Panta Zemunac 298 Napisano April 13, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bigor je napisao: Resetka se moze skroz skinuti, dze je dvije zabice i posle se moze vratiti ako ne zelis da ti svjetlo stoji tu Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Hvala, koliko sam vican mehanici ja bih to isekao. Jos nesto za sve...kada sam ponudio kupovinu lanaca i sajli nisam razmisljao da bi neko mogao pomisliti da bih uradio treci kljuc i zloubotrebio ga! To mi nije padalo na pamet, ne razmisljam na taj nacin, tako da rado cu dati adresu u Bgd/u da sami kupite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 13, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sasha. je napisao: moja se vodi na 25 kw, uvoz iz ch, prva registracija u srbiji je valjda bila 2010., ja sam je kupio 2012. imala je 'to' u karburatorima, receno mi je da nije mogla da predje 120 kmh dok nisu skinuli Kolko sam upoznat, na većini motora gde je smanjena snaga se ugrađulu uže usisne grane ( gume ) ili se ubacuju " štucne " ( uložak sa manjim prečnikom ). Obično kod njih postoje i štucne na izduvu - takođe sa manjim prečnikom, metalne su i zavarene za izduvnu granu ( izgledaju kao jedna veća šajbna - platna ). Kod nekih uz sve to su postavljene i druge dizne u karburatorima - kod nekih i drugačiji karburatori, a kod nekih i drugačije bregaste. Ono što je najbitnije kod otvaranja motora ( na veću snagu ) je da se prvo nađe u literaturi šta je kod kog modela rađeno da bi se prigušio, pa onda uraditi sve što treba jer ako na primer samo otvoriš usis i izduv, a ne promeniš dizne ( možda i filter ) - motor će ići nešto bolje, ali ne onoliko koliko bi trebalo i nikad neće moći da se baš lepo ušteluje . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 13, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to osim smanjenog promjera na ulazu u glavu motora tenera nije imalaVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja vec imam nekakav lancic al slabo ga vezemПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 13, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Panta Zemunac je napisao: Da li, ona dva, kruzna otvora, na prednjoj maski bas imaju namenu ili sluze vise estetski? Stavio bih unutar njih dve led lampe! Svojevremeno sam razmišljao o tome da udenem led u te difuzore ali su suviše visoki pa ukoliko su LED-ovi jaki mogu da prave problem vozačima koji ti dolaze u susret pošto nema dovoljno prostoda se pomere tako da svetlost bacaju na dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 13, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, sasha. je napisao: moja se vodi na 25 kw, uvoz iz ch, prva registracija u srbiji je valjda bila 2010., ja sam je kupio 2012. imala je 'to' u karburatorima, receno mi je da nije mogla da predje 120 kmh dok nisu skinuli I moja kamila je uvezena iz CH, mislim isto 2010. i u saobraćajnoj se vodi na 25 kW. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 13, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na pumpi između Sinae i Brašova sa prošlogodišnjeg desetodnevnog đira po Transilvaniji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Dule Sebeški said: Bas lijep primjerak, vec vidim da si poturio letvu ispod copave,, jesi li je lomio ili se sama tako pomjerila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje Šta je ova žuta posuda ispod rezervoara i zašto ja to nemam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu tavno sluzi ni ja ne znam. Ovo deblje crijevo ide na tu plastiku koja je spojena sa jednim tanjim na kuciste filtera.A sta ti je ovo ispod sedista? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I dodatak.. ovo je jako nizak nivo goriva jel tako? Skoro u ravni sa crtom. Jbt očekivao sam da će biti previsok a ne nizak... Na drugom karburatoru je otprilike dobar.. oko pola cm iznad crte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Bigor said: A sta ti je ovo ispod sedista? Neka struja jebem li ga samo okrenuta nešto kontra. Da nije regler jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da bude 6-7 mm iznad crte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Novola je napisao: Neka struja jebem li ga samo okrenuta nešto kontra. Da nije regler jbt Jeste, regler je to. Joškin... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ThePainkiller said: Jeste, regler je to. Joškin... Eto nisam ni znao da imam Joškin regler. Bravo za moj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne smije ti biti slonljeno to crijevo, pusti ga malo dole nize, pa ga prisloni na casicu, tako ces najpreciznije odrediti koliki je tacno nivo, cini mi se da nije nizak ali mora to preciznije. motor bi trebao da stoji vodoravno sto je vise moguce, znaci na centralnom i vidi poturi jos sta pod prednju gumu kako bi obije jednako bile odignute od podloge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nivo treba da bude izmedju 5.1mm i 6.1mm sve preko je mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis kako sam ja stavio crijevo, i ovo je bio nivo oko 8mm cini mi seПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam batice al je i manje od toga izgleda... i na drugom isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A vidi ovo.. nova svećica stara 3 dana. Užas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jesu li ti sada crnr svecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 13, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pisali u istom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 13, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad, nizak nivo goriva a crna svećica? jel ne bi trebalo da je obrnuto... Tu negde doseže moje poznavanje mehanike, ne bih dalje čačkao. Neka štelovanja ću ostaviti majstor Bokiliću, kad stignu oni setovi za reparaciju karburatora.. pa nek šteluje kad ume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Novola crne svećice nemaju veze sa količinom goriva u karbovima. Crne svećice su zbog raštelovane smese goriva i vazduha. Već više puta smo ti savetovali da ti taj majstor (kod kojeg si do sada išao) ne ume da našteluje smesu goriva i vazduha. Sa tim crnim svećicama imaš previše goriva u smesi. Kakav ti je filter vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Osim toga, da li si kontolisao zazor na ventilima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...