Marko81 1013 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga, u nekoj guzvi je, javice mi se sledece nedelje...dok sve proveri itd. Ja cu vam javiti ovde kako stoje stvari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 322 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao, nema. deltabox+yamaha+chain+glider - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Ima . Ja planiram da uzmem da stoji u rezervi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano April 4, 2023 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se sjeti, njemci tu ugrađuju klizače od kateema…. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Znas li mozda od kojih KTM-ova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ako stvarno klizi lanac po klizacu, tesko da moze to na 3d stampacu. Mozda od ABS-plastike, od onog obicnog filamenta tesko, mnogo je mek. Ako imate crtez ili neki uzorak verovatno bi mogao drugar da napravi na cnc masini od neke tvrde plastike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Marko81 said: @Novola da li je ova slika poklopca koju si postavio Mladenov rad? Ako jeste, izgleda odlicno, odmah cu njega zvati...mozda moze napraviti i klizac? Jeste li mu trazili da pravi klizac nekad? Mozda ce mu trebati kalup? Da, ta slika je moj poklopac. Izgleda odlično i teško se primećuje razlika od originala. Jedini nedostatak je, te dve male kukice koje se kače za nosač su priiilično tanke i savijaju se (malo) pri montiranju. Ako bi svaki dan otvarao/zatvarao poklopac nekoliko puta, nisam siguran koliko bi trajalo. Ali evo kod mene stoji i dalje kao prvi dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, JoeD je napisao: Ako stvarno klizi lanac po klizacu, tesko da moze to na 3d stampacu. Mozda od ABS-plastike, od onog obicnog filamenta tesko, mnogo je mek. Ako imate crtez ili neki uzorak verovatno bi mogao drugar da napravi na cnc masini od neke tvrde plastike. Dajte ljudi uzorak da pravimo biznis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, izguglah ga! Vidim da je kolega @Gvozden vec 3D printovao ovaj deo nekad... chainslider_xtz_750.zip Promenio April 5, 2023 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna korisna FB grupa ljubitelja tenere. Ima oko 15000 clanova. Ja nazalost nisam na FB-u, niti imam nameru da pravim nalog, pa ako neko nadje nesto zanimljivo neka javlja... https://www.facebook.com/groups/51782357696/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 5, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Marko81 je napisao: Evo i jedna korisna FB grupa ljubitelja tenere. Ima oko 15000 clanova. Ja nazalost nisam na FB-u, niti imam nameru da pravim nalog, pa ako neko nadje nesto zanimljivo neka javlja... https://www.facebook.com/groups/51782357696/ Clan sam grupe. Upravo sam pitao pa cemo videti da li ce iko odgovoriti. Posto sam vec jednom pitao za neke stvari i nisam dobijao nikakav odgovor. Javljam ako dobijem bilo kakav odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi ovih klizaca trebalo? Realno ne isplati se mnogo coveku da se zeza za 1-2. Ako moze da vas se skupi bar 5 bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano April 5, 2023 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, JoeD said: Koliko bi ovih klizaca trebalo? Realno ne isplati se mnogo coveku da se zeza za 1-2. Ako moze da vas se skupi bar 5 bilo bi super Evo i ja se prijavljujem za klizac...trebace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 5, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sve nešto mislim da nije pametno praviti klizac od te plastike. Imate ovde u temi je bilo priča o tome, Bigor je pravio rolere od slične plastike (čak i kvalitetnije) pa je zvečalo ko po metalu da drlja. I ja sam mislio da pravim, ali sa ovim iz keda se nisam pokajao. Možda bi koji dinar više bilo, naravno da nije zgodno, ali odavno se pokazalo da ne treba baš svugde gledati da se prođe jeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je taj iz keda? Jel je mekse od plastike? Na slikama onaj beli izgleda kao da je od plastike. A i onaj crni Promenio April 5, 2023 član JoeD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Novola je napisao: Ja sve nešto mislim da nije pametno praviti klizac od te plastike. Imate ovde u temi je bilo priča o tome, Bigor je pravio rolere od slične plastike (čak i kvalitetnije) pa je zvečalo ko po metalu da drlja. I ja sam mislio da pravim, ali sa ovim iz keda se nisam pokajao. Možda bi koji dinar više bilo, naravno da nije zgodno, ali odavno se pokazalo da ne treba baš svugde gledati da se prođe jeftinije. Trenutno stanje na kedu: jeftiniji koji imas i ti - nemaju! Ovaj drugi je od zlata izgleda... A pazi sad ovo , preporucuju zamenu ovog dela kad kod se menja i lanac ... Promenio April 5, 2023 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Sad se čuo sa drugarom. Cena 30 evra po komadu. Materijal...pa6 valjda, poliamid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to 3D print? U svakom slucaju kupujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 5, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da kvarim sneska ali mislim da taj materijal mora biti mekan kada se skuva jer se u protivnom ne da postaviti. Pitanje je kakav ce biti taj printani materijalПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano April 5, 2023 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meščini daje originalni od bijele plastike koja se nekako posebno zove, nemogu se sad sjetit naziva.Od istog se materijala rade i čahure za podvozje auta …..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano April 5, 2023 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bigor je potpuno u pravuGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano April 5, 2023 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiću ovo za ktmGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano April 5, 2023 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Upri ođeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6069 Napisano April 5, 2023 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mijenja donji valjakGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, el classico said: Meščini daje originalni od bijele plastike koja se nekako posebno zove, nemogu se sad sjetit naziva. Od istog se materijala rade i čahure za podvozje auta ….. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Poliuretan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan polipropilen mislim.Ustvari one daske za seckanje su od polietilena.Mozda je to to???? Promenio April 5, 2023 član Bojan82 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...