi je od novijeg modela sa prekidačem za ablendovanje. Pošto ovih dana treba to da rasturim i zamenim, da li neko zna da li to ide klot ili mora neko prelemljivanje da padne. Ne rastura mi se sad sve zivo do fara, ali ako mora, mora se. Ne secam se kako idu dzekovi kod starog, znam da ovaj noviji ima 2 džeka ( standardni veći i jedan manji) i dve žice koje imaju stopice pod 90uglom. Ovo je možda pre za @Arakis, ali bih njemu kasnije oterao ceo motor da ga pregleda. Promenio Jul 23, 2023 član Gvozden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Jul 24, 2023 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali kasnije, jos se oporavljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 24, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Moze ali kasnije, jos se oporavljam Od čega se oporavljaš bata Rajko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/24/2023 at 12:17 AM, Gvozden said: Nego jel neko menjao prekidač za svetlo!? Zamenio sam ja drug, isto sa tim novijim, sa ablendom i bez pozicije. Koliko znam, drugar električar je to laganica zamenio, bez problema. I sve radi normalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Preletovao zice u prekidacu samo i izbacio visakПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 26, 2023 (promenjeno) drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio sam, TDm je ovaj nov. I ima kompletno drugaciji dzek od starijeg tj. stari je zenski, ovaj je muski. Isprebacivao sam zice i evo sve radi. KAo sto Bigor kaze, ali nisam bas ocekivao da cu pola motora rasturati za prekidac, no reseno. Vidi se da nisam cackao skoro Teneru. Promenio Jul 26, 2023 član Gvozden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/22019214/yamaha-super-tenere-xtz-750 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A to je tvoja masina, pomomlnjah je gore.Lijep primjerak i razumna cijena, stretna prodaja Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jul 29, 2023 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan NuGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Jul 31, 2023 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel zna neko gde najbolje mogu naruciti zadnje kocione plocice? Zamenio bih sto zbog sebe sto zbog potencijalnog kupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7799 Napisano Jul 31, 2023 Drug član, 2972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Deki je skoro kupio za svoju sve komplet, alo @deki295Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jul 31, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mozda motocross team kraljevo, 069 222 09 70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jul 31, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Pazario kada sam sredjivao Tenericu. 3600din full sinter, prezadovoljan. Ceka se nekih 7 dana, i manje. Posto covek porucuje direktno iz fabrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Avgust 1, 2023 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me takodje oko zategnutosti lanca. Gde se tacno meri i koliki hod treba da bude lanca gore dole ilikako vec? Na internetu nalazim razne informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Skini user manual u pdf formatu, tamo imaš sve informacije.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2121 Napisano Avgust 1, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Beovulf said: Zanima me takodje oko zategnutosti lanca. Gde se tacno meri i koliki hod treba da bude lanca gore dole ilikako vec? Na internetu nalazim razne informacije Po manualu između 2.5 i 3.5cm, dok sediš na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 6, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Deki je skoro kupio za svoju sve komplet, alo @deki295Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаJa sam sve delove, sva tri diska, komplet nove pločice (goldfren) i lanac i oba lancanika uzeo u Senti, moto delovi, ok su vec sam ranije od njih uzo i smajlije za slavine i zadovoljan sam. Mada jesam provozao malo po ulici ali nisam ozbiljniju voznju odvozo da bi mogo da kazem neke utiske za sad. Evo danas sam tek plastike sa krpljenja smontiro, leglo sve skoro pa onako, treba jos malo da se dorade. Pa farbanje pa nalepnice... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...