zextreme 1283 Napisano Februar 16, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sediste presvuceno i ubacena memorijska pena, dodat sundjer od 1cm po celoj duzini... Ispalo extra, sve pohvale za Dekija iz Zemuna! Perporuke za majstora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Memorijska pena je precenjena, kao i gel sedišta. Na suncu se gel ugreje i ne možeš ga lako ohladiti, a memorijska pena se razvuče kao žvaka i nema funkciju. Elem, na hladnoći gel te lepo dodatno hladi dok ga ne zagreješ(a to traje), a memorijska je kao kamen isto dok je ne zegreješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovčije krzno rešava stvar...ja nabavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pobiće nas Teneraši na off-u, ali nisam mogao da izdržim. Vunica je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Au bre zex, pa necemo vise biti braca ,ti si svog jednookog sad nabudzio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 16, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Memorijska pena je precenjena, kao i gel sedišta. Na suncu se gel ugreje i ne možeš ga lako ohladiti, a memorijska pena se razvuče kao žvaka i nema funkciju. Elem, na hladnoći gel te lepo dodatno hladi dok ga ne zagreješ(a to traje), a memorijska je kao kamen isto dok je ne zegreješ. Ja moje velike testise moram negde da smestim pa sam im morao iskopati rupu u sedistu....a tvoja iskustva iz kombija me ne zanimaju! @sinke: ...nisam brate mnogo... standardno je sediste, bez onih grba i kamila, samo je presvuceno i namunjeno, na oko isto ki original! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mudonja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I meni gotovo sediste i vizir.. Felne nosio kod naseg druga Petera u Temerin.. kaze u granicama tolerancije.. Sutra do Mate na balansiranje.. i sezona moze da pocne.. ajde bre..pocinji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sedište vraćeno u "fabriku" by Boban iz Zemuna još da zavarim nosač kofera i ja sam spreman za proleće :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka ti je srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jao Mazakeeee! ST mi stoji kod Mikija zbog tvog stendera da ovaj moze da proba kad zavrsi. Sedne on na motor podigne copavu, zaboravi da je spusti kad je silazio sa motora i ....svi znamo kako se to zavrsava. Epilog- polomljan givijev vizir na pola. Moram da pravim kod Ivana novi ali jos se dvoumim kakav da stavljam. Cekam Zexa da postavi slike onog njegovog pa da vidim kako izgleda na motoru. Vlajko cuo sam da je i tvoj novi vizir dobar. Moze jedna slicka. Onaj sa krilcem sam izbacio iz kombinacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 18, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odma dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Februar 18, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlajko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 18, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Fini ovi konusni srafici na pleksiju ... dodushe, gumena podloshka...ima se moze se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jao Mazakeeee! ST mi stoji kod Mikija zbog tvog stendera da ovaj moze da proba kad zavrsi. Sedne on na motor podigne copavu, zaboravi da je spusti kad je silazio sa motora i ....svi znamo kako se to zavrsava. Epilog- polomljan givijev vizir na pola. Moram da pravim kod Ivana novi ali jos se dvoumim kakav da stavljam. Cekam Zexa da postavi slike onog njegovog pa da vidim kako izgleda na motoru. Vlajko cuo sam da je i tvoj novi vizir dobar. Moze jedna slicka. Onaj sa krilcem sam izbacio iz kombinacije. Bopk, žao mi je ali se te stvrati dešavaju. Ja dao drugu da proba, on tresnuo posle 10m na levu stranu, a kad su je dizali preture je na desnu. Ja imam sličan kao Vlajko ali od plavog pleksija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan MA beste bre..... necu da dolazim na forum dok ne nadjem pare....... da balavim bez cilja necu............. :P :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 18, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fini ovi konusni srafici na pleksiju ... dodushe, gumena podloshka...ima se moze se. Jbga.. Ivan nije imao.. ja sam kupio, ali nisam stavio.. gumene podloske su bile na starom viziru.. Posteno ga jos nisam ni isprobao, zasad deluje ok.. dize vazduh preko kacige.. a ne direkt u vugla.. Sediste izgleda bruka.. slikacu danas ako stignem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko slikica razlicito ofarbanih ST http://connect.in.com/yamaha-xtz-750-super-tenere/images-11.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odma dodje Izgleda fenomenalno. Bas bi mi pasovalo ovako nesto da zamenim fabricki vizir koji je malo prekrarak. Koliko kosta ovo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan tri i pol crvene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan tri i pol crvene E hvala puno, ako uskoro ne napravim nista sa prodajom definitivno kupujem a i ako prodam Teneracu opet kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ono rekao da Teneras treba da ima 100 kila? Evo par snimaka na offu da pobijem tu tvrdnju. Da napomenem da imam 60 kg Supernjaca je sa punim rezervoarom a i vozim svoju curu koja je za nekoliko kila teza od mene i stalno se vrpolji sa camericom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I silazak nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogla je cura da se izgrebe.. de ces je tako golisavu.. sem u kukuruz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...