milan_mz 27 Napisano Octobar 26 U prolazu, 54 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Yamaha superTenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da se pohvalim. Centralna i malo kreš barova, heavy duties firma iz Rumunije. Sve original za gospođu. Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6353 Napisano Novembar 6 Drug član, 4263 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gospođi priušti zlatne ili crne felge i biće ti neizmjerno draža i zahvalnaGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1053 Napisano Decembar 6 Zainteresovan, 712 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ténéré Runner: Yamaha XTZ750 Super Ténere WWW.BIKEBOUND.COM '89 Yamaha XTZ750 "Ténéré Runner" from BCK Motorcycles... In 1989, Yamaha released their latest desert racer clone, the Yamaha XTZ750 Super Ténere. Styled after the company's Paris Dakar race bikes, the... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano Četvrtak u 22:04 Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako je dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21774 Napisano Četvrtak u 22:06 Integrisan, 6821 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh kada se setim stare teme Africa vs Tenera... tamo negde kada sam poceo voziti 2007-2008. pa na dalje... Koliko se samo pisalo o njima. Eto sada dobismo i novu Teneru i Afriku a ni priblizno pisanja vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano Četvrtak u 22:09 (promenjeno) Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, i šta je bio zaključak , koja je bolja ? Ja jedino vidim da se stenere voze, organizuju se okupljanja, aktivna je tema - koliko toliko, restauriraju se. A za afrike jedino znam da koštaju od 5000 evra pa na gore Promenio Četvrtak u 22:09 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano Četvrtak u 22:28 Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego da zanemarimo prethodno pitanje ... Seća li se neko jednog domaćeg kanala od pre par godina vezano za STenere. Mlad dečko kupio motor, mislim da je radio negde na bliskom istoku, bio video kako je išao sa drugarom da ga pazari. Planirao da sredi motor, restaurira. Počeo, napravio par vožnji, i odustao, bio je posle toga motor na oglasima. Crveno beli ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano Petak u 08:32 Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne javlja nam se @Lazar93 , dal je rešio problem sa prethodne strane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8163 Napisano Petak u 08:37 Drug član, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nego da zanemarimo prethodno pitanje ... Seća li se neko jednog domaćeg kanala od pre par godina vezano za STenere. Mlad dečko kupio motor, mislim da je radio negde na bliskom istoku, bio video kako je išao sa drugarom da ga pazari. Planirao da sredi motor, restaurira. Počeo, napravio par vožnji, i odustao, bio je posle toga motor na oglasima. Crveno beli ako se ne varam.Ako na Urosa mislis, cuo sam se s njim malo oko tog sredjivanja ali ne znam sta je posle uradio s njom. Realno koliko vidim da sad ne vozi nista, isao je u Vijetnam na neku voznju iznajmljenim motorima. Mislim da se i on uvalio u poslove i da mu vrijeme ne dozvoljava Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano Petak u 08:38 Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor ne sećam se kako se zove, moguće da je Uroš. Daj link na yt ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8163 Napisano Petak u 08:42 Drug član, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo zimske zanimacije, nakupilo se svasta za pretresti.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8163 Napisano Petak u 08:45 Drug član, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano Petak u 09:32 Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @Bigor kako si se setio, na njega sam mislio. Nije u naslovu nigde pisao XTZ ili super tenere, i nema šanse da bih ga našao. Sad vidim zapravo je samo jednu epizodu snimio, kad su išli da kupe ST i put nazad. Meni se baš dopala. Ali verovatno je brzo uvideo da neće ići tako kao što je on zamislio: da nađe majstora koji će da se baš zauzme i sredi motor dok on nije u zemlji. Pa se vrlo brzo motor našao opet u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8163 Napisano Petak u 09:52 Drug član, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isao je on sa njom i po Rumuniji sa tim kolegom kojeg isto znam i ubjedjen sam da smo skupa sjedili ali da me ubijes ne znam gdje smo bili. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano Petak u 10:13 Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor on ima na kanalu vožnju Rumunijom, ali Fazerom je bio tad, a drug na Africi. Jedino ako je neki drugi put išao tenerom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8163 Napisano Petak u 12:11 Drug član, 3116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da sam pobrkaoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 613 Napisano pre 6 sati MK "Triumph" Zaječar, 345 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: GSX1300RR M4, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se upišem u klub 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa mahina! Gde si je uzeo, koliko para? edit: Kako beše, iz CH se obično ne uvoze kod nas ? Čini mi se da sam nekad ovde pročitao da im je nešto smanjena snaga zbog A2, pa ne može da se uradi AMSS. Ima li uopšte smisla uvoziti ovaj motor u 2026 godini ? Promenio pre 5 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6353 Napisano pre 4 sati Drug član, 4263 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bome mašala.Neka si ti nju jamija.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8605 Napisano pre 3 sati Drug član, 2939 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, el classico said: Bome mašala. Kolega zanimljiva konstrukcija ! Ako se ne varam mašala - maš Alah - Alahova volja, mada nisam 100% siguran. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...