Novola 2118 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko možda ima par prednjih migavaca, da mu je višak? Ne mora original od Tenere (mada bi bilo super) samo da su oranž boje i da su tu negde oko 10ak cm, jurcam po netu, milijarde modela, a nisam pitao tu međ' nama. Ništa gratis, plaćam po srednjem kursu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 3, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el classico je napisao: Tenera može kad ju redovito održavaš beskrajno puno km prić. Ima ih nekoliko na njemačkom forumu priko 200k km, motori nikad otvarani. Poslato priko Ténéré Juče sam odneo rezervoar na čišćenje i unutrašnju zaštitu od korozije i prijatno smo se iznenadili koliko je malo korodirao unutra jer 30 godina nije mala zajebancija. Od kada je kod mene (2011) ja joj pružam maksimalnu zimsku negu, pun rezrvoar i Motul stabilizator goriva, ali nisam mogao da znam kako je tretirana u Švici, pa sam se zaista prijatno iznenadio. Meni je sad na satu 82.000 kilometara, verovatno drugi put a kada je menjan lanac bregaste na nekih 47.000 kada sam je kupio pokojni bio je malo labav ali ravnomerno što ukazuje da nije maltretirana u vožnji, tako da je ova Eliasova tvrdnja o 200.000 kilometara potpuno utemeljena, bitno je održavanje i poštovanje manuela jer ne verujem da je tamo neki Japanac pisao trista i kusur strana kako bi prekratio vreme a nama otežao život. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 3, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Novola je napisao: Da li neko možda ima par prednjih migavaca, da mu je višak? Ne mora original od Tenere (mada bi bilo super) samo da su oranž boje i da su tu negde oko 10ak cm, jurcam po netu, milijarde modela, a nisam pitao tu međ' nama. Ništa gratis, plaćam po srednjem kursu Ja sam ih svojevremeno kupio od čoveka preko kupujem prodajem, biće da je iz Titela, ali nisam siguran. On ih nabavlja iz Nemačke imao ih je dosta u ponudi za Teneru i druge motore, pogledaću noćas pa ću javiti. Platio sam 20 evropskih komplet sa staklima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Novola je napisao: Da li neko možda ima par prednjih migavaca, da mu je višak? Ne mora original od Tenere (mada bi bilo super) samo da su oranž boje i da su tu negde oko 10ak cm, jurcam po netu, milijarde modela, a nisam pitao tu međ' nama. Ništa gratis, plaćam po srednjem kursu Ja sebi kupio ove po 250 din komad, rade posao : Žmigavac Tomos A5 MOTOBIKESHOP.RS A evo i cela ponuda, pa možeš da biraš i oblik i cenu : Preko 20.000 rezervnih delova za mopede, trimere, kosačice, skutere MOTOBIKESHOP.RS Potrebni su vam rezervni delovi za moped, trimer, kosačicu ili skuter? Na pravom ste mestu! Moto bike shop uspešno posluje vise od 20 godina na tržištu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam te, malo su mi ružnjikavi, da budem iskren, ali vidiš, nisam baš detaljno pretražio sajt. 'Fala lisice Promenio Mart 3, 2021 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor skupo zadovoljstvo bogami, 30e za par migavaca. pre bi one za 200 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan cica kod nas na buvljaku, moze se poruciti kod njega ali sumnjam da je puno jeftiniji u originalu. Imas ti jeftinije, pa ne rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno tako.. čudi me da ovde po mitrovici ne mogu da nađem nigde, da izbegnem te poštarine sulude... u par radnji gledao, ma kakvi.. Bojim se neke bele ili led da stavljam da me ne jebavaju na tehničkom, samo nešto da turim jer mi ne rade levi migavci, ni prednji ni zadnji, a ni desna nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti to samo trebas izkontrolisati kontakte, pogotovo na zujalici da ne bacas dzaba pare za nove. Na samim zmigavcima se nema sta pokvariti, a sto se izgleda tice lijepi su i ti tvoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je na prednjem levom sijalica pogrešne jačine, treba da je 21w, ako se sećam, a takvih nema ovde da se nađe... pa uzjebe ceo sistem onda. Još od kad smo pištalice montirali, pa još pokisao jedan dan, ne radi ni sirena, ni migavci, pištalica po nekad se javi samo.. karambol čitav! Lakše mi 2 ili sva 4 migavca zameniti... ovi su se malo i topili i šta sve ne. Nisu baš lepi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 3, 2021 Andragog, 4988 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Od DT125 su isti kao od XTZ. Ja sam bio kupio za 1200din sva četiri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, srbac said: Od DT125 su isti kao od XTZ. Ja sam bio kupio za 1200din sva četiri. Hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Novola je napisao: Da li neko možda ima par prednjih migavaca, da mu je višak? Ne mora original od Tenere (mada bi bilo super) samo da su oranž boje i da su tu negde oko 10ak cm, jurcam po netu, milijarde modela, a nisam pitao tu međ' nama. Ništa gratis, plaćam po srednjem kursu Meni ostali od Bandita originalni prednji žmigavci. Oni su malo duži, ne znam da li bi ti radili posao. Jedan je imao bliski susret sa asfaltom pa je bio polomljen, ali sam ga ja okrpio (sa gornje strane se ni ne vidi onda da je zakrpljen). Nisu neki za izložbu, ali ako ti rade posao, eto ti ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller druže hvala ti, moji trenutni su skoro indentični tim, samo se bojim da su predugački možda, više nego duplo duži od ovih, ipak ih sačuvaj ako su original, ako uspeš da ih prodaš. Mislim da bi preširoki bili, al hvala ti na lepom gestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Novola je napisao: @ThePainkiller druže hvala ti, moji trenutni su skoro indentični tim, samo se bojim da su predugački možda, više nego duplo duži od ovih, ipak ih sačuvaj ako su original, ako uspeš da ih prodaš. Mislim da bi preširoki bili, al hvala ti na lepom gestu Ma ne prodajem ja to...meni stoje eto tako, zlu ne trebalo... Žao mi ih je baciti, možda nekom tako zatrebaju ako neko skrši svoj, pa da ˝prebaci˝ neki period dok ne kupi nove... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 4, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih, prilikom kupovine migavaca, treba obratiti pažnju i na unutrašnjost. Ja uzeo one jeftine od 250 dinara, i sve su OK. osim što u njih ne može da stane sijalica od 21 W, pa onda opet mora da se budži . Jbg-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad prilikom pritiskanja dugmeta da upalim motor, neće da zavergla već se čuje samo jedno "klik", crkao alnaser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Mart 4, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Novola je napisao: Kad prilikom pritiskanja dugmeta da upalim motor, neće da zavergla već se čuje samo jedno "klik", crkao alnaser? Možda je akumulator slab, proveri struju na njemu i regler (ako nije Joškin) . Probaj da stisneš kvačilo. Proveri dugme na ćopki da li je zaglavilo. Trenutno mi to pada na pamet. Ne verujem da alnaser može tek tako da crkne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Struja ok, regler jeste Joškin, a vidiš nisam ćopavu probao.. Na onom stenderu je za zadnji točak. Sad ću baš da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni ćopava. Inače danas naspem pun rezervoar goriva, kako sam nasuo, tako počne da preliva levi karburator. Piša iz sve snage. Još lepše, obe slavine puštaju gorivo dok su na off, kao da ih i nemam.. I ja reko ajd, zaglavila iglica plovka, nešto se tu uzjebalo, skinem rezervoar, otvorim karb, ništa zaglavilo nije, reko ajd da vratim da probam opet da upalim...cvrc.. čuje se kliktanje. Neće da zavergla. I tako..u sred prelivanja goriva, curi ono na sve strane, smrdim na benzin do Italije, sad neće ni da zavergla... Još nije alnaser crkavao, pa eto i on šta će, da se upiše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 4, 2021 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Baterija ti slaba, premeri napon na klemama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Mart 4, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola i ja mislim da ti je aku slab,isto se i meni dešavalo dok nisam stavio nov Danas videh ispred ETŠ Zemun,u Nade Dimić,skroz crnu S.Teneru,bez nalepnica..pa,rekoh da nije neka od poznatih sa foruma,mada je nisam viđao ranije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola Akumulator je gecrkt... Ne čačkaj džaba anlaser... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 4, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jebem ga i akumulator, danas sam vozio motor, upalim duga svetla, sirena, sve radi.. kad mi je bio slab akumulator onda se čuje kliktanje ali nekoliko puta uzastopno, onako kao da se muči.. Sad proverih, 12.2v je napon.. nije idealno al valjda bi zaverglao malo bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...