Panta Zemunac 298 Napisano Septembar 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mojoj sekti. Stigao sam u komadu sa mora iako sam napravio majmunstinu u polasku jer sam fabrici ispresovan kajak od 18kg uspeo spakovati u glavni kofer, sa alatom..pretovario bocne pa dodao i torbu a sediste mi je pravljeno za jednog!! Da sam hteo kao od sale bih ga podigao na zadnji. U povratku sam iz komada doputovao i to preko, prelepog, Zabljaka zastao na mostu na Tari, (da bih rucao i usput pus pauze) a to je za mene uspeh. Verovali, cekam cetvrtak da mi, bas onkolog spec. za pluca, kaze jos samo koliko vremena imam i olako Moguce da cu da se vratim u Prčanj da iskoristim ovo vreme max. Drago mi je da ste i Vi uzivali samo mi malo krivo zbog Novole. 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav frende, čim se ti malo makneš ovdi odma zatišje...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto se nema sta pisati, ja danas landarao malo po Bosni. Voznja po magistrali bez divljanja 40-100KMh mi poteosnja 4.8, na autoputu ne preko 140 6.5lSlike na pumpi pri izlasku iz BiH.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neko je svojevremeno, mislim Novola, postovao kontakt čoveka iz Kragujevca koji radi, zaštićuje od korozije, unutrašnjost rezervoara, ako je moguće neka ga ponovi da ne listam forum jer ne znam tačno kada je post objavljen. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Bigor je napisao: KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Hvala Bigore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Panta ZemunacDrug drago mi je da te vidim na motoru, daće bog da se provozamo bar jednom, sad mi javlja majstor da je mašina gotova do kraja nedelje! Neverovatno! I dalje ne verujem dok je ne vidim sastavljenu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sija se sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Arso said: Neko je svojevremeno, mislim Novola, postovao kontakt čoveka iz Kragujevca koji radi, zaštićuje od korozije, unutrašnjost rezervoara, ako je moguće neka ga ponovi da ne listam forum jer ne znam tačno kada je post objavljen. Unapred hvala. Taj čovek je bio skoro 2x skuplji, iako je nesumnjivo bio kvalitetan i pošten. Razgovarao sam sa njim isto, ipak sam se za jeftiniju varijantu odlučio. Ovaj što je meni radio je iz Niša, al evo ubih se da iskopam broj negde i ne mogu da ga nađem. Javiću ako iskopam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fino to izgleda, šteta što ove naše kamile piju ko blesave pa 300xbroj litara nije baš mala cifra. Sent from my EVR-N29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo i liči na motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Novola je napisao: Taj čovek je bio skoro 2x skuplji, iako je nesumnjivo bio kvalitetan i pošten. Razgovarao sam sa njim isto, ipak sam se za jeftiniju varijantu odlučio. Ovaj što je meni radio je iz Niša, al evo ubih se da iskopam broj negde i ne mogu da ga nađem. Javiću ako iskopam Koliko se sećam cena je 80 evropskih za rezervoar, kada se u obzir uzme da daje garanciju 10 godina to uopšte nije mnogo. Znam da smo svi u stisci i da se većina napinje da preživi, ali kada je pasija u pitanju, o bilo kojoj da je reč, znam i da su mnogi spremni da se odreknu mnogo čega. Uostalom ti si najbolje iskusio kako izgleda kada nešto poveriš jeftinim "majstorima", a onda dara ispadne skuplja nego mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se Arso, da sad biram verovatno bih kod tog čoveka u KG poslao rezervoar. Ali ne mogu da kažem da sam nešto loše prošao sa ovim čovekom, bio je brz, slao slike pre, u toku i posle rada. Rezervoar je sad, koliko ja mogu da vidim pod lampom i po izgledu samog goriva, odlično urađen. Cena je bila 3000din i poštarina 800din. Eto, informacije su tu, pa sad kome kako odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Novola je napisao: Slažem se Arso, da sad biram verovatno bih kod tog čoveka u KG poslao rezervoar. Ali ne mogu da kažem da sam nešto loše prošao sa ovim čovekom, bio je brz, slao slike pre, u toku i posle rada. Rezervoar je sad, koliko ja mogu da vidim pod lampom i po izgledu samog goriva, odlično urađen. Cena je bila 3000din i poštarina 800din. Eto, informacije su tu, pa sad kome kako odgovara. Daje li garanciju i koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam pomenuo pitanje garancije, kaže čovek da radi to dugi niz godina i da nije nikad imao reklamaciju i da nema neka pravila vezano za to, jer nikad nije bio u toj situaciji. Ne sećam se tačno detalja, eto skoro godina od tad prođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Izvea plavušu u alpski đir.Susten, Grimsel, Nufenen, Lukmanier, Oberalp, Gotthard. Bila je jako poslušna, nije se ni zere bunila niti šta prigovarala. Zaslužila je nagradicu. Srdačan pozdrav Tenere ekipi sa foruma. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 15, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mašina je ko nova! Šalje se sutra za Novu Pazovu kod Bokilića, čim stigne kreće montiranje na motor. Ako bog da, da se prekrstim, za 10ak dana vožnjica. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan S Božijom pomoći, biće to ok.Još malo pa možeš na jahanje.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je kolega ti da jašeš :-)Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Septembar 15, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan De to izdefinisite ko ce da jasi, a koga treba jahati? Molim vas, moze doci do grdne zabuneПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 15, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Novola je napisao: Mašina je ko nova! Šalje se sutra za Novu Pazovu kod Bokilića, čim stigne kreće montiranje na motor. Ako bog da, da se prekrstim, za 10ak dana vožnjica. Nisam vernik, al' daće Bog da sve bude uredu. U planu mi je, pod uslovom da ne bude neke kiše da 28. dođem u Šabac i ostanem do 30. pre podne, pa bih 29. mogli da se vidimo u Mitrovici i zalijemo makinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Arso said: Nisam vernik, al' daće Bog da sve bude uredu. U planu mi je, pod uslovom da ne bude neke kiše da 28. dođem u Šabac i ostanem do 30. pre podne, pa bih 29. mogli da se vidimo u Mitrovici i zalijemo makinu. Dobrodošao si svakako Arso, bio motor tu ili ne, @Bigor se isto najavljivao da bi došao do Mitrovice, nazvaćemo to okupljanjem Teneraša i sprdati ostale zašto nisu bili. A može se i skoknuti do Šapca, nije nikakav problem, samo da bude u redu sve (i ako ne radim taj dan/noć). Što se tiče jahanja, mislim da su me ovih godinu dana majstori dobrano izjahali već, tako da se ne bih više tako igrao, hvala lepo : ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado cu doci Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...