el classico 6085 Napisano April 12, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegeVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 12, 2020 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Srecan uskrs, nadam se da ce sledeci biti u neko bolje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima za crevo koje visi. Uplasilo me je jer jos uvek se na kraju vidi zatezna zica i bio sam ubedjen da je sa necega spalo! Takodje, u pravu ste za rol bar jer i meni je prodat sa pomerenim u desnu stranu. Bivsi vlasnik me je ubedjivao kako, bas kod hladnjaka, moze da se steluje. Kada sam video bajk shvatio sam da to bas i nije najsrecnije resenje ali...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li, ona dva, kruzna otvora, na prednjoj maski bas imaju namenu ili sluze vise estetski? Stavio bih unutar njih dve led lampe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao, pa bas i ne ide, mora se malo rasiriti ili necim iznutra zalijepiti ali najveci problem je nivelisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano April 12, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam ugrađene lampe u tim otvorimaVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano April 12, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Da i kod njega san ih vidio Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam sleteo i pogledao...precnik otvora je 4,7cm, dubina 3cm (kraci deo). Resetka moze posluziti da se za nju zasrafi...e sad, nivelisati...jeste problem ali mislim da se moze resiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Sa duznim izvinjenjem zbog kasnjenja, Srecan Uskrs. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Resetka se moze skroz skinuti, dze je dvije zabice i posle se moze vratiti ako ne zelis da ti svjetlo stoji tuПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se za ovim jazavcem iz Nemacke za motor, nesto se sprda veli ako taj odustane u utorak javice se. Ako se javi, ponudicu mu hiljadarku, pa nemoram ni kupiti sad i onako mi nije nikakva frka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Bigor je napisao: Culi smo se za ovim jazavcem iz Nemacke za motor, nesto se sprda veli ako taj odustane u utorak javice se. Ako se javi, ponudicu mu hiljadarku, pa nemoram ni kupiti sad i onako mi nije nikakva frka. Skinuo je sa oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da vidjeo sam, nije se javljao citav dan, tek veceras i to porukama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano April 12, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, pista said: Problem sa Tenere-ama iz CH je sto su sve koje sam gledao bile sa 25 KW...sa smanjenom snagom nije moguce homologovati je u Srbiji...ako je moguce u CH ispraviti snagu u saobracajnoj na 51KW, kao takve su izasle iz fabrike, znaci zameniti sve delove u servisu koji su promenjeni da bi se spustila snaga na 25KW, mislim da bi problem bio resen...koliko bi sve to kostalo u CH, nemam pojma, mozda 800-900 chf... ova je super...da li imate predstavu za koliko ce se prodati...ne pise snaga... moja se vodi na 25 kw, uvoz iz ch, prva registracija u srbiji je valjda bila 2010., ja sam je kupio 2012. imala je 'to' u karburatorima, receno mi je da nije mogla da predje 120 kmh dok nisu skinuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, sasha. je napisao: moja se vodi na 25 kw, uvoz iz ch, prva registracija u srbiji je valjda bila 2010., ja sam je kupio 2012. imala je 'to' u karburatorima, receno mi je da nije mogla da predje 120 kmh dok nisu skinuli A koliko sada moze? Pretpostavljam da su ti ok, tube i iglice...jer i to utice na brzinu a doduse, i na potrosnju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano April 12, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ne znam bas sam razmisljao o tome dok sam kucao, nikad nisam zavrnuo do kraja, najbrze 150-160 i to nesto kratko. ok su mi karburatori i potrosnja posle sredjivanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavicu fotke lanca i sajle kojim stitim bajk. Takav lanac, 008x900, u moto prodavnici, u Sava Centru, iznosi od 3500-4500d. Svoj sam u jednoj gradjevinskoj, ali bez oznaka moto brenda, platio 990d...da, oznaka metala je ista. Sajlu, verovali ili ne, 150d... Razmisljam da odem sutra i uzmem 10tak kom. pa da dam bajkerima po istoj ceni sam da dodju do mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, sasha. je napisao: ne znam bas sam razmisljao o tome dok sam kucao, nikad nisam zavrnuo do kraja, najbrze 150-160 i to nesto kratko. ok su mi karburatori i potrosnja posle sredjivanja I moja je iz CH, 25KW, skinuti ulosci ali su mi iglice na zadnjoj crti, manje trosi ali isto ide...160km/h! Mnogi kazu da njihove idu i do 190..verujem im ali ne znam sta nase gusi kad su skinute blokade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano April 12, 2020 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uopće ne znam koliko moje mogu, nit me zanima.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za nedostatak snage dosta utice ako su ventili rastelovani onda nisam upratio ni jednu da ide do 200 sa fabrickim filterima vazduha. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla 1ox 600 mm.. Lanac 008x900mm..990d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba, po toj ceni, nije mi problem da kupim. Imaju i one budze sto lice na katance, za blokiranje tockova a i deblje sajle se rebrastom zastitom...mada, otvaraju se sefofi i magnetne brave, kodirane...tako da ovo sluzi samo da oteza lopurdi kako bi odustao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 13, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih zastita... Morace da se budzi, da bi se postavila... Jbg kad ne pitah Classica koje knap mogu... Na tanje mogu se dodavati i skidati sire plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...