Arso 2443 Napisano April 24, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Zarkela je napisao: Ako sam na kraju dobro sabrao, u startu ulaganja 400 evra. 3 diska, pl pre 17 minuta, Zarkela je napisao: Ako sam na kraju dobro sabrao, u startu ulaganja 400 evra. 3 diska, plocice, polovna guma da se stavi ili nova... Pa ulje, kocione, antifriz... I jos na koju sitnicu i ode sve to i do 500 evrica. Plus dihtung na poklopcu ventila, aj to i nije neka stavka al ima rastavljanja. I registracija plus prevod... ima motor da me izadje preko 2500. I to pod uslovom da ne iskoči još nešto neplanirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano April 24, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zanima me jel moguće proveriti da li su bobine ispravne pomoću unimera? I ako da kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 24, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze. Pogledaj u linku, lepo objasnjeno. https://youtu.be/S6hnL0Jn6w8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 49 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lazo! Polako napredujem sa Tenerom. Creva nova stavljena, stavljena ispravna original polovna vakum pumpa[plaćena 4000din], nove svećice, ispitana struja. Inače poslednjih 2 3 dana samo verglam i ne pali razmisljam dovod goriva, dal je ipak ne ispravna vakum pumpa dal su bobine svećice pogledam 10ak min oko motora ne upali i nazad na poso. Sada posle posla uhvatih malo vremena u bašti ugostiteljskog objekta da vidim o čemu se radi i nakon lupanja glave o zid shvatim da sam u rezervoar nasuo malo goriva ukoliko bude potrebe da se ispusti a slavinice umesto na RES stavljene na ON i ponaša se kao da nema goriva zato ne pali..a izgubih 2 dana.. Kad skinem creva nakupi se malo i mislio ima dovoda do karburatora Stigla i prednja guma u planu skidanje pa moram nositi u susedni grad zbog balansiranja i zatim poseta kod Elvisa u Zaječar radi kontrole, malog servisa i provere karburatora jer sumnjam da su malo vise "zategnuti" i da i zbog njih se takođe stvaraju vibracije na motoru ako je to moguće? Svećica je malo svetlija i potrošnja je od 4.6 do 5.1 što je po meni bas malo Pa se nadam da se vidimo na okupljanju povodom 40 godina Tenere! Promenio April 24, 2023 član Beovulf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prošao sa tom pumpom! Ok je cena, samo da radi kako treba. Srećno dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 25, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Beovulf je napisao: Pa se nadam da se vidimo na okupljanju povodom 40 godina Tenere! Pa ima li nekih vesti o okupljanju? Jel konacno dogovoreno ili nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano April 25, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se prisjetimo avanturiste, vjerujem da vozi, plovi i uziva na nekim ljepsim mjestima od onih koje je ovde posjecivaoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 26, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jedna mala pomoc. Da li moze neko da mi kaze dimenzije rolera lanca? Sto ide na ram iznad i ispod lanca. Konkretno mi treba unutrasnii precink rupe kroz koju prolazi sraf i spoljni precink kompletnog rolera. Hocu porucim da zamenim a naravno motor u garazi ni blizu mene. Hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano April 26, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Precnik rolera 33mm x 28mmПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano April 26, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 25.4.2023. at 21:09, Bigor je napisao: Da se prisjetimo avanturiste, vjerujem da vozi, plovi i uziva na nekim ljepsim mjestima od onih koje je ovde posjecivao Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 30, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Stala je na noge. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 30, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Lazar93 said: Stala je na noge. Ooooo Idemo Niiiiš 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 30, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lazar, veseli me u kom pravcu ide razvoj pomlađivanja.Kompliment.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 30, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Ovih dana ce se dosta uraditi. Cekaju se jos jedino delovi od farbara, koji posle idu na lepljenje nalepnica i nazad na lakiranje. Do tada bi trebalo da sve bude zavrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 30, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Uradi si, kad si već posuko rukave i ovake custom nalje, nek bude Lazar tenere.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano April 30, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Bice custom iz bez toga ali si mi dao dobru ideju. Ima taman mestasce za tu nalepnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano April 30, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam na mjestima di su bile originalne, kolega Gvozden je kreirao i isprintao vrhunske nalje zbog kojih se nigdje ne mora posramit. Dapače!!Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Maj 2, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Polako ali sugurno napreduje i poprima oblik funkcionalnog motora. Struja spakovana, svi ostali delovi pripremljeni za sklapanje. Za vikend, polako, deo po deo se sklapa i stavlja u funkcionalnost. Moguce cak i prvo paljenje, videcemo. 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo u temi tamo oko organizacije povodom okupljanja za 40god Tenere da se izjasni ko hoće da ide. Za sad nas je 4 sigurnih. @Lazar93 odlično izgleda motorić! Ništa dok ne vidimo plastike gotove 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Malo me farbar voza pa se nadam da ce uskoro da zavrsi pa cu i ja videti kako izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5296 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Novola said: @Lazar93 odlično izgleda motorić! Ništa dok ne vidimo plastike gotove I to uživo Hajde, imaš vremena do 3. Juna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa planiram do kraja maja sigurno da ga zavrsim. Veceras i naredna dva dana planiram da maltene mehanicki sve zavrsim pa ostaju samo fina podesavanja i plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Stisni tog aljkavog farbara da to završi, obećaj mu 20€ premijuGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @Lazar9340. rođendan joj se bliži, na fešti te željno očekuju.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa bogme, tu je sa godinama. Hahahahah Samo da sklopim i dolazim. Prikljucicu se kasnije i u tu temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...