ThePainkiller 4384 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim vam na mogućnosti da se organizujete za vožnju. Da nisam podaleko od vas, rado bih se pridružio, ali mi BG trenutno malko daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 1, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Bila je lagana i opustajuca voznjica uz pauzu za gulaš i riblju čorbu. @biker71,@Bigor i moja melenkost dali smo sebi oduska na par sati. Nadam se sledeci put bice nas vise. Super ténéré 750 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas prijao malo bijeg od kuce, sad sam malo napunio baterije Stvarno nezgodno za organizovati ali bi tako dobrodosao skup na par dana negdje u prirodi, pa ja mislim da bi o njemu posle pricali godinu dana kako je bilo dobro.I ljudi sto smo jeli dobru riblju corbicu, ja ne znam da sam ikada ukusniju pojeo.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Maj 1, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor gde ste bili ekipa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Maj 1, 2021 (promenjeno) Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo do Bojcinske sume, pa onda u Boljevcima u neki restoran Promenio Maj 1, 2021 član Bigor 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 1, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne reče da ste blizu Ja bio na Nbg kad sam video poruku ali sam mislio da ste negde dalje otisli.. Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 1, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Prvo do Bojcinske sume, pa onda u Boljevcima u neki restoran[/url] Restoran Biser na savi u Boljevcima. Lepo, uz reku, promaja pirka,a ima i mesta, milinaSuper ténéré 750 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, deki295 said: Bila je lagana i opustajuca voznjica uz pauzu za gulaš i riblju čorbu. @biker71,@Bigor i moja melenkost dali smo sebi oduska na par sati. Nadam se sledeci put bice nas vise. Super ténéré 750 Svaka čast za okupljanje i vožnju! Ekipa mala ali odabrana, odlična! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovakva mi se prica svidja, samo da bi i prenociti kako bi popili koje pivo i opustili se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 1, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Trebali smo do mitrovice da trknemo da ja odradim one nalepnice sa Lazom al bilo nam bezveze da dolazimo kad si ti na poslu i ne mozes sa nama tako da smo to ostavili za neki drugi pyt. Super ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, deki295 said: Trebali smo do mitrovice da trknemo da ja odradim one nalepnice sa Lazom al bilo nam bezveze da dolazimo kad si ti na poslu i ne mozes sa nama tako da smo to ostavili za neki drugi pyt. Super ténéré 750 Najavite mi se samo, nisam ni ja Lazara dugo video, da sednemo i da vas propisno ugostimo. Bilo bi sjajno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 1, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio sam tajnu@Bigor ove neverovatno male potrosnje njegove tenereKoga interesuje, inboxSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9963 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sinhronizovani karbovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 1, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa sinhronizovani karbovi! Jok, i pre toga je njemu trosio 5 lit. Super ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Maj 1, 2021 (promenjeno) Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje reci da si otkrio tajnu tvoje velike potrisnje Tebi bi i skuter trosio 7-8 litara Edit: Zaboravio sam bas slikati rezervoar, vidi se corba,a presao 90km Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Promenio Maj 1, 2021 član Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 2, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Bolje reci da si otkrio tajnu tvoje velike potrisnje Tebi bi i skuter trosio 7-8 litara Edit: Zaboravio sam bas slikati rezervoar, vidi se corba,a presao 90km Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pa dobro, naucio sam štedljiviji mod voznje.Znači kako ono beše? Ubrzavam samo kad krećem sa semafora dok prodjem raskrsnicu i posle konstantnom brzinom bez gasa u petoj na 1500 obrtaja. Super ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7664 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos vaskrse i sretan vam Vaskrs.Jeste ono kad spustis sa 8-9k na 3-4 stvarno izgleda kao da vozis na 1500 obrtaja Veli on nama, nemojte brzo, nisam vozio godinu dana. Uzjasi konja i odjuri ko furija, ne mozes ga stici, bio mi i auspuh produvao na dihtunzima jurec za njim Pa ako je to nemojte brzo, sta je onda brzoOn ima bar 130kg, vozi 150 i kao nesto mi trosi 7l?! Ajde Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 2, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Jeste culi za Borisa ne mogu da verujem. Trebao sam ga nagovoriti da ipak dodje vamo sa nama da se vozi oko beograda,(imao je želju) ipak nije bg tako daleko. R. I. P. Druze nas, velika tugaSuper ténéré 750 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad čitam kad si rekao- tuga Nisam bas neki vernik ali ako ima tog nekog boga negde tamo nadam se da Boris i Panta sad uživaju u nekoj voznji tamo gore Sent from my SM-N985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 4, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juče konačno stigoh do drugara da vratimo sve skinuto za tehnički, ostaju još syitnici ruku za koje mi fali neki đelić i led svetla na crash bar. Sent from my SM-N985F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, kako ti se ponaša motor sa ovim pirelicama??Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozali suprugica i ja, u Borisovu čast, polako i sigurno. Vrdnička kula, restoran Koruška na obali Dunava, kafica i relaksacija.. I Tenera u mnogo modernijem društvu, još uvek se drži 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Maj 4, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vanvremenska mašina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 4, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan uzmi sprej crni i prefarbaj taj vizir pa laka dve ruke da malo zastitis da se ne guli farba. Kvari utisakSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Maj 4, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola koja je to kaciga koju nosiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...