Novola 2118 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka kineska. Nema ni modela ni oznake. 8000lumena, 6500k bela, sa ventilatorima, 12m garancije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Avgust 19, 2021 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Novola, rucica ti ima lufta jer je obicni saraf uzi u nenarezanom dijelu u odnosu na original, tj. svuda je iste sirine. Mozes na njega navici metalnu cjevcicu obima i duzine prema originalu i to ce ti zavrsiti posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Avgust 19, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vodjica dekle uljne pumpe ili ventil dekle resava problem dok ne nabavi sraf. Mozda i ovo ako dimenzija odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 19, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Gastrorider @bdada Hvala lepo, metalostrugar mi napravio novi, rešio sve muke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 20, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa neoprenskim "carapama" za viljuske - umesto harmonika? Vidim da firma Pontis prodaje takvu zastitu. Duzina mojih viljuski je 235 - 260mm. U Pontisu prodaju od 360 i nesto milimetara. Ne znam da li ce ta duzina odgovarati ili mora da se pravi po meri. Na mejl se ne javljaju. Promenio Avgust 20, 2021 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 20, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni osobno su gumene zaštite nekako lipše.Poslato priko Ténéré 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Otkrih jos jednu mazalicu, odmah je podmazah jer do sad ne vjerujem da je ikoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Avgust 23, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Je l' ima neko da proda, ili zna nekog da prodaje ovu žutu plastiku sa gornje slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 23, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Teneristi prođe leto a mi se ne okupismo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 23, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Misliš JOŠ jedno letoA spominjali smo te vise, puta nije da nismo, kako da te posetimo na blic ali eto Super Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mlatite po forumu onda već opičite datum neki da pijemo kafu.. ne mora to biti Motofest od 3000 ljudi. Nas 10 će se sigurno pojaviti, sve preko toga će biti čist užitak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @Bigordrug, reci mi, pošto imam sad tu mazalicu, hoću da odradim zadnju viljišku, jel treba skidati kakve semeringe il nešto? Mislim gde izlazi stara mast, da ne zeznem nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba nista, to je napravljeno da mast sama sebi nadje putПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jučer plavušu izveo na Alpe, baš je sretna guštala je svaki zavoj.Zahvalnu i zadovoljnu sam je parkira.Poslato priko Ténéré 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala si se rasirio Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bolan, puna mi pluća alpskog zraka, tijelo automatski zauzima paunov stav.Poslato priko Ténéré 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno sam ovako i zamisljao el classica. Al stenara je prelepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Avgust 24, 2021 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @el classico šminker bez premca. Motor, kofer, odijelo pa čak i kaciga sa plavom bojom. Vidite kako se treba srediti kad idete na Alpe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee nije Tenera za šminkanje pravljena, već za rokanje po blatu i zemlji! A puta 'di dovati malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj zajebavam se, sad jedno ozbiljno pitanje, štelovanje farova! Otprilike sa nekih 7m udaljenosti od zida, gornja linija svetla bi trebala biti 5cm niža od centralne tačke farova, dok je vozač na motoru. Otprilike. Šta da radim sa ovim novim LED sijalicama, nemaju jasnu, oštru liniju svetala već bacaju više u vis od toga što je predviđeno, više rasipaju svetlost. A ja bih ipak u vožnji da malo produžim taj glavni, koncentrisani snop, kada su oba fara upaljena, odnosno duga svetla da još malo produžim. Ovako sad sijaju: Promenio Avgust 24, 2021 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Avgust 24, 2021 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj ništa; tako idealno zaslepljuješ ove kojima ideš u susret i pržiš hipofizu ovima koji su u vozilu ispred tebe. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cim sjedne suvozac ono bije jos visocije, pa jos gore za one ispredПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 24, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam čuo, što ne znači da sam u pravu, led ima pravi efekat tek sa sočivima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 24, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, drs said: Ne diraj ništa; tako idealno zaslepljuješ ove kojima ideš u susret i pržiš hipofizu ovima koji su u vozilu ispred tebe. Jbg ja ne bih rekao da smetam drugima, vozio sam van grada noću u nekoliko navrata i niko mi nije blicao. Trenutno svetlo sija prilično kratko, ne verujem da ikom smeta sad. Isteraću ga večeras na ulicu pa ću na licu mesta podešavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Avgust 25, 2021 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto su mi nestabilni obrtaji na ler radu, šta može biti u pitanju? Motor ide fino prima gas, ali na leru je počeo da varira sa obrtajima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...