SHUM@Rz 104 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxa a nije bre to bilo tako strasno........... ali reci da je izgledalo mocno..... :P :P :P Ma bre ovaj ludak od mog brata mi ubacio neku zajebatu muziku pa me malo ponela........ xexexexexexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sutra menjam ulje u prednjoj kocnici. U manualu mi pise DOT4 ili DOT3. Ne znam koje da uzmem. Znam da ne smeju da se mesaju ove 2 vrste ali ne znam ni koje je ulje sad u kocnici. Ima li neko nesto pametno da kaze dot3 ili dot4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ma turi dot 4...... a ovo staro ispusti i resen problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma turi dot 4...... a ovo staro ispusti i resen problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 13, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxa a nije bre to bilo tako strasno........... ali reci da je izgledalo mocno..... :P :P :P Ma bre ovaj ludak od mog brata mi ubacio neku zajebatu muziku pa me malo ponela........ xexexexexexexexe Verovatno tebi nije bilo tako strašno, ali brate mili kada sam video da varniči ispod motora, nije mi bilo opušteno kao tebi. A da je bilo moćno, bilo je. Grza hir vi kam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo bas onako do 00 xaxaxaxaxaxaxaxa a ti si trebao da slikas a ne da gledas....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje DOT 5 on najmanje nagriza gumice.. turio sam to u hondu i nisu propisale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi odgovori koji je originalni prenos kod SuperTenerife,to jest prenos u petoj obrtaji-km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan 5000 obr - 120 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 13, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 5000 obr - 120 km/h Ti se pokvario motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Axam.......... proklizava mi zadnja pa mi je sada takvo stanje :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan 5000 obr - 120 km/h Ti se pokvario motor? Лако теби кад једини имаш Тенеру која иде како би требало! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali mojoj?! Plopsijeva je kanta.. ali taj bi unistio i nasin svemirski dvokotac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan gospođo, to za kantu ćete da izvinete :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali mojoj?! Plopsijeva je kanta.. ali taj bi unistio i nasin svemirski dvokotac Истина, не могу да кудим коња којег нисам јахао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Plopsy bruko jedna cuti i pokri se izolir trakom Pa da nema tvojih sitnih kvarova.. afrikancima bi bilo mnogo dosadnije SpaVe.. nikako da nam se Kepo oglasi sa nekom izvidnicom.. a prvom prilikom mozemo razmeniti ate.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to kvarovi, to su fina podešavanja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se kolega Popadicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Шјор Попадић је таква пицајзла да ја то у животу нисам срео! Мало-мало па фино штеловање! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovde mozete videti ranac sa finim filigranskim alatom .. dodate su jos i cigle i blokovi zbog kure mrsavljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Inače na enduro vožnji u Grzi smo razmenili iskustva sa SuperTenerašima iz Zaječara i došli do vrlo lepih rešenja i poboljšanja. Prvo je vezano za kačenje enduro blatobrana. Nažalost nisam slikao (tj. jesam al ne mogu da je nađem) pošto nemamo predviđeno rešenje na donjem trouglu, Elvisovo extra rešenje je korišćenje debelog tipla za beton (mesinganog) koji se provuče kroz blatobran i i noseći lim blatobrana i ulazi u udubljenje u donjem trouglu Drugo rečenje je način vezivanja centralnog štendera... dok većina nas ima Hepco&Becker (što originale što kopije) koji se vezuju za tanušni lim i male ušice koje se brzo iskrive, Zaječarci i tu imaju fenomenalno no_bullshit rešenje Sad samo trebamo da vidimo kako da prepravimo naše centralne štendere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Добро зубима није покидао централни штендер! На овој слици Зекс неодољиво подсећа на питбул теријера! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 18, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Polomicu ti i drugi zglob pa ces na fudbal sa Zdravkom Shkenderom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao pojma koliko mi je ružna kanta odozdo. Popsi zaboravio si da kažeš da se tipli zavari na lim koji drži blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 18, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan gde su naše grupne slike sa vožnje mi okačismo i slike i klipove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...