Novola 2118 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima, u Lidlu će od 08.03. biti nešto od njihove moto opreme. Aktivni veš, potkape, pojasevi, a biće i onaj pametni punjač za akumulatore, pa ko voli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 1, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Klirit Što se klirita tiče, njega proizvodi Galenika, čak im se i jedan pogon zove " Galenika klirit ". GALENIKA KLIRIT, Beograd, Senski trg 7 Zemun WWW.PORTAL-SRBIJA.COM Galenika klirit LIVENO AKRILNO STAKLO U OBLIKU PLOČA Građevinski program, izuzimajući svetlosne trake, kupole i Aktal, obuhvata sve ostale krovne... Ja sam ga uzimao svojevremeno u njihovoj prodavnici u Zemunu, kad se pođe od vatrogasnog doma ka Ugrinovačkoj, odmah iza prvog semafora pte uzbrdice je bila njihova radnja ( ne znam dal je još tu, davno nisam prolazio ) . U svakom slučaju, imate gore na linku telefone, pa možda prođete jeftinije i još izaberete neku boju koja vam se sviđa . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Novola said: Ako nekog zanima, u Lidlu će od 08.03. biti nešto od njihove moto opreme. Aktivni veš, potkape, pojasevi, a biće i onaj pametni punjač za akumulatore, pa ko voli... Pu, sad kad nemam para, a treba mi jos jedna majica i punjac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan jel imas iskustva?.. kakav je aktivni ves, jel moze da se fura i leti, kako se luftira?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Vuleta said: jel imas iskustva?.. kakav je aktivni ves, jel moze da se fura i leti, kako se luftira?.. Ja imam gornji i donji deo, nosim i leti i zimi, al kad sam ja uzimao bio je 1200din... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, drmilan_ said: Pu, sad kad nemam para, a treba mi jos jedna majica i punjac Ja bih punjač uzeo, kao i gornji i donji deo veša tog. Kakav je veš? Isplati li se to? Jel neko sa punjačem imao iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ves je extra a sa punjacem su ljudi prezadovoljni. A meni treba i cerada, valjda ce do kraja god opet biti u ponudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Novolaposto treniram biciklizam, rekreativno sad vec, bio sam pre koji dan na treningu i nosio gornji deo iz lidla. Jedan sto je isto rekreativac al ne zna koliko para ima, izneverovao kako je dobar aktivni ves a jos vise koliko sam ga dzabe platio. Kaze javi mi kad bude da odem da kupim. Eto, verujem da ima on mnogo skuplje a opet mu se svideo ovaj "jeftin" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 1, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super, to me je zanimalo. Pošto sam nosio mnogo takvih majica dok sam se bavio sportom aktivno, znam koliko su korisne, vrhunska stvar. Hvala ti na informacijama, idem da ubedim ženu kako mi "trebaju" Promenio Mart 1, 2021 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odustao od ubjedjivanja, bolje se svadjati posle kupovine nego prije. Jer prije te mozda i odgovori od kupovine Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nosim na poslu, jer su uslovi katastrofa. Ladno, mokro, para svuda a znojiš se. I pomaže bogovski. Nakupovo sam toga preko amazona imam gomilu. Ima i termo aktivni veš za hladnoću, bruka,tanko a dok radiš čuva ti toplotu tela unutra, i ovaj za vrućinu. Samo od tih za vrućinu smrdim ko jarac posle smene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Mart 1, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko već kupio napišite koje veličine vam odgovaraju? (aktivni veš iz Lidla) Promenio Mart 1, 2021 član godovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7666 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2941 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180, sa 99.9 kg i uzeo XL, 56-58 broj.Mada kao i svaka druga odjeca ima tendenciju da se skupi preko zime u ormanu Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Osobno volim i draže mi je kad je aktivni veš malo tijesniji jer tako mi jednostavno više godi.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome lidl nije blizu nek se javi ovde pa mogu ja da trknem kad bude na stanju :-)Sent from my motorola edge using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Aktivni veš je stvarno i više nego dobar za tu cenu. Već godinu dana, milion pranja, nikakvi tragovi korišćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tad uzeo m ili L ne secam se, samo su taj imali, mali mi je al radi radnju a kad sam ja uzimao kostalo je 1200, to je bilo lane, vidim sad 1600-700 koliko li je vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Mart 2, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, poskupelo je jos prosle... Sve sam nakupovao i savet *samo sto vece brojeve, jer to nije pamuk.najveci br.aktivnog mi se skupio iako nije pran preko 40 'C* Punjac vrh, upravo ga koristim, pogotovo foru za odrzavanje zimi a usteda na prvom aku... Pokupovao sam i W5 sprejeve za ciscenje, pa i podmazivanje lanca. Nije W40 ali i cene su, mada na KP ima ICON sprejeva samo da li valjaju!?! U Lidlu ima jos i jeftinih sitnica kao pasta za pranje ruku, gel za kedere..itd. (mozda za pedere pa nisam dobro procitao!)! Set za auta, svasta-svasta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 4145 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ajmo se sad lagano vratit na naše Ténéré.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Mart 2, 2021 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo mi do Kine ovako... Nego, ima li neko bilo kakvu ideju kako smanjiti otpor sajle kvacila? Treniram ali ako...ne m2nja mi se ST samo zbog toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 2, 2021 (promenjeno) drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj dodatak kao hidraulicni cilindar. Kineska proizvodnja, ali kazu da radi. 7/8" 22mm Motorcycle CNC Hydraulic Clutch Kit Lever Master Cylinder Knitting Oil Hose 125 ~ 250cc|Levers, Ropes & Cables| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com A drugi trick je da stavis polugu od TDm kvacila. Dole kod kvacila se izvadi od xtz-a i ubaci od tmd-a Ima ih na kupujem prodajem ( tdm u delovima) i Samo tu polugu stavis koja je duza i samim tim lakse je za povlacenje. Promenio Mart 2, 2021 član Gvozden Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još malo da davim sa svećicama Posle par kratkih vožnji, 4-5km isključivo po gradu, svećice su dobile tamniju boju, ali nije ni blizu onog masnog, vlažnog crnila u kom su plivale svećice! Ovo malo dunem i garež praktično nestane. Sve mi se čini da je dobro da su po gradu malo tamnije, a da se na otvorenom to lepo sagori i očisti. Pratim dalje šta će se dešavati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Treba to jos svetlije da bude. Boja peska/keksa... Mada jeste napredak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Novola said: Još malo da davim sa svećicama Posle par kratkih vožnji, 4-5km isključivo po gradu, svećice su dobile tamniju boju, ali nije ni blizu onog masnog, vlažnog crnila u kom su plivale svećice! Ovo malo dunem i garež praktično nestane. Sve mi se čini da je dobro da su po gradu malo tamnije, a da se na otvorenom to lepo sagori i očisti. Pratim dalje šta će se dešavati! Pa i nije ti neko sagorijevanje baš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, mi iz krajnosti u krajnost :) Svećice su zadnjih dana bile veoma svetle, baš kao što govorite, krem boje. Ali to su sve kratke relacije, par km, gde ja mislim, da svećice moraju biti ipak malo tamnije, zbog gradske vožnje. Sutra ujutru ću je isterati malo po otvorenom, da vidim kakva će biti posle 50ak km, i tu ćemo videti kakva je situacija. Ali u svakom slučaju, tamnije/svetlije, bitno je da ne crkavaju i da se ne zalivaju gorivom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...