strom_kg 149 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan te gume u kojima su ti difuzori ili suzenja se nalaze na karburatoru i on kroz njih usisava vazduh . I moja metora j iz svajcarske ali ide ko vetar ja mislim da su ta suzenja stavljana zbog kategorije a ne zbog neceg drugog. A sto se tice membrana samo nove od Suzukija dr650 i motor je kao pracka . i cena im je 26e (suzuki horgos) Emulzone tube mogu mnogo da uticu da vucu jer nalivaju gorivo nekontrolisano . (set 96e ebay ) ja sam sve to menjao i sad motor pali na tri kruga , posle 2 meseca n paljenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan oooovaj... sta sam hteo.. da! nesto mi zuji... tacnije ne meni nego tamo negde kod menjaca, al ne znam dal je bas menjac, ne mogu da provalim... kao relej kad zalepi, ili ventilator kad izgubi osu... tako neki zvuk... na leru skoro da se ne cuje, dignem za 100-200 rpm, krene za zuji.... na 2000rpm se vec gubi zujanje... bas me tripuje, malo mi i frka da teram sad, da mi se po*ebe nesto, blokira menjac-zadnji tocak... i ovako vozim ko klipan... samo mi to treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori levu deklu pa vidi da nije tu uzrok zujanja/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori levu deklu pa vidi da nije tu uzrok zujanja/ oće da ispiški neko ulje?? sme da radi i da je skinem?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A da li se cuje u voznji ili samo u leru? Ako je samo u leru, skini plasticni poklopac prednjeg lancanika pa probaj tada. Ako nije lancanik onda dekla. Neces imati problem sa uljem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ono kad ga rasturis samo da prepakujes gume... ajde i da nastelujes vetile.... i samo da ocistis rezervoar... pa ajde i ulje da promenis..... kad si ulje ajde i antifriz... malo curi stap... ajde zameni i ulje u vilama...kad je vec sve rastureno, daj da ga ofarbam... jel tripujem ili sam jedini kome se ovo desava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 26, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zima zato i sluzi. Kako bi inace ubio ove dosadne dane da nije garaze, pickanja i lickanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim plocice za stelovanje ventila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 26, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim plocice za stelovanje ventila ? Eeee tu smo... sa pločicama postoje 2-3 poznata rešenja pločice su 9,48 mm koristi ih KTM u nekim modelima i Alfe (automobili) ali su makar za KTM prevelike, jel nama uglavnom trebaju veličine od 1.2 do 1.6 a one su preko 2mm brušenje istih na magnetnom strugu ili kako se zove (može i na ruke ako napraviš "spravu" koja drži pločicu ravno) ali se time skida cementacija i te pločice rade super nekih 3-4000km pa se posle opet oseti usadjivanje ventila kupovina, ima kod nekih distributera u BGDu ali treba znati u kojoj veličini naručuješ što znači da motor mora da bude rasturen jedan period ili da naručiš na www.kedo.de tražiš kao Item 40068: WISECO Shim-Set 9.48mm (141 Pieces, 47 Sizes) 1.20-3.50mm/3 Pieces each za 89€ Eto nadam se da su informacije bile od koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Motor stoji do kad smo se culi ti i ja skoro za one gume Rasturicu sve pa cu da vidim koje mi trebaju. Jel u Bg-u mogu da narucim na komad? Koliko bi trazio neki majstor to da uradi da se ja ne bakcem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 26, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam pločice koje ti odgovaraju,premeri i javi koje ti trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 26, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim plocice za stelovanje ventila ? Eeee tu smo... sa pločicama postoje 2-3 poznata rešenja pločice su 9,48 mm koristi ih KTM u nekim modelima i Alfe (automobili) ali su makar za KTM prevelike, jel nama uglavnom trebaju veličine od 1.2 do 1.6 a one su preko 2mm brušenje istih na magnetnom strugu ili kako se zove (može i na ruke ako napraviš "spravu" koja drži pločicu ravno) ali se time skida cementacija i te pločice rade super nekih 3-4000km pa se posle opet oseti usadjivanje ventila kupovina, ima kod nekih distributera u BGDu ali treba znati u kojoj veličini naručuješ što znači da motor mora da bude rasturen jedan period ili da naručiš na www.kedo.de tražiš kao Item 40068: WISECO Shim-Set 9.48mm (141 Pieces, 47 Sizes) 1.20-3.50mm/3 Pieces each za 89€ Eto nadam se da su informacije bile od koristi. Mislim da na takvim stvarima kao sto su plocice ne treba stedeti i karabudziti jer se ne jednom desilo da posledice, ako nesto krene po zlu budu deset puta skuplje. Da sam na tvom mestu ili bih video u nekom dobrom servisu, recimo majstor Bokilic posto kaze da mozda ima te dimenzije, ili iz Keda. Za nas je ulaganje od 89 evra plus ostali troskovi velika stavka, ali ponavljam moze da na kraju bude mnogo skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 27, 2016 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zimske radosti Sent from my SmartTab10 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 27, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, jel' ovo bese standardni postupak za redovan servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 29, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, jel' ovo bese standardni postupak za redovan servis? ti se javi sa onim tvojim servisima :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znate li nekog majstora u Nišu da pripomogne oko stelivanja ventila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve premerno. Sidam djubre pa ce Bokilic da pripomogne oko plocica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=L2L2_Ys8lm8#t=16 jos auspuh i ENDE !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Mart 11, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna neobična: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko plocice za stelovanje ventila potrebne su mi sledece dimenzije 170 165 173(175) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 14, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili neko od majstora ako ima ili da probaš u Platneru http://yamaha-srbija.rs/delovi/ ili možda neko od prodavnica moto opreme (ali sumnjam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Mart 14, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ili neko od majstora ako ima ili da probaš u Platneru http://yamaha-srbija.rs/delovi/ ili možda neko od prodavnica moto opreme (ali sumnjam) www.kedo.de tražiš kao Item 40068: WISECO Shim-Set 9.48mm (141 Pieces, 47 Sizes) 1.20-3.50mm/3 Pieces each za 89€ Napisao ti Popsy jos onomad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 14, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jeste al se njemu ne kolje vo zbog pljeskavice... :D trebaju mu tri pločice... u nekim od ovih mislim da može da se naruči po meri i da je valjda 5€ komad (ta informacija mi je u glavi ne znam odakle) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 14, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema toga u loisu ili kod Bere? Cini mi se da je Bera donosio na komad u meri. A kedo , ako porucis iz Srbije, budes oslobodjen poreza, ali platis postarinu i carinu... 20e+ koliko odseku na carini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...