bdada 14880 Napisano Octobar 18, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je u pitanju terminologija, kada kolege kazu bolja zastita od vetra vecina misli na manju turbulenciju koja cima kacigu. @Arso vama sa XXL kacigama nije problem, sta da kazemo mi sa S ciodama, to malo, lagano, samo leti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Octobar 18, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan ja vozio tdm desetak dana bez vizira, tj bez oklopa. I iskreno manje duva nego sa njima Tj duva verovatno isto, samo se lepo rasporedi, a sa vizirom nekako direktno u tebe i samara glavu levo desno na autoputu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 18, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A da ne spominjem tek musice koje tuku po tebi kad nemas vizir, jakna posle svake voznje na pranje. A tek hend gardovi, sta bi bez njih kad udari 15° pa smrzli bi se prsti a da ne spominjem opet gore navedene letece napasti, ko bi opro rukavice tek. A inace "vetar u kosi" odavno ne igra nikakvu ulogu u voznji motora a neki od nas su zbog njega i počeli da voze. Mislim na sva ta glupa pravila o obaveznom nošenju kacige i ostalih sranja, bajkeri zbog svega toga ponekad pomisle da su neprejebivi i onda se prelazi granica a ljudi i dalje ginu i povredjuju se vozeći.Evo recimo ja kad sam pao nisam imao kacigu i uooste se ne sećam tog ruznog dogadjaja, nemam pojma kako se sve desilo i zasto je do pada i kako uopste doslo a osto sam ziv uz potres mozga. A da sam nosio kacigu vrv ne bi izgubio pamćenje i taj ruzan momenat bi mi ostao urezan u pamćenju i pratio me do kraja života. Super Ténéré 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo kod nas u Bosni nije obavezna kaciga ali pisu kaznu ako ostetis asvalt Promenio Octobar 18, 2021 član Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5836 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 2031 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Novola , super izgleda ! Nego jel ste sada napravili i vizir i nastavak ili samo nastavak, nisam ispratio ? Jel to posle dogovora majstor Ivan sve na licu mesta završava kad odeš ? Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I cijena??Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, antir3ality said: @Novola , super izgleda ! Nego jel ste sada napravili i vizir i nastavak ili samo nastavak, nisam ispratio ? Jel to posle dogovora majstor Ivan sve na licu mesta završava kad odeš ? Pozdrav Hej hvala! Napravili smo ceo vizir, plus taj nastavak, plus šrafovi sa onim podloškama za propisnu montažu. 45e je samo vizir, 55e je sa produžetkom, plus 1000din te podloške+ruke. Oko 3 nedelje sam čekao na vizir. Eto ti sve potrebne informacije Ja sam prezadovoljan, čovek je korektan, sve ispalo super. A navratio i do @deki295 na čašu crvenog sinalka, gde ćeš bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj mi lepši A vidi ovi razliku rođo. Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, el classico said: A vidi ovi razliku rođo. Poslato priko Ténéré Nemam ništa protiv! Ima dosta mesta za navigaciju i još štošta, super je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 18, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A i mušice ne mogu da rikošetiraju nego odma palačinkaSuper Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je, prika ju postavija na motor.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se sto je uzvisen ali ne i ta krila sa strane, da su samo malo manja. Ja sam svoj pravio da bude uzviseniji í mislim da je ovo sasvim dovoljno. Opet sve je stvar ukusa.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je inspiracija, jedna od prvih ako ne i prva Sonauto replika od kolege Andreas Georg Thönnessen sa njemačkog foruma.Gesendet von iPad mit Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Octobar 20, 2021 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod vizira, mozda porucim produzetak sa Alija, kupio sam drugu, danas stigao pa cu videti kako stoji i radi li sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, merih malo ulje danas, kad je hladan, na centralnom stenderu, za mrvu malo ispod crte pokazuje, kao da fali ulja. Međutim, provozah se malo, kad sam se vratio, izmerio opet na zagrejan motor, pokazuje za isto tako za mrvu manje od maximuma, kao da je pun. Dosuh još jedno deci ulja, za svaki slučaj. To bi trebalo da je ok jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Octobar 20, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan zvuci ok, mozda nije trebalo da dolivas ..u vezi sa sinhronizacijom karburatora, nismo pomenuli jedan bitan 'detaljcic', karburatori se sinhronizuju SA montiranim filterima vazduha. imam nove sajle gasa koje nikako da promenim, ne znam da li utice na sinhronizaciju skidanje/zamena filtera za vazduh (bez prckanja po karburatorima).. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Octobar 20, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Novola je napisao: Drugari, merih malo ulje danas, kad je hladan, na centralnom stenderu, za mrvu malo ispod crte pokazuje, kao da fali ulja. Međutim, provozah se malo, kad sam se vratio, izmerio opet na zagrejan motor, pokazuje za isto tako za mrvu manje od maximuma, kao da je pun. Dosuh još jedno deci ulja, za svaki slučaj. To bi trebalo da je ok jel tako? Da bi se precizno izmerio nivo ulja potrebno je upaliti motor na minut dva koliko da ulje procirkuliše i iz kartera se podigne u uljni rezervoar rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7717 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi se dopada ovakav zadnji blatobran, jel ima ko ideju od cega je uzet? Meni je ovo jedini tabricki dio koji nije lijep na njoj.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim daje to univerzalni Acerbis enduro blatobran.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Octobar 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.10.2021. at 17:20, magico je napisao: to je slika sa mog motora, ja sam veoma zadovoljan, ocistio leziste i sve bez problema proslo velika verovatnoca da su i te od 130€ iste ove jedino sto se ceka da stigne , meni stiglo za 20ak dana ako ti curi mozes za privremeno okrenuti smajli-gumicu meni je drzalo na ON a curilo na RES Kolega, koju si varijantu slavina uzeo, Style A ili Style B? Promenio Octobar 23, 2021 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Octobar 24, 2021 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni jebodgovara slavina tip B -kratka, takva je bila i stara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Drugačija skraćena stražnjica, podignut front Fender i mršav tank, provjerena receptura za uspješan redizajn.Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, el classico said: Drugačija skraćena stražnjica, podignut front Fender i mršav tank, provjerena receptura za uspješan redizajn. I prednja maska redizajnirana, i aftermarket auspuh, i podizači kormana.. mnogo promena, ali dizajn je zaista dobar, bez pogovora.. Meni nekako nikad ovaj look nije bio cilj, uvek nekako ka onom fabričkom izgledu, uz neke ispravke njenih mana. Evo naručih još neke stvari što su falile, klizač lanca i prednje harmonike za vile, za jedno 3 nedelje će doći pa onda malo servis da se napravi. Priprema za farbanje na proleće 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Octobar 26, 2021 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Octobar 26, 2021 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni stiglo kojesta triangl torbice, mrezasta navlaka za sediste...zadovoljan, a kako i neb bih kas sve zsjedno kosta oko 5. jedino sam morao baciti one trake za izduvnu granu, pocelo da smrdi i da se pusi. Promenio Octobar 26, 2021 član magico 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...