gorzy 174 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 'vako. Cuo sam se sa Bokilicem ali nije imao one koje su mi trebale. Ali smo se super ispricali, samo sto mi nije rekao: "Ajde mali ne seri, rasturaj to, ako nesto zajebes vici" Zvao sam Yamahino predstavnistvo u Nisu i kostaju 13e komad i stizu za desetak dana+. Meni treba 6 komada tako da opcija da kupim komplet i da mi se plocice pobacuju po garazi nije opcija. Cuo sam se sa Berom, decko mi je ponudio super cenu od 3e po komadu i stizu mi u ponedeljak svi srecni i zadovoljni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo Berinog broja telefona ako nekome zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 19, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prototip kokpita, kolega sa njemačkog foruma. Daje sve moguće i nemoguće informacije a može i više. U fazi testiranja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 19, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda , mozda bi bilo jos bolje da je malo veci displej. Ovo idealno za one rally maske, boano fazon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A tek koje sve informacije liferuje, mrak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 19, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Nm pojma, mislim da mi samo pokazivac goriva fali kao info na xtz. .. Eventualno punjenje , mada se to lako resava malim modulom ili onim koso gadzetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 20, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iiii zvanično riknula buranija... ili se kaže boranija? ono zujkanje iz leve dekle se sinoć pretvorilo u lupanje, krljanje i ko zna koji već zvukovi... ok, družio sam se sa Audijem A8 4.2 quattro tdi dan ranije, pa kontam da je to pripomoglo razvoju zvukova ja sve tipujem na rotor i magnet na radilici, al moram sad zvanično da ga rasturam al kad vec rasturam planiram da odradim sve sve komplet, jer mi je zakazan servis desnog kolena za 19.april, pa posle terapije bar mesec dana kontam da ću da otvorim sezonu u Junu kad počnem sa radovima, otvoriću novu temu, i plakaću ko malo dete oko saveta i smernica... svaki dan... obećavam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nam ostavi tu link.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 23, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem spaner lanca bregaste,sem kod Dejana iz Kanjize,dere covek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem spaner lanca bregaste,sem kod Dejana iz Kanjize,dere covek...Probaj kod Elvisa iz Zajecara...covek ima bas dosta delova za Tenere i Super Tenere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 23, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem spaner lanca bregaste,sem kod Dejana iz Kanjize,dere covek...Probaj kod Elvisa iz Zajecara...covek ima bas dosta delova za Tenere i Super Tenere... Elvis -poručio,daje i garanciju,korektna cena Stekao sam vrlo pozitivne utiske o čoveku,pola sata na telefonu,nekoliko korisnih saveta,ima svašta za ove naše motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara li prednja guma 2.75 - 21 za ST ?Ili mora 90/90-21 ?U pitanju je set ContiEscape sa zadnjom 140/80-17.Našao sam u jednoj radnji za male pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Harry nemoj da places nego lepo reci da si pritegao sraf i da sve rad kako treba Btw sta predlazete za akumulator za STenaru? Ja imao Vartu 14ah i sad gledam sta mi je ciniti posto je dosao na red i taj deo za zamenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 28, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo Vartu i ok je. Pazi samo na +- raspored. Na dva auta imam vartu i dosad nikakvih problema, po navici uzeo i za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A 14ah ili 12ah? Koliko vidim po specifikaciji 12 je dovoljno, ja do sad bio na 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 28, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan YB14 -a2, samo sam dobio bas sa kontra klemama. Al nisam hteo da se cimam da vracam, ionako sam razvlacio struju ponovo.Tako da mi je minus kabl za malo duzi i reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 28, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan YB14 -a2, samo sam dobio bas sa kontra klemama. Al nisam hteo da se cimam da vracam, ionako sam razvlacio struju ponovo.Tako da mi je minus kabl za malo duzi i reseno. da stim što je oznaka za naše YB14L A2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, pa tebe cekam sve vreme- sta ti imas u tvojoj masini? Zimus kad smo ga palili na start sprej verglao je ko blesav Gledam ima Exide, LandPort, Varta... sve je vrlo slicna cena a hocu sutra da se vozim konacno tako da uskoro idem da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Harry nemoj da places nego lepo reci da si pritegao sraf i da sve rad kako treba Btw sta predlazete za akumulator za STenaru? Ja imao Vartu 14ah i sad gledam sta mi je ciniti posto je dosao na red i taj deo za zamenu... Pazi kad sam bio u šoku kad sam video odvrnut šraf na namotajima i ova dva dobro popuštena al opet radost!! nije prolupao motor... mislio sam da sam joj *ebao znanje... akomulator MORAM i ja da pazarim... nije lagana za guranje više, a koleno sve više ide u šrek... tako da samo pratim ko je šta pazario... sad jedno pitanje - zaključak... merkam gume posle jučerašnje vožnje sa drugarom... dal što sam bio veseo što mi motor radi ili koji li je andrak već u pitanju... ali sam peglao krivine ko sretan i bacim oko na stanje guma, koliko ima još prostora za zaleganje i skontam....na prednjoj NEMA, a zadnja lagano još 1cm fore... jel moguće da je tolika razlika prednja-zadnja... jer ako se prednja otkači... evo i sličica kao primer prednja... zadnja.... i da .. kad sam već skidao dekle, bacio oko na prednji lančanik (a razumem se ko marica)... kaki je?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenje je vrlina, ali ne moja ps: Hary, super si ti prosao sa tim sokocalom na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 28, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenje je vrlina, ali ne moja ps: Hary, super si ti prosao sa tim sokocalom na kraju ala se crveni diht masa sunce ti jebem, uzmi ljudksi dihtung kosta 5 eura. zupcanik je naostren malo, nista strasno, al taj osigurac matice menjaj kolko sutra. Dobro je sto nije zavarena ko kod kolege na XT-u, al taj osigurac ni kurca ne radi, on ti je isto 5e pa razmisli sta bi se desilo da ti u voznji spadne, ne do bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenje je vrlina, ali ne moja zupcanik je naostren malo, nista strasno, al taj osigurac matice menjaj kolko sutra. Dobro je sto nije zavarena ko kod kolege na XT-u, al taj osigurac ni kurca ne radi, on ti je isto 5e pa razmisli sta bi se desilo da ti u voznji spadne, ne do bog. pardoniram se, nisam video za aku ... mislim da je exide isto, ne znam pogledacu... a za maticu, nece da se odvije, u kontri je u odnosu na kretanje osovine osim ako naglo koči pa tako :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema frke, sad bolje da ne gledas- uzeo sam i dosta mi je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 29, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenje je vrlina, ali ne moja zupcanik je naostren malo, nista strasno, al taj osigurac matice menjaj kolko sutra. Dobro je sto nije zavarena ko kod kolege na XT-u, al taj osigurac ni kurca ne radi, on ti je isto 5e pa razmisli sta bi se desilo da ti u voznji spadne, ne do bog. pardoniram se, nisam video za aku ... mislim da je exide isto, ne znam pogledacu... a za maticu, nece da se odvije, u kontri je u odnosu na kretanje osovine osim ako naglo koči pa tako :D Popsy nemoj zajebavati, za 650 dinara kolko kosta u Platneru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...