Arso 2452 Napisano Decembar 24, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: "Wirth" npr radi zamenske opruge i iste kada stavljas caure se izbacuju (duzina opruga je jednaka fabrickim+caure) Wilbers pak krace opruge i duze caure... Jasno je to meni, ali i dalje mislim da Yamaha nije iz hira stavila opruge baš one dužine i čaure, da za to postoji neki razlog, ali nisam dovoljno stručan da bih prokužio zašto jer bi bilo jednostavnije da stave duže opruge bez čaura. Očigledno je da postoji neki racionalan razlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22068 Napisano Decembar 24, 2023 Integrisan, 9512 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Razumem sta pricas i postujem Arso... Ma usteda cista, lakse je i jeftinije 15cm cevke napraviti nego jos toliko opruge. Meni je Wirth bez caure na CBF1000 preporodio voznju! (evo je na slici, skroz do srafa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 24, 2023 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svima koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru neka su sretni božićni i novogodišnji praznici Promenio Decembar 25, 2023 član Arso 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 25, 2023 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Arso, od srca ti hvala na pažnji i tvojoj profinjenosti.LPGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Januar 1 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sritno nam bilo novo lito GospodnjeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Januar 1 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova Godina dragi Super Teneraši.Neka vas zdravlje i sreća služe i da vas što više vidjam u sekciji putopisi Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Januar 1 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Januar 7 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mir BožijiHristos se rodiDostojno proslavite blagdan Hristovog rođenja.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Januar 7 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Hristos se rodi.Hvala i ziv bioПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Januar 25 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Halo kolege sta se radi?Danas od jednog poznanika dobih prelijepu stvarcicu, bas me obradovao i hvala mu puno. E da bih je i ugradio trebao bi mi reducir 2 u 1, pa ako ima ko kakvu ideju gdje da trazim, radim, neka kaze slobodno Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Januar 25 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bane-Dzoka, Barič(Obrenovac). 060/03-29-039 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Januar 25 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I meni bi tribala ta račva…Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Januar 27 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne stizem da pisem, ne daju musice mira, pa sam morao sam sebi napraviti. Bilo bi jos ljepse da sam imao CO² aparat. To moram kupiti pa s kozu na oranje.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Januar 27 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Januar 27 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi sto nema ona zakacka na auspuhu da je oprugom osiguram za racvu, cini mi se da bi mi bilo u glavi lakse. Iako sve to drzi cvrsto, imam nekakav osjecaj da bi se moglo tu rastaviti, mozda zbog vibracija.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Januar 27 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Plavušu san malo izvea na sunce.Drago joj bilo posve.A i meni.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 125 0 Napisano Februar 1 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam istu Yamahu tenere ali je u pitanju 125cc.Motor je bukvalno nov presao samo 3500km stajao od kad je kupljen.Ali mi se u medju vremenu polomio vizir pa ukoliko neko ima za prodaju neka mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris 125 0 Napisano Februar 1 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pase mi sa Yamahe Tenere xtz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Februar 1 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Boris 125 said: Pozdrav imam istu Yamahu tenere ali je u pitanju 125cc.Motor je bukvalno nov presao samo 3500km stajao od kad je kupljen.Ali mi se u medju vremenu polomio vizir pa ukoliko neko ima za prodaju neka mi se javi. imas ovde jedan ako nije prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Februar 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan можеш и да направиш визир, на моју сам узео осно растојање рупа где се качи, купиш парче плекиглеса, направиш у неком програму ласером исечеш рупе направиш облик. Програми илустратор корел, нек 3д програм, нисам сигуран можда и у фотошопу пошто ласер чита *.png, после феном обликујеш... најбоље да имаш бар неки визир као калуп док будеш правио облик, или ако већ има да се купи, ако одговара од супертенере, за мој модел тешко се налази визир Promenio Februar 2 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Februar 2 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fenom mozes samo malo da korigujes, nema od oblikovanja nista nego u rernu pleksi, pa prako kalupa tj vizira necijeg.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1594 Napisano Februar 2 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na koju temperaturu i koliko dugo da bude u rerni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 2 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se vizir od makrolona-polikarbonata tako može napraviti.Napravi se model na koji se stavi ploča makrolona i u šporet s njom.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 2 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 130-145 CGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Februar 2 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema tu neke mudrolije, veca trmperatura krace drzis, manja duze.Ja ga odvrnem na 180, stavim na pleh sto ide u rernu krpu i na krpu pleksi, ostavim 5-6 minuta, provjerim da li se savija, ako treba sacekam jos koji minut i kada postane savitljiv izvadim krpama i prebacim preko kalupa.Prvo na ploci ocrtam i isjecem sve, pa tek onda u rernu. Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...